Къдрокоси красавици - 8

• 54 510
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
На мен пък ми изглежда точно права. Каквото и да правиш, не ѝ се отразява добре на вида, по-добре се насочи към някакви изглаждащи и разплитащи продукти, а не за къдрици.

За съжаление за да е права, трябва да я изправям всеки ден, а суха не мога да я среша + бонус става на кълбо. Като е мокра, са доста ясно изразени вълните.

# 196
Момичета, пуснала съм го в размените, но подарявам при вас крема на Десата, ползвани 5-6 помпички. Не е моето.

# 197
  • БГ
Защо, какво не Ви допадна?

# 198
Момичета, пуснала съм го в размените, но подарявам при вас крема на Десата, ползвани 5-6 помпички. Не е моето.
Тъкмо си го бях отбелязала да го взема за проба. Пиша ЛС.

# 199
Крема е обещан.

# 200
Лейдис, препоръчайте ми сешоар с голям дифузер за много коса, който не е прекалено силен и щади косата. Бюджет 200-300лв, ако може по-малко😃
И това твърде много протеин ли е или прекалена хидратация? Тестът с косъма, казва, че съм прекалила с протеина😀

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 07:39 от DivaOrhideq

# 201
Изключително доволна съм от този:
https://www.technomarket.bg/seshoar/philips-hp8281-00-09167765
Между другото някой го беше препоръчал тук в края на миналата година и ММ ми го подари за Коледа Simple Smile

# 202
Абе… сигурно аз съм по-невротична, ама … не ви ли влиза косата в очите, когато е пусната? Имам едни кичури, които ми висят буквално пред лицето и ме побъркват. Как се справяте с този проблем, ако изобщо го имате?

# 203
Ами никак...аз ги пъхам зад ушите. Лятото почти винаги съм вързана, така че проблемът отпада.

# 204
Зад ушите не ми седи, аз нося и очила и хептен ми е трудно. Иначе да - вързана е спасението и за мен.

# 205
  • София-Младост
Не мога да търпя коса на лицето, или е зад ухо, или с някоя фиба/шнолка...през лятото и на врата не мога сякаш. Направо ми е като шал на врата, толкова е гъста.Зимата е ок, защото топли...но през жегата...

# 206
Зима, лете, жега, студ- косата ми е пусната 😂 и на мен ми влиза в очите и отначало ме дразнеше, но вече изобщо не обръщам внимание. Предпочитам да ми е пусната, за да не я уморявам като е на ластик опъната...къдричките после не са същите.

# 207
И аз ходех само с пусната до скоро, но мисля, че чашата ми преля вече. Като някоя болонка съм. Пречи ми и ме дразни.

# 208
Чак пък такива страдания - когато ми пречи я връзвам. Когато съм в настроение е така

# 209
Пречи ми само косата която е над челото ми(бретона) Постоянно ми влиза в очите или ми гъделичка лицето и я защипвам с шноличка .Нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт