💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 628
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 680
Много се зарадвах на победата на Георги над Гого. Симпатичен ми е Георги, един такъв лежерен, над нещата, с приятно чувство за хумор.
  И на мен, влиза с усмивка в битките, не със злоба пък била тя и спортна

Джаферович изпревари Виктория по неприятност

# 1 681
  • София
А вчера кой викаше, че Жени изпсувала? Аз не я чух, само това за главата....
И между другото, наистина се видя крак над водата до главата на Жени.... дали е имало ритник, вече не успях да видя.... За под водата, явно си е имало ритници и от двете.... личеше си даже Joy
Аз, аз. Каза го, когато каза това за главата. Явно Зори наистина я е ритнала, но пък и Евгения не е била безучастна.
Скрит текст:
Скрит текст:
Страхотен Фифо! Гената се би сериозно на втората битка, но не му се получи.
Адмирации за Гого, въпреки че не спечели точка. Като лъв се би с Жорката. И самият Георги каза, че му е било мн трудно!
На зори банските са отврат! Нелицеприятна е за гледане!
Скрит текст:
Джеферович прие мн лично борбата със зори и заради Мирела! Няма да й се даде Джефа на зори!
Виктория не се трае, голямо крякане!
Много, аз го пиша сигурно за....намси кой път. Колко пъти отзад направо е отвратителна гледка, но и отпред не е по-добре.
Може може, не я чух. Ами то всички крещят, Виктория ме втриса и така...

# 1 682
  • София
Много се зарадвах на победата на Георги над Гого. Симпатичен ми е Георги, един такъв лежерен, над нещата, с приятно чувство за хумор.

Аз пък не се радвам. Първият е шампион по плуване, а вторият по Калистениката. Играят във водата. Накъде клонят везните!? То ако Георги не си спечели битките във водата, тогава срамота за медалите му.

Е, те плуват до един момент, после стъпват по земята и няма такова значение кой как плува. Пример е Алекса.

# 1 683
Виктория ме изненада, много добър рунд направи срещу Ралица, очаквах, че силата на Ралица ще е решаваща.
Зори пък направо отвя Мирела, но е много добра в плуването, браво че успя да стигне до пояса и преди Джаферович.
Очаквах Гого да загуби срещу Георги, все пак Георги е истински Аквамен във водата, знае как да си разпредели силите и какво да направи. Въпреки че Гого игра изключително добре срещу него, даже ме изненада, не е толкова лошо момчето във водата, не изоставаше и кой знае колко от Георги в плуването. Абе, наистина приятен рунд за гледане. Браво на Георги за хубавата победа, и определено адмирации на Гого за това колко добре се противопостави!
Джаферович ме дразни заради това как врещи. Тя изобщо не е “честен играч”, че да говори. Пък и в такива битка е нормално да се ритат, все пак постоянно трябва да плуват и да се дърпат в противоположни посоки.

# 1 684
Зори се разплака, защото не може да губи и защото панически се страхува от съвет и номинации.
Защо не се разплака първия път когато я обвини Мирела, че я е ритала? Защото беше взела точка и съответно беше по- спокойна, че няма да е номинирана за слаба игра.
Зори не блести с интелект, не е укоримо, но в социален аспект е като бордърлайн- личност.
Генчо, с цялата си проницателност и хитрост на “селски първенец”, я е разконспирирал и съответно я провокира.

# 1 685
  • София
Може би не съм го написал добре, но поста ми е за отношението на Генчо към играта, а не за победата на Фифо.
Аз не видях омаловажаване, Филип вероятно би победил Генчо и ако другият се раздаваше, но особено при първия рунд беше очевидно, че Генчо реши да не играе, а още по-смешно се престори в синхрон, че не е осъзнал къде е знамето на "Безстрашните". Просто констатация. Генчо саботира от известно време, но продукцията обвинява и разпъва на кръст хората, които го правят открито пред зрителите.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 22:21 от La Vikinga

# 1 686
Жорката като сервиран  обяд ги отнася👌

# 1 687
Много добри червени( и Фифо) ,чак ме яд  , че досега всеки път на първа номинационна отпадаха и не играха срещу жълти. Тогава Джаф сигурно от бяс щяха да я лекуват.😁

# 1 688
Ако Червените номинират Жоро след тази игра днес, не уважават себе си, просто е абсурдно. Страхотно момче.

# 1 689
  • София
Лефтеров много слаб и на двете битки. Оттам загубата за жълтите. Но да се оправят на съвета.

# 1 690
Жоро и Фифо ги искам да са сред финалистите.Много са компонентни.Гого и Лефтеров вече не са ми сред фаворитите за финала.

# 1 691
  • София
Охх, да ви кажа, на MUTE много приятно се гледа.

# 1 692
Само заради самодоволна и противна физономия на Виктория искам Мирела да и разкаже играта.

Само с един Филип и Евгения в тази игра няма да станат нещата.Митко излагация имаше шанс.За Гого даже няма да коментирам при положение ,че ми е от фаворитите .Факт на вода е по слаб ,но той и като имаше почва под краката си беше надигран.

# 1 693
Жорето е номер 1.

# 1 694
Независимо от развоя на битката смятам, че днес звездата беше Георги. Раздаде се много и съвсем заслужено има 2 победи.
Фифо също има 2, но първата срещу Генчо беше пародия..

Общи условия

Активация на акаунт