Какво ви дразни във форума?

• 17 238
  • 461
  •   1
Отговори
# 330
Като чета dani1717 и се сетих за слънчевата, къде изчезна тая жена  newsm78

# 331

ооо, моля-моля, не пренебрегвай и Усмивчица...и тя беше...тъй вражески насторена към мъжете във форума  Laughing

# 332
Мъжете едно на ръка, но стила на писане и въобще излъчването, копие  Shocked

# 333
  • До хладилника, който обичам
Aaaaa, не. Слънчевата беше в пъти повече... Тука въпреки леки опити и реч не може да става за скоросмъртния език на Съни.

Нда. Засрамих се. Отивам да кърпя чорапи и да се чувствам унизена.

# 334
Ако кажа, че нищо не ме дразни, няма да съм откровена. Дразня се леко от някои неща, например: Дразня се от тона в някои теми, дразня се от помпозни завоалирани фрази /не сме малоумни в този форум, ама да си говорим като хората/......, когато трябва да чета на латиница някои пост - изтичат ми очите .

Но, както и да е - всички се стремим да поддържаме основната идея на BG -Mamma - взаимопомощта.

И при мен така,понякога и нещо друго ме дразни,но се опитвам да спазвам някакво приличие и да си държа *ръцете зад клавиатурата.* Mr. GreenОоооо,сетих се..Най-много ме дразни неграмотното писане,просто не ми го побира акълът,е има толкова ниско-ограмотени хора.

# 335

Ню, би ли изяснила коя ирония имаш точно предвид.
За да знам дали да го приемам лично.  Blush

# 336
Смятам форума за подчертано женски и ме дразни,когато се намесват мъже.Все пак не е нужно навсякъде да се навират.Дразнят ме също теми,в които майка търси помощ за стикери от кроасани,защото дъщеря и много ги харесвала,а тя нямала пари да и ги купува.Чудя се как тази майка има пари да си плаща интернета,а няма пари за кроасани???????????

# 337
Ндаааа... дали да не пусна тема "Гейовете във форума - поименно"  newsm78 Може и с петъчна окраска да е...

# 338
От толкоз много дразнене и аз започнах да поддавам.

# 339
Смятам форума за подчертано женски и ме дразни,когато се намесват мъже.Все пак не е нужно навсякъде да се навират.Дразнят ме също теми,в които майка търси помощ за стикери от кроасани,защото дъщеря и много ги харесвала,а тя нямала пари да и ги купува.Чудя се как тази майка има пари да си плаща интернета,а няма пари за кроасани???????????

Днес ли просто си станала с лице надолу или по принцип си така злобничка?

# 340
... Чудя се как тази майка има пари да си плаща интернета,а няма пари за кроасани???????????

Може да пише от офиса и да не плаща нищо  Laughing

# 341
Ндаааа... дали да не пусна тема "Гейовете във форума - поименно"  newsm78 Може и с петъчна окраска да е...

с подзаглавие "До стената и та-та-та-та-та на автоматична стрелба"

# 342
  • София
 Мен пък ме дразни Никол, че зачезна и ряяядко се появява, ама ха дочух, че била модератор в друг форум Crossing Arms

# 343
Ню, би ли изяснила коя ирония имаш точно предвид.
За да знам дали да го приемам лично.  Blush
Mr. Green
Ами тази на теб и на летящата крава спрямо Джулиана. Защото има доста истина в думите й.
Лично не го приемай, моля ти се... Изобщо съм нямала предвид да те споменавам в темата Laughing, просто заради думите които написахте с кравата, последва репликата ми.

# 344
Е ТЕ ТАЯ ТЕМА ТУКА ВЕЧЕ ПОЧНА ИСТИНСКИ ДА МЕ ДРАЗНИ С ПОСОКАТА, КОЯТО ВЗЕ...
МАЙ ЩЕ СПРА ДА Я СЛЕДЯ.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ПО-МАЛКО РАЗДРАЗНЕНИЕ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт