🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 556
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 300
Ако старите спечелят и пратят Веселка на дуел, а тя избере друга жена, а не Мажена съвсем ще си затвърдя мнението за чадър от продукцията над " безценната" докторка...
Сакън!
Всички трепетно очакваме МаДжена да затвори вратата на Фермата отвън.

# 301
# 302
Да не се нарани нещо докторката...да получи имунитет..ще е голяма" изненада" за мен.

# 303
  • София
За щастие, новите са достатъчно тъпи, че да се сетят за тази възможност. Simple Smile Simple Smile

# 304
Може общата култура на Валерия да не е на ниво, но културата и на общуване вътре е една от най- добрите, за мен това е по- важно. Много ми хареса отговорът й на Веселка и Аксения, когато двете се възмущаваха от сближаването между отборите- "точно пък сега ли ще се строи този мост?" И това при положение, че само предишната вечер, Веселка проправяше собствен мост до другия отбор.
Въпреки, че Вал е най- близка с тях, отказа да пее в техния хор и се аргументира много добре. Думите и, че са вътре главно, заради този мост, и че нищо няма да стане като им покажат, когато са грамотно питани, и че пак могат да ги бият с добри идеи и изпълнение са думи на истински спортсмен, на който свалям шапка. Това момиче ми харесва.
Сбирката на двата отбора, на която всички се радваха също причислявам към нейните заслуги, както и на Влад.

Последните два епизода наблягат на обединението, ето защо смятам, че това е последната седмица от разделението в този му вид, което означава, че Старите печелят последната битка и войната.

За малко да ви изпусна съвсем. Благодаря за темата!

# 305
Да не се нарани нещо докторката...да получи имунитет..ще е голяма" изненада" за мен.

А това как се получава, с имунитетите? Отива си Маженка, хваща горещ тиган за дръжката, брои до 5, пуска го и хоп - имунитет?

Аз не знам тя защо още иска да седи вътре. Една от малкото е, които ще изкарат някой лев от този формат - след участието ѝ и запознанството на България с нея, сигурно ще се влачи с Иван и Андрей да разправят на хората как е прекрасно да се ражда. Останалите разбирам да се натискат да седят, малко ефирно време, мама и тате да се гордеят, че ги дават по телевизора, защото след предаването - нищо. То не е практиканство, да има опция да те наемат после...

# 306
Тя няма и къде да се нарани, досега не са я давали да върши работа с риск от нараняване. Изпусна си шанса с пердетата да се боцне с някоя игла Joy

# 307
  • Разпиляна във въображението
Май я даваха да реже дъски.

# 308
Колко му е както върви да се спъне нещо...Миналата година най-негодната в конкурентното предаване така си нарани крака и откара май и имунитет, и в игрите не участваше...

# 309
  • Велико Търново
Според мен Валерия не е глупава. Беше много стресирана от възможната излагация да падне от чужденец и изглеждаше като блокирала тотално...Каза, че дори я е било страх предварително да стане фермер заради тази игра...Влад в същото време беше отишъл по-скоро  да пада и на късмет и беше някакъв супер релакс, което му помогна. Не знам, може и да не съм права, но Валерия някак дори и да няма някакви знания, не я свързвам с глупав човек.
Според мен си права. Като спортист би трябвало да може да преодолява такива стресови ситуации, но явно в случая този точно стрес е бил много, много по-силен от нея. Само че поне Тунджа можеше да посочи. Къде отиде да прави аналогия с Я-то... Имам чувството и че постоянно мислеше как във всеки един въпрос има уловка и не може отговорът да е това, което ѝ се струва, че е. И не, не е застанала пред височайши професори, а пред всички, които ще я гледат. Което е много повече, все пак. А бе, определено си беше ошашавено момичето...

Ако бяха сложили солта, както я сметна Евгени, щеше да се наложи още десет пъти по толкова месо да им докарат и нямаше да имат време за отборна битка, щото бая щяха да си помелят. Joy

Ох, искам наистина това да е последната седмица, в която са разделени на отбори. Да вземат тая пета точка Старите и да се свършва Grinning

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 19:54 от DamaPika

# 310
Май я даваха да реже дъски.

Сторило ти се е нещо. Laughing

Иначе, голяма стратегия е да се самонараняваш когато жена е ратай.

А какво се случва, като се обединят, знае ли се? Колко ратаи, кой избира ратаи и дуалисти, жени срещу жени и мъже срещу мъже ли ще е или ще има и смесени дуели (като другото предаване)?

# 311
  • earth
Жените, с които Иван и Андрей са "раждали" колко деца имат средно на жена?

# 312
То не е практиканство, да има опция да те наемат после...
Ама те се надяват! Мислят си, че много хубаво са се представили и на света точно някой като тях е липсвал. До сега, щото не са ги дали по телевизора, никой не ги е открил, но сега като избухне свръх нова звезда в тяхно лице - телевизиьо (така ли се пише или телевизийо?), дръж се! От кога човечеството си мечтае точно за тази супер нова звИздЪ! Освен това, са много 'убави на сурат, божествен лик просто... Бе, ода за егото мога да напиша за доста от тях.

Онзи мозъчен тръст - Генчу, се заканва на Ванчето за довечера, че ще я дървари...

# 313
Онзи мозъчен тръст - Генчу, се заканва на Ванчето за довечера, че ще я дървари...

След тези танци по гъз, които го дават да прави, и 1-2 литра винце от на дедо, може и да ѝ го набримчи на Ванчето... ако това (секс) има предвид, че аз не ги разбирам тези лафове. Далечни са от мен и никъде-никога не съм ги чувал.

# 314
  • Велико Търново
Сами и Мила са станали родители на момченце вчера.
Честито да им е и да са много щастливи! Revolving Hearts

Азалия🌸, "телевизийо" е Wink

Dr Cocktail, някъде в първите постове е написано какво ще се случи, след като единият от отборите стигне до 5 точки, но май за повечето от нещата, за които питаш, не са казвали още.

Общи условия

Активация на акаунт