💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 701
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Жени с масата си нормално спечели срещу Зори. Но май и двете са се посритали под водата.
Според мен Зори се разплака под тежестта на две (2) обвинения, много е вероятно да има истина в тях.

# 1 666
Ох, не я понасям Зорница! Вечно го играе жертва и реве!
А иначе е по мръсните номера и подлостите!

# 1 667
Уф, скандала на Жени ми развали удоволствието от играта. Нищо де. Готина игра.
Много ясно, че няма да пуснат пак Гого във водата, а ще ходи Лефтеров. Поне гледаме бицепс и плочки. 😁😍

# 1 668
Джаферович този път доста изнервена Simple Smile,
Стана ми кофти за Зори тя е 2 пъти по слаба

# 1 669
Сигурно и сега Гената е подарил победата на Филип .Отделно Филип не игра честно  Smile .Моля хейтърите му да започнат Sweat Smile
Кое не е честното от Филип тва, че не позволи на Генчо да се добере до пояса ли? Или тва че Генчо почна направо него да си носи и го вкара под пояса?

Ти май не разбираш кога човек говори с ирония?.Може пък аз да не съм се обосновала правилно Smile Все тая .Не ми отговарай Simple Smile

# 1 670
  • София
Много се зарадвах на победата на Георги над Гого. Симпатичен ми е Георги, един такъв лежерен, над нещата, с приятно чувство за хумор.

# 1 671
  • София
Генчо прошушка нещо на Георги, та да видим дали няма да има промяна и в неговата игра. Wink

# 1 672
Това което забелязах беше, че Зори се разплака, защото и се развикаха в лицето и двете Джафи, а не защото е изгубила от Женя. Като плуваш, риташ, за да се изтласкаш. Не ми се вярва нарочно да е ритала, няма толкова акъл чак да се сети нарочно да ги рита.

# 1 673
Много се зарадвах на победата на Георги над Гого. Симпатичен ми е Георги, един такъв лежерен, над нещата, с приятно чувство за хумор.

Аз пък не се радвам. Първият е шампион по плуване, а вторият по Калистениката. Играят във водата. Накъде клонят везните!? То ако Георги не си спечели битките във водата, тогава срамота за медалите му.

# 1 674
  • Другата България
А вчера кой викаше, че Жени изпсувала? Аз не я чух, само това за главата....
И между другото, наистина се видя крак над водата до главата на Жени.... дали е имало ритник, вече не успях да видя.... За под водата, явно си е имало ритници и от двете.... личеше си даже Joy
Аз, аз. Каза го, когато каза това за главата. Явно Зори наистина я е ритнала, но пък и Евгения не е била безучастна.
Скрит текст:
Страхотен Фифо! Гената се би сериозно на втората битка, но не му се получи.
Адмирации за Гого, въпреки че не спечели точка. Като лъв се би с Жорката. И самият Георги каза, че му е било мн трудно!
На зори банските са отврат! Нелицеприятна е за гледане!
Скрит текст:
Джеферович прие мн лично борбата със зори и заради Мирела! Няма да й се даде Джефа на зори!
Виктория не се трае, голямо крякане!
Много, аз го пиша сигурно за....намси кой път. Колко пъти отзад направо е отвратителна гледка, но и отпред не е по-добре.

# 1 675
Генчо обаче .. хм ... играе без желание втора поредна игра според мен. И на териториалната не си даде зор, срещу Фифо също подходи страшно лежерно днес.

Хехе, Аня, писали сме заедно едно и също  Simple Smile
Joy Ама ти наистина си склонен да омаловажиш всяка една победа на Филип. Чак сега започна и на мен да ми прави впечатление. Няма лошо, но....изненадана съм.
Не омаловажавам победите на Фифо, в никакъв случай не съм съгласен с това.
Но отношението на Генчо към играта според мен е такова, каквото съм написал.
Не мисля! Като го слушах как сърцато подкрепя и нахъсва иначе противната си Зори, не може да не гори със сърце и душа в играта!

# 1 676
  • София
По- добре Зори да те ритне в главата, отколкото Джафа в корема Joy

# 1 677
Така де, понеже подходил лежерно, Фифо го победил. Joy
Ако беше подходил НЕлежерно, току виж можеше и той да победи.
Може би не съм го написал добре, но поста ми е за отношението на Генчо към играта, а не за победата на Фифо.

Съгласен съм, че както съм го написал аз написаното от теб може да се намери в думите ми между редовете при желание.

# 1 678
Е стига де, Жени сериозно ли мисли, че Зори ще я рита нарочно. Еми дай да не плува и да да и се остави. Мирелчето и тя голямо мрънкане. Тия хора издивяват като падат

# 1 679
  • софия
Махленското крещене на Джаферович " ама, моля, другаркооо, те пък са нечестнички" направи тази хубава игра карикатура. Грозна история.  Признавам и обаче хитър ход да се разкрещи на Зори за да я стресне и по лесно да пипне знамето. Ей, от всички играчи само тя и Илиян ми докарват неприятни помисли.

Общи условия

Активация на акаунт