💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 035
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 875
Димо какво похвали ,че Фифо бил с най- много победи в индивидуални двубои? Ами Гого....? Мисля ,че и Жорето и Гената ,че и Алекса имат и те. 🤔
 Ейййй Димо , да си оправиш статистиката.😁
П.П . Битки в които участниците са се съзтезавали индивидуално:
 Фифо има 4 победи( 1 при резервите, 1 за спасяване и 2 елиминационни )  . Последната капитанска не я броя ,защото там беше с Лефтеров. Но и Жорето също има 4 победи , дори 5 (1 капитанска ,3 елиминационни и 1 за спасяване с Цеци, Гената и Илиян ). Ако броим и нея тогава Аквамен е с 5 победи. Алекса също има 5 победи ( 3 при резервите(това е вкл. тази за храната) и 2 капитански ). А Гената е с 3 и половина победи .😁 Това е разбира се , ако не се броят "тет-а-тет" двубоите. Ако те се броят , тогава става различно.
   Битки един на един ( тет-а-тет ):
Гого там няма загуба до днес. Гого общо 7 победи ( 3 от дънера, 2 на ринговете и 2 от щитовете/ тепиха) .Гого има и една индивидуално спечелена групова битка от висенето на кръста , така стават общо 8 победи. Фифо има
4 победи в тези битки ( 2  на дънерите, 1 ринговете и 1 тепиха).Така ,че ако броим всички индивидуални битки Фифо и Гого са равни до днес. Ако броим само двубой "един срещу един" Гого водеше с една победа. След днес Фифо поведе с една( общо 8 "един срещу един" двубои , тук включвам и 2те елиминационни , а иначе общо победи в които е участвал индивидуално са 10).Но това не са двубои (т.е битки между двама човека)според мен. Алекса стана след днес с общо 8 победи ( двубои 4), а Жорето с 7 победи ( двубои 4).  Джаф и Вики се изравниха с по 6 победи в такива битки. Но Джаф има допълнително и победа на капитанска, така че като общо води Вики с 1 индивидуална победа.
 Даааа, изглежда наистина не съм съгласна с репликата на Димо до днес.  Но може пък той да е знаел бъдещето. 😁 Естествено при смяткането, може и да греша. Аз не съм много добра статистичка все пак .😁

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 04:16 от Joy 05

# 1 876
  • Другата България
А аз ще се изкефя на макс ако ми обясниш как точно могат да надиграят “мама Гуси“ със “сабите на Рали“. Joy

Рали със сабите + Мани + Гого = 5 гласа
Лефтеров празен глас (за Гого)
Ситите = 4 гласа

Мама Гуси захапа Мани от ден едно, защото я усети, че е по-голяма схемаджийка и като нищо ще я наиграе. А дано!
Ама надали.
Това за Лефтеров вероятно и ти не го вярваш.
Кога и как Лефтеров даде повод дори да се предположи, че ще излезе от зоната си на комфорт, и коалицията, в която е от ден първи, за да отстранява Джаферович? Никакъв шанс. Ще се радвам да се случи, но по вероятно е Зори да разбере Генчо в даден момент, отколкото Лефтера да предаде коалицията си сега, на този етап от играта.

# 1 877
Гогчо изскача отвсякъде, само не и от неговият профил. Сега пък е с Куков... Ти да видиш. Снощи беше с Валери, Фифо, Лефтеров и Илина. Любимият човек на всички играчи. 😍

# 1 878
Мани Продукцията я надигра. Поне за мен. Не, че е изненада, че разказаха за саботажа, но си е огромна и пряка намеса в играта.
Така де, ама никак не се изненадваме от огромната и пряка намеса, нали? Вече 4години го гледаме.
С тази разлика,че и времето и ние сме други.Това, което преди не можехме да приемем като игри  на играчите(помниш чак и сигнали пускахме) и груби грешки на продукцията, сега го възхваляваме като мега стратегия или чинно го оправдаваме като неволна грешка на дърводелеца и монтажиста.

