Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 48 242
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
На мен си ми хареса Legacies и съжалявам, че приключи, защото така приключи цялата ДнВ вселена.
Древните ми бяха любими.
Абе цялата вселена.
Древните и на мен са любими. Джули Плек каза обаче, че вселената не е приключена, тъй че в скоро време можем да очакваме нещо. Под скоро имам предвид 2-3 години

# 451
Попадна ми статия, че Microsoft се отказват от Cortana,а на нейно място идва AI асистент или Copilot. Това за мен няма никакво значение, защото работя на друга операционната система, но си помислих ”Какво ще стане с Halo?”
Нищо ново няма,освен,че миналата година са снимали в Исландия.
Скрит текст:
И различни спекулации, защото сюжетът е донякъде предсказуем и не се очаква да има големи промени в актьорския състав.
Сезон 2 вероятно ще се съсредоточи върху намирането на Halo пръстена. Войната между Земята и Завета вероятно също ще продължи и ще видим завръщането на д-р Халси ,тъй като тя избяга от Съвета за сигурност на ООН и
най-вероятно ще получим още един клифхенгър  с Halo пръстена , точно когато те са на път да го достигнат, за да се подготвим за сезон 3.

# 452
Попадна ми трейлър на филм на Пиксар, излиза 2024 - напоследък много се изложиха, ще видим този какъв ще е. Забелязах сената от МВ - предполагам, че няма авторско право върху тази визия:

# 453
  • София
Чакам Вещерът в края на този месец. Simple Smile На 29-ти. Как беше, всички серии на трети сезон накуп ли ще ги пуснат?

# 454
Чакам Вещерът в края на този месец. Simple Smile На 29-ти. Как беше, всички серии на трети сезон накуп ли ще ги пуснат?

Предполагам.
Този сезон с новия Гералд ли ще е или не, че вече съвсем му изгубих края?

# 455
  • София
С Кавил. Новия май ще е от следващия сезон. Наизуст говоря, в смисъл мързи ме да проверявам, ама съм на 90% сигурен. Wink

# 456
  • София
Така е.

# 457
С Хенри е,последно.Пък може и Лиам да вмъкнат към края знам ли.Но на постера за сезона е Хенри.И аз ще го гледам последно.

# 458
  • София
Кавил е невероятен тук, едва ли ще мога да приема друг актьор в ролята на Гералд след него. Така че и аз ще гледам последно. Ама и той, яд ме е че зарязва така ролята, много е добър като вещер! Simple Smile Точно както съм усещала Гералд от книгите - самотен, силен в спазването на собствените си критерии за добро и по славянски чувствителен! Heart Heart Heart

# 459
Продуцентката вика, че е бил дразнещ и с токсично поведение, защото бил прекалено ентусиазиран (!!!). Ако имам такъв шеф, и аз ще напусна.

# 460
Всички очаквахме сериала да е мега зле и бяхме скептични. Факт, че само и единствено той успя да обърне мненията. Да го изпуснат, по каквито и да е причини, е, меко казано, странно решение

# 461
  • Разпиляна във въображението
Гледала съм само първи сезон на сериала и съм прочела само първа книга. Явно не съм от феновете и не бях впечатлена нито от историята, а пък Кавил го имам само за един красив мъж без особени актьорски заложби. Какъвто бе тук, такъв бе и в Мисия: Невъзможна /например/ Simple Smile

# 462
Хенри го гледах само във вещерът,първо прочетох книгите и тогава дадох шанс на първи сезон.За мен си играе добре,да хубав е,но не е сладникав като Лиъм.До колкото съм чела той е напуснал,защото сценаристите не спазват нещата от книгите и не бил съгласен с импровизациите.И да той направи Гералд и заради него успехът беше такъв.Не съм сигурна че Лиъм ще успее да го завърши,лично аз и шанс няма да му дам.Знам как свърша и не ми е дерт кво ще измислят сценаристите.

# 463
Уникалното в случая е, че той е фен на поредицата отпреди да го поканят да играе и наистина е искал да види нещата такива каквито са. А не е лицемерен като повечето актьори, които твърдят, че са фенове на определен франчайз, докато всъщност не са.
Още при промотирането на втори сезон го даваха в интервюта, в които изглежда, че му е неприятно и седи насила.
В случая не е напуснал заради пари или друг проект, а точно защото не харесва шефовете си и това, което правят.

На мен втори сезон не ми хареса, без да съм голям фен на книгите и игрите. Мисля, че не беше направен достатъчно интересно.

# 464
Да,първи е много по добър и направен,дали защото следват книгите и съм пристрастна,но втори беше доста нелогичен на места.Ще видим ква манджа са направили и с трети.

Общи условия

Активация на акаунт