Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 21

• 34 144
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
Ясно сега разбрах, не може фолата да е метилиран на спрей, за другите може.

Аз точно за Better you говоря - нямат формула с метилирана фолиева киселина. В Зоя бяха написали, че е метилирана, подведох се и го купих. После видях на опаковката, че не е. Писах на better you и те ми върнаха отговор, че за жалост технологията не позволява в тези течни формули да има метил фолат.

# 121
😄 Може ли и на мен някой да ми отговори? Моля..

# 122
  • Варна
😄 Може ли и на мен някой да ми отговори? Моля..
При хематолог се ходи.

# 123
Здравейте, с хрема съм и а тромбофилия, бременна в 30гс. Таткото миналата седмица беше с хрема, нищо друго, предполагам от него го прихванах. Пия коластра и още една добавка кто авирон рапид. Въпросът ми е вие при такова неразположение и с тромбофилия веднага ли търсите АГ? Ппц петък съм на преглед, трябва и коагулацията да пуснем тогава, днес не я пуснах, че в рамус предния път объркаха какво да пуснат.

# 124
  • София
Не разбрах тромбофилията в случая какво общо има, но по време на бременността следящия те АГ (ЖК) ти е като ЛЛ, той назначава лекарства и пуска направления за други специалисти. Ако тръгнеш да се влошаваш, попитай какво да пиеш. Има теми за бременни, там ще ти е по-полезно да попиташ.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 11:41 от delisardeli

# 125
Мен ме е гонила АГ като й се оплача за хрема, казвала е че за хрема си има унг, нейната специалност е друга. Grinning Ако не е ковид, няма връзка с тромбофилията. Не е приятно, защото не могат да се пият много лекарства, но като цяло рутинна работа.
Можете да консултирате терапията и с ОПЛ, те също са наясно какво е позволено по време на бременност. Аз бих звъннала по телефона, в чакалнята с болните ще си навредите повече, отколкото да си помогнете.
Здравейте, с хрема съм и а тромбофилия, бременна в 30гс. Таткото миналата седмица беше с хрема, нищо друго, предполагам от него го прихванах. Пия коластра и още една добавка кто авирон рапид. Въпросът ми е вие при такова неразположение и с тромбофилия веднага ли търсите АГ? Ппц петък съм на преглед, трябва и коагулацията да пуснем тогава, днес не я пуснах, че в рамус предния път объркаха какво да пуснат.

# 126
Здравейте да питам пре кой лекар се следите в град софия ? Да ми препоръчате някой добър ?

# 127
  • София
Момичета, запазих час при проф. Станева за 08/12 в Токуда, да изкоментираме това ТАФИ, което влача със себе си, нямам друго. Дали ще трябва терапия и т.н. Стискайте палци, ако някой иска да сподели пресни впечатления от нея, може и на лични Simple Smile

# 128
Marsala, сподели после какво е казала. И аз съм с тафи и още един.

# 129

Здравей те днес ми излезна изследването за тромбофилия, някоя от вас може ли да ми каже някакво мнение според резултата който въобще не разбирам

# 130
  • Варна
По последните три имате мутации наследени от единия родител.

# 131
По последните три имате мутации наследени от единия родител.
Бременна съм в 16 г.с и ме притеснява дали това са проблемни за бременността и дали вредят по някакъв начин на бебето
Това ми е 1-ва бременност от 5 инвитро процедури

# 132
  • Варна
Трябва да приемаш големи количества метилирана фолиева киселина - около 1200. Хетерозигот PAI само по себе си не е проблем, но изследванията не са пълни. Кой ги назначи тези изследвания и по какъв повод?

# 133
Сама съм си ги назначил за успокоение, защото леля ми по майчина линия имаше тромбофилия и приемане фраксипарин подщти до самия край на бременността си,а аз в 9 г.с. получих отлепване на плодния сак а тогава приемах само акард който ми го спряха

# 134
  • Варна
Ами да ме поправят по-запознатите, но мисля че трябва и Factor XIII и ACE да пуснете за да може да се каже дали трябва терапия с НМХ.

Общи условия

Активация на акаунт