💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 527
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Генчо: Новата Елица с брада е мой противник Grinning

# 1 726
Зорница наистина е изтръпнала от съвет и номинационна битка.
Напомня ми на Бети от Фермата5, която полудяваше преди номинация.

# 1 727
Генчо закакво дойде на арената ,нищо не направи ,само крещи.Rolling Eyes
Обаче пък как самоотвержено крещи! 🤪

# 1 728
  • София
Зори “умее да губи”…
Оказва се, че и да печели не умее.

# 1 729
Радвам се, че не познах за победителя. Изненадаха ме непобедимите, и то приятно

# 1 730
  • Другата България
Мирела не може ли да мисли сама! Жени кога успя да я смачка така психически. Няма ли да се събуди това момиче, че много ме ядосва. А Жени колко е убедена, че всички ще гласуват срещу Мани ... Дано племето да я изненада.
Никакъв шанс.
Евгения си е свършила работата блестящо.

# 1 731
Намери се битка, която да позакърпи духа на червените, но най вече- да утвърди Виктория на въображаемия трон на най- силна жена: след носене на канута, сега- носене на пояс.
Не беше отборна битка, но даде отборна сигурност. След носещата пояси Амазонка, Зорница е другата неприятна за мен особа днес. Потресаващ и мазен коментар за спортната злоба на Джаферович, точно под носа на Виктория. Ужасна! Радвам  се за другите от отбора.

# 1 732
Значи не ме интересува победителя в измисления формат на Тупарев,но Филип и Гого ще останат в историята , без значение дали са харесвани или не, и дали ще бъдат победители .Това са фактите.Всички останали ще бъдат забравени във времето.Какато стана с първите три шампиона ,но се помнят все още Юлиян и Веско от първи сезон .

# 1 733
Фейгин и Жоро като в детската градина Heart Eyes

# 1 734
Мани, не знам какъв пол ти пише на личната карта, но на тоя съвет за пореден път извади топки. ❤😂

# 1 735
Хубави думи от Мани на съвета. Желязно поведение.

# 1 736
  • София
Филип е като на изповед, а Ралицата е в ролята на Падре Корахе, изповядва го и той какво да ѝ каже освен истината преди съвет.

# 1 737
Оффф, толкова пък да са сладки Георги и Фейгин! За какво ни бутаха драмата на пехливаните, можеха да ни показват повече тия симпатяги и по отделно.

# 1 738
Не беше честно Ралица и Мирела да се изправят срещу мъж......

А за изправилите се срещу Джаферович какво да кажем, не мъж, ами танк 😅😅😅

# 1 739
Май Гого ще го отнесе днес.

Общи условия

Активация на акаунт