Къдрокоси красавици - 8

• 54 445
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Аз препоръчвам едър дървен гребен.

# 121
Има ги само в Hairmag

Здравейте, знаете ли от къде е най-изгодно да се поръчват продукти на Bounce Curl? От Щатите доставката е много висока, предполагам, че има европейски доставчици, но нещо не откривам нищо.

# 122
  • София
Скрит текст:
Здравейте, знаете ли от къде е най-изгодно да се поръчват продукти на Bounce Curl? От Щатите доставката е много висока, предполагам, че има европейски доставчици, но нещо не откривам нищо.
Eiphnh, заповядай
https://curlydee.com/product/definirasth-krem-za-kadriczi-bounce … fine-cream-177ml/
https://curlydee.com/product/fiksirasth-sprej-za-vseki-vid-kosa- … hair-spray-177ml/

# 123
  • София
jet Имам доста богат арсенал от четки /реша само на мокра коса с продукт/, минала съм през различни видове ТТ, дървени гребени, глигански…всичко. До преди няколко месеца, когато в темата за профи козметика за коса препоръчаха тази четка. Родих се! Разплита мигновено, не скубе… страхотна е. Моята е средната за плътна коса
https://www.notino.bg/olivia-garden/idetangle-chetka-za-kosa/p-599282/

# 124
https://www.notino.bg/lee-stafford/coco-loco-greben-za-chupliva- … -kosa/p-16051981/
И аз купувах различни четки и гребени, но от този съм най-доволна.

# 125
Здравейте, така изглежда косата ми след измиване. Имам тънка коса, не е боядисана. Използвам шампоан и балсам на Maui от ДМ за къдрава коса. След това я разресвам с балсам без отмиване още след баня. След изсушаване съч използвала олио от ДМ. Но резултата не ми харесва, каква козметика ще ми препоръчате ? Склонна съм да си купя и професионални продукти.

# 126
Хм, много ли държиш на това разресване точно накрая? Според мен то ти бърка работата най-много, освен че и ресане на мокра коса поначало не ми звучи добре.

# 127
  • София
Според мен разресване - само с балсама под душа, иначе се утежнява и омазнява излишно косата и започва да... "виси" да речем.
Била ли е по-чуплива в някакъв период?

# 128
Според мен разресване - само с балсама под душа, иначе се утежнява и омазнява излишно косата и започва да... "виси" да речем.
Била ли е по-чуплива в някакъв период?
Да, понякога е по-чуплива, има по- изразени букли.

# 129
  • В полите на Пирин планина
HH_11, на мен косата ти ми изглежда пресушена и на клечки. За меката и тънка е много важен финиша, т.е. оформящия продукт. Мазни финиши слагам само на влажна коса, защото на суха ми правят фриз. Последните ми фаворити за оформяне са:
- балсамът без отмиване на Лакме - Lakme Frizz control
- оформящият флуид на Schwarzkopf - Osis Big Blast Voliming gel
- Perfect curl cream на  Dessata

# 130
Може още от етап - шампоан и балсам да се объркват нещата,но за мен, най _ много развалят картината финишите. За финна коса не е добре такова наслагване. Спокойно, за експеримент, може да се пропусне балсама без отмиване. На моята коса маслата като финиш ми докарват подобна коса - безжизнена, увиснала и на клечки. Добре ми стои косата, когато на много мокра коса слагам кремообразен финиш, масажирам добре с длани, после пак през кърпа за да попие максимално водата от косата и оставям да изсъхне сама.

# 131
Освен това, при тънка коса мазен финиш лесно се прекалява с него ако се слага на суха коса. А и тя щом е суха, фризът вече си е там обикновено.
Финиш слагам на влажна коса и то супер пестеливо. По-добре да добавям ако трябва, отколкото да сложа прекалено много. Ако е суха, по-трудно се разпределя и трябва да сложа повече че да има навсякъде.
И моята е тънка и нали всеки търси каквото си няма, искам обем. Да, ама трудно става обем, а не просто рошаво. Ресането на нас не ни помага да изглеждаме по-добре.

# 132
Събуждам темата с един въпрос. Как си транспортирате пяната за коса, ако ползвате, през летищата? Целия флакон няма как и се зачудих - може ли да се сипе в нещо пяна? Аз лично не ползвам, но една от причините е именно, защото не става за носене напред-назад.

# 133
Събуждам темата с един въпрос. Как си транспортирате пяната за коса, ако ползвате, през летищата? Целия флакон няма как и се зачудих - може ли да се сипе в нещо пяна? Аз лично не ползвам, но една от причините е именно, защото не става за носене напред-назад.
Само в чекирания багаж

# 134
Здравейте! Някоя може ли да сподели какво й е помогнало при заплитане на долния пласт на косата и как се е справила с това. Напоследък най- долният слой на косата ми се заплита ужасно ( на тила) , станал е сух, заплетен, връхчетата постоянна са накъсани .  Като финиш използвам Ол ин на Олиосета, слагам арганово масло и това е. Не мисля, че е от редовната ми измиват грижа, защото там не съм променяла продуктите

Общи условия

Активация на акаунт