💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 619
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Гого как скача и искрено окуражава Мирела - прекрасен. Yellow Heart Душа човек.

# 1 696
Скрит текст:

Много се зарадвах на победата на Георги над Гого. Симпатичен ми е Георги, един такъв лежерен, над нещата, с приятно чувство за хумор.

Аз пък не се радвам. Първият е шампион по плуване, а вторият по Калистениката. Играят във водата. Накъде клонят везните!? То ако Георги не си спечели битките във водата, тогава срамота за медалите му.

Е, те плуват до един момент, после стъпват по земята и няма такова значение кой как плува. Пример е Алекса.

Лефтеров и Алекса са на почти еднакво високи, докато Жорката е поне с глава и половина по-висок от Гого. Много красива игра направиха. Гого не му се даде и Жорката каза, че му е било много трудно с него. Много красива игра, но очаквано Аквамен победи Спайдърмен във водата. 😁

# 1 697
Генчо си е за номинация. Супер зле се представя, въобще не е силен играч.

# 1 698
Чудя се защо не пуснаха Виктория срещу Джеферка?! Единствено тя има шанс срещу нея.
Ако играеха само Фифо и Джеферка,жълтите щяха да са "топ". Другите са слабички за тази игра.

# 1 699
Генчо закакво дойде на арената ,нищо не направи ,само крещи.Rolling Eyes

# 1 700
Сигурно и сега Гената е подарил победата на Филип .Отделно Филип не игра честно  Smile .Моля хейтърите му да започнат Sweat Smile
Кое не е честното от Филип тва, че не позволи на Генчо да се добере до пояса ли? Или тва че Генчо почна направо него да си носи и го вкара под пояса?

Ти май не разбираш кога човек говори с ирония?.Може пък аз да не съм се обо
сновала правилно Smile Все тая .Не ми отговарай Simple Smile
Моя грешка значи щото като гледам коментарите във фейсбук там е трагедия.... Объркал съм се Hands Thumbsup

# 1 701
  • Другата България
“Виктория просто е решила да се включи в това споделено пътуване, и ще извлачи Мирела на буксир.....“ Joy

# 1 702
Не че нещо ама играта си е за червените

# 1 703
Фейгин се радваше и скачаше за Виктория като детенце в детската градина когато баща му идва да го вземе. 🤣🤣🤣🤣

# 1 704
  • София
Имаме нова любов Sunglasses

# 1 705
  • София
Генчо закакво дойде на арената ,нищо не направи ,само крещи.Rolling Eyes
Как защо, той Димо го каза: Все едно пие коктейл на Слънчака Simple Smile

# 1 706
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Еххх сега къде е физиономията на Джафа да я дадат, безценно ще е. Браво Виктория, натри носа на Мирела.

# 1 707
  • София
Зорница ли извика "Безстрашните отиват на съвет"? 🤡

Браво на Мирела, бори се докрай.

# 1 708
Това било отбора битка и отборна игра?! Тия нещо объркаха боя с демокрацията Simple Smile))))

# 1 709
Хаха Зорница уби направо 🤣🤣  Спасила се от съвет. За какво е отишла там, като ще се страхува от номинации…

Общи условия

Активация на акаунт