Какво ви дразни във форума?

• 17 212
  • 461
  •   1
Отговори
# 195
тони, що така, бе, Миме? Как ще сме настроени някакси към новаците?+?
Настраени,Кроасания,настраени..Их че къса памет бре.. Joy

Никол и Василиса, каня ви на соленки с портокалов сок. За Василиса може и кюфтета  Mr. Green
Е на..Новаците не ги канят,нали?

се започва с предупреждения,каквито на мен ми отправи г-жа АДМИНИСТРАТОРКАТА Joy
Данче,"г-жа АДМИНИСТРАТОРКАТА" е тази,заради която го има този форум,така че дръж се прилично в домът и,моля!

# 196
Абе я си гледайте работата! това за подразнените. Има доста хора в този форум, с които ми е крайно интересно и приятно да общувам, та дори и да има четки, лигни и прочее мазности. Не ми пука. Намерете си групичка, лоби, другарчета, и вие, и си се мазнете вмзаимно Mr. Green

# 197
Тонито, ти пък ко се правиш на новак, а?! сигурно четеш тук поне от две години (или бързо схващаш Wink), щото познаваш форума извътре, дет се вика. Ама не може и със старите и с новите Mr. Green

# 198
# 199
Ми не мога да се дразня от нещо, което....е произведено от клавиатурата на някой си отнякъде-на -майната- си, дето едва ли някога ще го видя.
Влизам, разтоварвам се и отивам да:1. Си видя мъжа;
2. Приспя детето.
3. НА работа..... Crazy ooooh!

# 200
  • Варна
Сетих се кво ме дразни - че си лягам рано, а нощем тук става интересно, пък сутрин модераторите трият на рано.  Crossing Arms

# 201

Моля облажилите да споделят на кого точно трябва да се подмазвам и какви са облагите, щот сега се чувствам прецакана някак  Crossing Arms

Аре няма нужда да се прайш на интересна! Не ме дразниш, даже по принцип си ми симпатична, едва ли ти пука за което Wink
     Е айде сега, дърво не съм, но лекичък пукот и проскърцване  се дочува от мен като прочета, че съм симпатизирана, суетна съм какво да правя   Laughing. Друг недостатък ми е, че без нужда се правя на интересно, но това като всичко казано преди това е тотално извън темата  Mr. Green

# 202
Във форума,като цяло нищо не ме дразни.Дразнят ме определени потребители,които разводняват темите със спам,това е често явление почти във всяка тема.С интерес чета във форума,но в повечето случаи не пиша,защото  забравям,за какво става въпрос. CrazyВ такива случаи се питам"Абе хора isq,skype и т.н. нямате ли си"? newsm78

# 203
  • Варна
Суетни сме, на айсикю и скайп няма толкова публика. Стига ревахте, спамът намаля значително  bowuu

# 204
  • Sf
Настраени,Кроасания,настраени..Их че къса памет бре.. Joy
..............
Е на..Новаците не ги канят,нали?

Хехе, утре като изляза на улицата, ще хвана първия непознат за ... ушите и ще го поканя и него, нищо, че е новак, човекът.

Паметта ми къса, за кое точно намекваш?!  Mr. Green

daffodil  Wink

Какво пречи спамът... Представяте ли си едни стерилни хубави и спретнати теми, които вместо бутон за проверка на правописа преди публикация, има бутон за краснопис /съдържа ли флууд и спам Ващо сООбщение/. Обсъждахме вече в тема за спама, че шеговит, дозиран и косвен е доста подходящ в темата си Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Е, ся се издразних. Тази тема, както писах, що продължава да набъбва.
Иначе и аз се дразня от някои неща, да не повярваш  Mr. Green

# 205
Хехе, утре като изляза на улицата, ще хвана първия непознат за ... ушите и ще го поканя и него, нищо, че е новак, човекът.
Пфу,едно кюфте не ти се откъсна..Кроасан поне..
Паметта ми къса, за кое точно намекваш?!  Mr. Green
Затрита е темата..Друг път,когато еди оправи архива ше те светна..

# 206
  • Paradise
Суетни сме, на айсикю и скайп няма толкова публика. Стига ревахте, спамът намаля значително  bowuu

ти пък от кога се нуждаеш от публика Sunglasses
аз си мислех, че си над тези неща

иначе да си кажа - не мисля, че има потребител, който да ме дразни; има мнения, които не проумявам, но пък в други теми от този потребител може да ахна (в положителен смисъл);
Форумът не е само и единствено Клюкарника Wink
Има нещо друго - забелязвам, че много потребители не споделят, не говорят вкъщи; живеят един вид във виртуалното пространство;
споделят се най-интимни проблеми; семейните проблеми се решават в нета. това по-скоро ме плаши, отколкото да ме дразни.
Дори бях решила да пусна тема от рода "Говорите ли си вкъщи с половинката".
Не ме питайте за имена, защото не обръщам внимание на потребителите. Не ме вълнуват имената, никовете, не правя капитал от тях.

Ето такъв род тема, която не разбирам
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143036.80
тъй като не запомних името на потребителката, давам линк;
за едни е нормално, за други - не.

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 22:04 от Pipince

# 207
  • Paradise
Абе я си гледайте работата! това за подразнените. Има доста хора в този форум, с които ми е крайно интересно и приятно да общувам, та дори и да има четки, лигни и прочее мазности. Не ми пука. Намерете си групичка, лоби, другарчета, и вие, и си се мазнете вмзаимно Mr. Green
що скачаш като ощипана мома пък ти? newsm78

# 208
що скачаш като ощипана мома пък ти? newsm78
Ми и на мене ми иде да кажа същото, ама бих се изразила по-сексуално от Мю  Mr. Green

# 209
  • Sf

.......
Ми и на мене ми иде да кажа същото, ама бих се изразила по-сексуално от Мю  Mr. Green

Писахме с намеци, обличахме в зюмбюли и лалета твърдеците, а то май си трябвало баш като мю и Дона: "Право в куме, в очи"

Другото, което е, по други форуми няма теми със заглавия" Защо така се отнасяте към новаците" Че ще те спукат от подигравки и ще те баннат, а сега сме седнали да обяснаваме какво точно сме имали предвид и че не сме искали да накърним закърненото чуство за хумор Simple Smile

Олях се, драги зрители Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт