Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 48 072
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Deathcrush, мога да ти пратя всичко излязло на Гибсън на български в електронен формат. Пиши ЛС, ако желаеш.
Периферни тела е качен и в платформите за безплатен стрийминг - кинофен, филмисуб, но е с лошо качество.

# 76
След като без да искам си докарах годишен абонамент за Prime Video, гледам The Peripheral директно там. Има и бонус съдържание като интервюта с актьори и хора от продукцията.

Определено не е за гледане между другото, точно това ми харесва. Липсва ми усещането да гледам нещо вторачено, че и да си връщам кадри, за да не пропусна детайл. В последно време преобладават продукции, които стават за фон на скролването на телефона, или просто моят attention span много се е съкратил.

# 77
Днес изгледах и 6 епизод. Добре се развива историята, няма празен момент. Нямам търпение за следващия.
Изгледах и излезналите 10 епизода на Манифест с междинен финал. Хареса ми.

# 78
И аз изгледах 3 епизода и честно казано не всичко разбирам. А обичам да гледам за пътуване във времето...

# 79
daniela19, питай смело, ще се радвам да стане дискусия, сериалът определено я заслужава.

Хем чаках да стане петък заради новия епизод, хем бях забравила днес. Добре, че сте вие да напомняте.

# 80
Да, Гибсън не е от най-лесните за четене, но не е и труден. А това за новите му думи - ами реално думи като интернет, кибер пространство и други са измислени точно от него, ползвани в първите му романи и разкази. Сега тези думи всеки ги знае.

# 81
Снощи най-накрая успях да довърша епизод 6 на The Peripheral и без да се впускам в спойлери ще кажа, че сцената с аквариума много ми хареса. От промото за епизод 7 изглежда, че ще бъде епичен.

Днес започнах The Orville и макар да не харесвам особено Seth McFarlane, сериалът изглежда много свеж. Обожавам космическата тематика, така че и тази (уж по собствена заявка) пародия ще я гледам с голямо желание, а и изглежда идеална за разпускане.

# 82
  • Разпиляна във въображението
Между пародията има доста актуални теми, които засягат. Имам чувството, че сериалът стана по-сериозен.

# 83
Здравейте!
Епизодите на Манифест къде ги гледате и имат ли бг субт.? Втория сезон на Ла Брея може ли да се гледа някъде с бг субт.? Ще има ли втори сезин на Отломки?

# 84
  • Вестерос
Последният сериал е спрян и няма да има втори сезон

# 85
А има ли яснота втората част на 4 сезон на Манифест кога ще излезе?

# 86
А има ли яснота втората част на 4 сезон на Манифест кога ще излезе?
Аз лично подозирам, че ще е напролет през март или април. Гледах на imdb, че няма обявени още дати за излизане на епизодите.

# 87
  • София
И аз изгледах епизод 6 на The Peripheral
Хареса ми визуално, но искам вече повечко отговори, че въпроси бол. 😊

# 88
  • Разпиляна във въображението
Някой да е започнал 1899? https://www.imdb.com/title/tt9319668/
Почвам го като излязат субтитрите.

# 89
Създателят му и главният актьор се оплакват в Инстаграм, че получавали злобни коментари - доколкото разбрах, че не бил точна адаптация на някакъв комикс. Отговорът им е, че никога не са твърдели, че ще бъде.
Тъй като не знам за какъв комикс става дума, ми е все едно дали е точна адаптация.

Общи условия

Активация на акаунт