# 1 879
  • София
Нова порция миймс от Георги Блажев Bowtie:

Скрит текст:

# 1 880
  • Другата България
Толкова е изтръпнала Зори заради това да не би случайно някой да не я хареса заради нещо, което е /не/направила или реципрочно действие на него, толкова се обяснява и все “държи да каже“, и колкото повече казва, толкова по-смешна става. Едно системно поведение още от самото начало, явно 24/7 на Генчо наистина му е дошло малко повече. И не само на него. Което не оправдава отношението и поведението му СЛЕД формата, ама и Зори не знае кога да спре.

# 1 881
Щеше да бъде толкова интересно ако номинираните бяха двама вместо 1,  също така нямаше да я има тази игра за предимство която хич не ми харесва, но за съжаление  финалистите трябва да бъдат  определени хора явно.

# 1 882
И миналогодишното Мани беше на същия пост като тазгодишното Мани в утрешната игра. И беше толкова зле, че се чудехме саботаж ли прави или просто както винаги не я бива.
Абе, като чуеш, че на арената има Мани и работата е мани, мани.
Мануела да си беше играла играта тихо и хитро, кой знае колко далеч щеше да стигне. За мен е силен играч, хитра, умна, но .... изглежда явно не е достатъчно умна, щом остави подлостта да я ръководи.
  Ааааа ще се извиняваме. 😁 Мани 1.0 миналата година на тази игра един път не падна. Може за нищо да не я биваше , ама на баланс беше, що годе не толкова зле.😁😁😁 А пък за акъла на Мани 2.0 ще си проличи след петък. Ама на мен ми мирише ,че от злоба са се поизтрили мозъчните и гънки. 😁

# 1 883
Хайде сега, Grinning плуват ли - плуват, минават ли халки - минават, и по кокилите се движеха добре и без падания. Общо взето са хомогенни.
Женито на халките беше като пиле на грил, което се опитва да се спаси🤣
Бе бая охранено това пиле. Laughing Със сигурност не Е бройлер, по-скоро е Голямото пиле от улица Сезам. Smiling Imp

# 1 884
Мани Продукцията я надигра. Поне за мен. Не, че е изненада, че разказаха за саботажа, но си е огромна и пряка намеса в играта.
Една стара мъдрост : Който копае гроб другиму, сам пада в него . 😁

# 1 885
# 1 886
  • Другата България
Аз обаче, колкото и да не харесвам Мани и да искам да си ходи час по-скоро, някак от друга страна садистично искам да поостане още малко в това жълто племе. Все имам надежда, че някак може поне на Ралица да въздейства, и да се измисли нещо....абе нещо, каквото и да е, колкото и безнадеждно да ми се струва. И единственият шанс това да се случи е да играе срещу Фейгин.  Аз съм сигурна, че жълтите ще бият утре, ама как Фейгин би се озовала на номинация? С номинация? Тоест, знам как - Алекса, Зори, Мира, Вики, и Алекса капитански глас. Ама много прозаично, друг е въпроса, че Фейгин се раздаде и вчера, и днес....малко ще е грозничко Алекса, който се бие в гърдите, че оценява истинските играчи, да предпочете нея за номинация, пред Мира например, тя и вчера, и днес все едно вече си беше отишла при семейството, само тялом беше на терена. Зори е ясна, ами Генчо и Гошо? Освен Гената пак да измисли нещо “стратегическо“, с което да намаже кънките на Сашка. Дано не стане така, защото тя наистина не го заслужава.

# 1 887
Не знам идеята на Жени, но това, което каза ще надъха Мани изключително много и по-скоро ще има обратен ефект

# 1 888
  • софия
Не беше проблем, че разказаха за саботажа, а че го направиха тенденциозно.
Като фен на Дж. Мартин недолюбвам черно белите сценарии, ама това е положението с нашите  ИВ))))))

# 1 889
  • Другата България
Не знам идеята на Жени, но това, което каза ще надъха Мани изключително много и по-скоро ще има обратен ефект
Именно, затова садистично заради мен самата искам Мани да остане, да поостане.
Интересно ми е да я наблюдавам, да видя дали ще има смелостта сама, без Илиян да играе стратегически, току виж ме спечели с някой ход, да не повярваш....

Общи условия

Активация на акаунт