Къдрокоси красавици - 8

• 54 483
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Някоя ползвала ли е този продукт за стилизиране? Аз го ползвам ежедневно и се чудя дали сухотата не идва от части и от него, тъй като втвърдява косата леко

И какъв стилизант препоръчвате?

# 151
Някоя ползвала ли е този продукт за стилизиране? Аз го ползвам ежедневно и се чудя дали сухотата не идва от части и от него, тъй като втвърдява косата леко

И какъв стилизант препоръчвате?
Използвам го от около месец и наистина след него косата ми е суха като слама.

# 152
Използвам го от около месец и наистина след него косата ми е суха като слама.
[/quote]
Ще преустановя ползването му за около 2 седмици да видя как ще се чувства косата. Явно идва от него..

# 153
  • София
Благодаря!

_krisinka_ Измиваш си косата с шампоан без да слагаш балсам или каквото и да е ..обикновено косата е суха и оплетена..вземаш един косъм и го разглеждаш, след това на 1ва страница на темата има "снимки" на тип коса спрямо как изглежда косъма...ако това не е достатъчно виж в нета има доста картинки.

# 154
Десата крем или крема за къдрици на Маракеш? Търся хидратация, обем и леко, не клечесто дефиниране ❤

# 155
Маракеш при мен изсушаваше много, така че за хидратацията не отговаря. Иначе обем и леко дефиниране - да. Десата хидратира и дава обем, но като дефиниране не е съвсем леко. Предполагам, че ако сложиш по-малко крем, ще стане каквото искаш. За моята коса 3b Десата беше по-удачен избор.

# 156
  • В полите на Пирин планина
И аз харесвам крема на Десата, като моята коса е 3а, а понякога и 2с - зависи в какво настроение е. Simple Smile

# 157
Десата крем или крема за къдрици на Маракеш? Търся хидратация, обем и леко, не клечесто дефиниране ❤
Не съм ползвала продукта на Маракеш и ще споделя за крема на Десата - при мен прави обем, невинаги харесвам резултата, зависи от състоянието на косата в момента. Не трябва да се прекалява с количеството, защото наистина прави клечки Simple Smile
Друго, което забелязвам при мен е, че на следващия ден при рефрешване с вода още усещам продукта по косата си  и затова не се налага да слагам още от крема, а само водата е достатъчна.

# 158
Къдравелки,понеже щесто се коментират тук сатенени калъфки и начин на прибиране на косата по време на сън,нахлувам,за да споделя,че днес си купих доста прилична сатенена шапчица за сън.Доста е обемна и има широк ластик около челото,което предполагам ще е стабилно за цялата нощ.
Пепко,4 лв😉

# 159
Къдравелки,понеже щесто се коментират тук сатенени калъфки и начин на прибиране на косата по време на сън,нахлувам,за да споделя,че днес си купих доста прилична сатенена шапчица за сън.Доста е обемна и има широк ластик около челото,което предполагам ще е стабилно за цялата нощ.
Пепко,4 лв😉
Може ли линк откъде е купена?

# 160
Здравейтеее!! Днес бях до The Body Shop и си купих ето този активатор за къдрици. 28,90лв струваше, някакъв много прехвален е, та се надявам да върши добра работа! Тъй като не ми обясниха много добре в магазина как да го ползвам, ако има някой, който знае да каже 😅
Казаха на леко влажна коса без отмиване

# 161
Добра новина - кремът на Балеа отново е наличен! Взех две опаковки за всеки случай Grinning

# 162
Дано заредят и в нашия ДМ.Blush

# 163
Интересно, погледнах сега в онлайн магазина им - няма. В нашия ДМ си е наличен, с нова цена, разбира се - 7 лв Joy Дано да заредят навсякъде и да не го спират повече.

# 164
Те на ДМ в онлайн магазина им не всичко качват, така и не разбрах от какво зависи но определено липсват продукти там. Как изглеждаше този крем, дали някоя добра душа би припомнила? Поне ако го видя, може пък и да го пробвам. Моята коса е чуплива и изглежда мнооого различно всеки път в зависимост от това с какъв продукт завърша.

Общи условия

Активация на акаунт