Какво ви дразни във форума?

• 17 176
  • 461
  •   1
Отговори
# 240
Аз пък най се дразня, направо съм бясна, че винаги последна, виждам теми, като тази. badcomp smile3538  То вече всичко е казано, и няма смисъл да пиша.

# 241
Данче,"г-жа АДМИНИСТРАТОРКАТА" е тази,заради която го има този форум,така че дръж се прилично в домът и,моля!
Коте,този сайт е за всички и спазвайки добрия тон /доколкото мога да ви изтърпя/ имам право да се изказвам когато си пожелая дори с риска в даден момент,да остана встрани като обикновен читател
[/quote]

Респектиран съм от интелекта ти,начина ти на изказ и неимоверните усилия,които полагаш да ни изтърпяваш..
Благодаря от името не само на Форума,но и лично от името на целият Интернет,но и Интерпред все пак,ако ме разбираш за какво говоря..

# 242
Тони, ти на ЕнтелЕгентен ли се направи? Защото до преди малко пишеше малко по-пунктуационно издържано  Wink

# 243
а пък тази е за недразнещите се .
Да намерят все пак пламъка .
Ако не пламък то поне огънче ,колкото цигарата да си запалят Mr. Green

Това ми хареса,май на всички ще е полезно да го прочетат... Mr. Green
П.П. След като  накрая пак стигнахме до секса,темата вече може да се закрие...

# 244
Е, кои са тез авторитети, че ветерани, че намсикви Thinking Айде дразнете се конкретно, щото все се припознавам в тези теми и взех да се дразня Mr. Green
Започва да ме дразни това, че на дразнещите се не им стиска да кажат конкретно кой ги дразни, ами разтягат локуми на килограм   Wink

Кeйcи мнoгo гoлямa ,,умHицa''

Лиска дразни oT вPeме на вPeме.

# 245
Нема начин-требе да се разпиша пак тук:
ДРАЗНИ МЕ БУБА.
Ни я знам,ни я познавам,а вече нямам и никакво желание,но за протолоа ще отбележа само 4 тема,които е отворима /не претендирам да цитирам заглавията правилно/:
1.18000 евро-заплатат на Меглена Кунава.
2.Нови придобивки 2006/2007.
3.Имате ли диаманти
4.Какви очила носите.
Очаквам да пусне тема "Какви долни гащи носите" и ще си снимам голия з****к,щото ходя без бельо.
Малииии такова разпитване не бях виждала.
Бубе,или си много любопитна,което не е хубаво,или си много умна-пускаш ги тия теми,седиш и четеш саира на народа и си умираш от смях.

# 246
ето ви достойна форумка - рече си, а ние интелектуалстваме, моля ви се...
и някой ни търпи. Е това е направо нетърпимо.
А не ви ли омръзна вече?
Аз пиша, щото бягам от работа, а вие?

# 247
Кeйcи мнoгo гoлямa ,,умHицa''

Лиска дразни oT вPeме на вPeме.

Тая Кейси и мен ме нерви..Много!
Лиска дразни не ами..Ако не беше страх от нея щях всичко да си кажа,ама..
Разбира се най-вече Никол с тея намколко си мнения ме дразни..
Калпазанка,щото не ми обръща внимание..
Бу,щот не си дава телефона..
Мюриель-само философства-ми нищо не и разбирам..
Марчето-до скоро и се движеше аватара-ми и аз искам,ама няма..
Мармалада само се гъзурчи,а една снимка не пусна..
Има и още,ама спирам,да не ме помислите за хейтър..

# 248
Очаквам да пусне тема "Какви долни гащи носите" и ще си снимам голия з****к,щото ходя без бельо.
Малииии такова разпитване не бях виждала.
Бубе,или си много любопитна,което не е хубаво,или си много умна-пускаш ги тия теми,седиш и четеш саира на народа и си умираш от смях.

Рожбе, май не си ходила в Дом и семейство?  newsm78
Иди, иди, тогава темите на Буба ще ти се сторят висша математика! Как ти се струва тема от рода на "В кой ден от седмицата тръгнахте/се оженихте с половинката си?" плюс анкета ( #Crazy) и над 30 страници отговори??? Shocked
Ей това им признавам на "ветераните" - какви ли не бисери на отчаяни напъни на мозъчните клетки (дали ги има изобщо? newsm78) не са виждали, за да се появи нещо ново, което да ги учуди...  Wink Laughing

# 249
Тони ме дразни щото не каза поне едно "мерси" за поздрава в оназ тема с танцуващия елф  Crossing Arms

Лиска много ме дразнеше преди, сега обаче тотално ме радва  Grinning

# 250
Тука позволено ли да кажеш на някого да го духа или не?!  Thinking

# 251
Аа, духането е в Татковци  Mr. Green

# 252
ахаха, кажи им бе, Бубс! Обаче, поименно Mr. Green

# 253
Може да използваш тези изразни средства  finger Hands Fist  Mr. Green
Зеленото е модно  Mr. Green

# 254
УУ, бахти, ще ме заболят пръстите да пиша, ама ако е позволено и не противоречи на правилата, ще се постарая да си направя списък и да им кажа на всички да го духат  Mr. Green

Аз мисля, обаче, че е ясно кой и кого и колко да го духа..тоя дет си го размятквам из крачолите де..Предимно тези, които се имат за много умни и може би влизат тук, за да  си набавят дозата високоинтелигентен разговор, щото в ежедневието си нямат с кого?!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт