🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 797
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 555
Виждайки как Валерия реагира на тази ситуация, в мен се поражда съмнението, че всеки един, който е обявен за жертва на домашно насилие, може би преиграва, украсява и прекалява с това какво всъщност се случва както видях това днес.
Тя НАРУШИ правило - виновна е. Той се РАЗКРЕЩЯ - виновен е. Вероятно при подобни отношения в едно семейство и двамата имат своята вина, освен ако единия не е дете, а тогава няма оправдание за другия, който е насилника.

# 556
Аксения да млъкне. Харесвам я по принцип, но тя също преувеличи много. Щяло да й стане по-спокойно. Хич не харесвам Гечо, но не смятам, че ситуацията налагаше изгонване. По щеше да ми е логично за обидите и крясъците, но това не беше удар. А да се сравнява с домашно насилие за мен е обида за хората, които наистина са жертва на такова.

# 557
Всички бгмами идвам една по една да ви халосам по рамото и да ви нарека идиотки. Очаквам да ми се радвате и да ми се усмихвате. Аз ви желая само доброто.

# 558
"Мани ги тея жените" - пещерният човек каза на излизане. 🤐
Ма как бе, тоя хубав човек. Мъжете са истината.
Жалкото е, че не е въпрос на мъж/жена. Става въпрос за недопустимо поведение и нарушаване на правила. Можеше да е обратното. Не са малко никак жените насилници. Просто човек трябва да знае коя граница не трябва да се преминава.

Не мога да повярвам какви коментари чета. Сега разбирам от къде идва разбирането, че изнасилените жени си го “просят”.  Спирам да коментирам, петък вечер е и няма да се натоварвам с подобни изказвания.

# 559
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аксения почна обаче много да плямпа, явно се успокои, че е някакъв фактор при старите
Естествено, има гръб вече и почна да и знае устата. Ако беше в началото като отиде там и да я тупне нея Гечо, щеше да се засмее само.
Чак за дисквалифициране не беше Гечо, да го бяха наказали да, ама чак да го изгонят.

# 560
Дидо, ти си насилник и ще бъдеш изгонен от бгмамата...

# 561
И ето как Валерия от фаворит вече отива много надолу.Че Гечо не е стока не е ,но Валерия изигра всичко това като сапунка от сериал  ,и не е редно защото в реалния живот найстина има много жени който са малтретирани физически,и това което тя се опита да покаже  и направи не говори добре за реалния проблем който съществува в днешно време.И той е Истинското насилие над жени .
Права си!Аз мисля ,че в реала никой освен Аксения нямаше да я защити,а мъжете дори нямаше да обърнат внимание!Но сега щото ще ги дават по телевизора.Аз нищо нередно не видях.Тя самата ревеше защото осъзна ,че сътвори една голяма глупост

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 22:12 от MG18

# 562
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
То монтаж, то музика, то скръбни физиономии.
Мъжете реват, Валерия реве и хълца, Андрей дръпна прочувствено слово за правилата, Чавдар моралното се изказа, Ваньо.... Оскар за Валерия и продукцията.
Разочарована съм, очаквах поне Чавдар да си разкъса ризата, а Валерия минимум да почне да си скубе косите от удара на Гечо. То това търпи ли се? Съотборник да те тупне силно по рамото и да му се размине само с изгонване. Минимум клада и линч, Аксито лично може да я запали, Камито ще и подаде факлата.

# 563
Никой не оправдава поведението на Гечо от ден 1. Крещи, обижда и постоянно си изпуска нервите. Факт. Да го бяха изгонили обаче заради това. Но аз продължавам да твърдя, че това не беше удар.

# 564
Че я хлопна силно Гечо,хлопна я Валерия.И не за да и свали пушката.И Вал емоционална малко повече и това го има.Обаче и продукцията,като лешояди.. . Веднага надушиха интригата и попресолиха още повече И сега Валерия освен неприятната случка се чувства и много виновна .А не е! А Чавдар!!! Ужасен...

# 565
Правилата били само за физическо насилие. Този удар не е нищо пред обидите, които се леят от устата на Гечо и цялостното му отношение, основно към жените. А Иван и Генчо са дори по-зли психически насилници. Но по тази точка правила няма, за да има рейтинг...

# 566
Значи разбрах принципите на Фермата - миналата година имаше вербална агресия 2-3 месеца към жена, сега обаче имаше *удар* и хайде - елиминация. Къде беше продукцията миналата година ??

Решиха да компенсират.
Ако наистина беше “удар”, със сигурност щяха да изкарат телевизизора и да го въртят до припадък, за да го видят и останалите!
А то си беше просто потупване и толкова.

Валерия от топ фаворит, се срина до нивото на Аксения, която в момента е по-противна отвсякога.

# 567
Колко пресолиха манджата с този епизод. И то не само Вал, ами продукцията. Говорят за насилници, дават Гечо в кадър, другите плачат. Ужас, ужас. Имам чувството, че се отвратих от всички.

# 568
...Андрей дръпна прочувствено слово за правилата...
Що не разказа кой как се е държал при катастрофата, която направи жена му преди време...

# 569
Правилата били само за физическо насилие. Този удар не е нищо пред обидите, които се леят от устата на Гечо и цялостното му отношение, основно към жените. А Иван и Генчо са дори по-зли психически насилници. Но по тази точка правила няма, за да има рейтинг...
Правилата бяха нарушени първо от Валерия.Тя вдигна пушката в разрез с правилата.Така ,че тази сополива драма ми е вече смешна

Общи условия

Активация на акаунт