Какво ви дразни във форума?

• 17 185
  • 461
  •   1
Отговори
# 270
  • Ямбол
Да ви напомня, че темата е КАКВО, а не кого ви дразни или май българският не ви е майчин Mr. Green

Кой, кой  Simple Smile

Да, уф, вярно Embarassed - благодаря за поправката.  bouquet

А, виждам, че Буба пак започва с чаршафите от цитати. Tired

# 271
А искрено ме дразнят две конкретни теми:
Колко е заплатата на Меглена Кунева и Имате ли бижута с диаманти. По случайност, авторката е една и съща. Просто съвпадение.

Тя авторката е авторка и на още две подобни теми:

За лаптопите и А какви са ви слънчевите очила?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149315.100

- и мене ме дразнят същите теми  #Cussing out

Още нещо ме дразни: Когато Лео пусне някоя рецепта в готварския форум, след нея има 5-6 страници нещо от рода на: Ауууу, страхотно е..., Ще го сготвя веднага...
На мене пък не ми допадат всички рецепти - някои са ми прекалено тежки и калорични - просто въпрос на вкус  Hug

# 272
А искрено ме дразнят две конкретни теми:
Колко е заплатата на Меглена Кунева и Имате ли бижута с диаманти. По случайност, авторката е една и съща. Просто съвпадение.

Тя авторката е авторка и на още две подобни теми:

За лаптопите и А какви са ви слънчевите очила?http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149315.100

- и мене ме дразнят същите теми  #Cussing out

Още нещо ме дразни: Когато Лео пусне някоя рецепта в готварския форум, след нея има 5-6 страници нещо от рода на: Ауууу, страхотно е..., Ще го сготвя веднага...
На мене пък не ми допадат всички рецепти - някои са ми прекалено тежки и калорични - просто въпрос на вкус  Hug

И къв е проблемът не разбрах?  Thinking

# 273
Тука позволено ли да кажеш на някого да го духа или не?!  Thinking
Може да използваш тези изразни средства  finger Hands Fist  Mr. Green
Зеленото е модно  Mr. Green
finger

# 274

Шшшш алоооууу, туй за мен ли е, а?  Crossing Arms Mr. Green

# 275
Със същата сила, може да се цитират и Хиподил. Аз обичам да си го прирявам...

"Не съм умрял шъ знайш,
дюдюдюдюдюдюд........., шъ знайш
дюдюдюдюдюдюдю......., шъ знайш
...обичам тееееее"

Laughing

# 276
 spam2

КАТЯ + БУБА = ВНЛ

Айде,отивам да нанкам,че това оправено ложе нещо ме дразни! smile3524

# 277
Нема начин-требе да се разпиша пак тук:
ДРАЗНИ МЕ БУБА.
Ни я знам,ни я познавам,а вече нямам и никакво желание,но за протолоа ще отбележа само 4 тема,които е отворима /не претендирам да цитирам заглавията правилно/:
1.18000 евро-заплатат на Меглена Кунава.
2.Нови придобивки 2006/2007.
3.Имате ли диаманти
4.Какви очила носите.
Очаквам да пусне тема "Какви долни гащи носите" и ще си снимам голия з****к,щото ходя без бельо.
Малииии такова разпитване не бях виждала.
Бубе,или си много любопитна,което не е хубаво,или си много умна-пускаш ги тия теми,седиш и четеш саира на народа и си умираш от смях.
:peace:E на тва аз му викам изказване  bouquetПодкрепям напълно.Като допълня и темата ,,Кой какво си купил от втора употреба,, SickБу да не се обидиш  bouquet Joy

# 278
Joy Joy Joy
Отдавна исках да изтипосам тази картинка някъде и сега ми се отдаде възможност Mr. Green.
Ама и ти кибрит беееее, задника си показа моментално... хъх... Joy. Поотслабнал е!!! hahaha hahaha.

# 279
  • Къде ли не...
Мен пък нищо не ме дразни-и никога няма да ме подразни, защото като нещо не ме интересува  го подминавам. Не мога да разбера какво ви прави кеф да четете теми,които ви дразнят и после да си изливате отрицателните емоции тук. И аз мисля, че форума е за разтоварване, така че всеки може да си пуска тема, която пожелае. И естествено който го вълнува се включва, който не.... Whistling

# 280
Joy Joy Joy
Отдавна исках да изтипосам тази картинка някъде и сега ми се отдаде възможност Mr. Green.
Ама и ти кибрит беееее, задника си показа моментално... хъх... Joy. Поотслабнал е!!! hahaha hahaha.
Joy hahaha
Ти се радвай, че е само задник, а не и шушумигата  Crossing Arms  Mr. Green

# 281
Мен пък нищо не ме дразни-и никога няма да ме подразни, защото като нещо не ме интересува  го подминавам. Не мога да разбера какво ви прави кеф да четете теми,които ви дразнят и после да си изливате отрицателните емоции тук. И аз мисля, че форума е за разтоварване, така че всеки може да си пуска тема, която пожелае. И естествено който го вълнува се включва, който не.... Whistling

Още не си се регистрирала - и веднага в тази тема публикува първо мнение - много е съмнително - май се сещам коя си   Joy

Други сещат ли се?

# 282
  • Къде ли не...
Не съм се регистрирала ли?Напротив- доста отдавна съм го направила.Много ми е интересно какво се сещаш Shockedи не ми е тук първото мнение-сори, ако те разочаровах.Ама да видим-ще се досетиш ли коя съм? Thinking

# 283
Ню, точно пък тези теми за които ти пишеш на мен са ми много полезни, редовно ги чета, даже с търсачката ги търся.
Ти си от опозицията там Crossing Arms.

# 284
Ти се радвай, че е само задник, а не и шушумигата  Crossing Arms  Mr. Green
Е това е ще... току няма, няма и все шушумиги са ти в клавиатурата... Laughing Започваш да ме дразниш с тия твои шушумиги Crazy Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт