💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 116
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Аз обаче очаквам или тази или другата седмица да има битка за елиминация на двама от едно племе. Някак не ми се вярва 2ри етап да мине без тази така любима на продукцията драма.
Иначе играта днес беше интересна, но горе долу с предизвестен край. Номинацията също не беше изненадваща. Водещата продължава да ме дразни безумно, особено с това да държи сметка на играч как е гласувал.

# 1 861
  • София
Хайде сега, Grinning плуват ли - плуват, минават ли халки - минават, и по кокилите се движеха добре и без падания. Общо взето са хомогенни.

# 1 862
Хайде сега, Grinning плуват ли - плуват, минават ли халки - минават, и по кокилите се движеха добре и без падания. Общо взето са хомогенни.
Женито на халките беше като пиле на грил, което се опитва да се спаси🤣

# 1 863
А аз ще се изкефя на макс ако ми обясниш как точно могат да надиграят “мама Гуси“ със “сабите на Рали“. Joy

Рали със сабите + Мани + Гого = 5 гласа
Лефтеров празен глас (за Гого)
Ситите = 4 гласа

Мама Гуси захапа Мани от ден едно, защото я усети, че е по-голяма схемаджийка и като нищо ще я наиграе. А дано!

# 1 864
  • Варна
Ох, тази вечер бях за червените и те взеха, че победиха😄
Виктория, Зорница и Алекса не се траят, но ги предпочитам пред Женя и Мирела. Много ме дразнят,  едната с тъпотията, другата с долнотиите си.

# 1 865
Мани е решила да си ходи. Ще дари на Рали или Фейгин 100гроша.
Жалко. За Джафа е заплаха- не е човек, който може да подчини. Също както беше и за Алекса.
Джаферович, която изгледа играта от пейката, обяснява колко слаб играч е Мани - това беше вица на епизода.

# 1 866
А аз ще се изкефя на макс

Рали със сабите + Мани + Гого = 5 гласа
Лефтеров празен глас (за Гого)
Ситите = 4 гласа

А, ако и Мани напазарува един допълнителен глас - и готово!

# 1 867
Рали ме разочарова на този съвет, изобщо не знае на кой свят е.
Ралица П. е по- оскърбителна и от Димо, или поне така си мисля, докато слушам нея, когато Димо е на преден план с лафчетата си пак изпадам в дилема, ама като цяло искам и двамата да не ги виждам/слушам. А участниците сами да се посрещат и изпращат и сами да се водят, по- адекватни ще бъдат😂
Джаферович гадно си се изказа за Мани, вярно е, че в последните битки не блесна, но като цяло тя и Евгения не е заблестяла с нещо повече от двата пръста хайлайтър на лицето си.
Не вярвам Мани да саботира утрешната битка, може и изобщо да не се е издънила толкова, колкото изглежда в промото, но да видим.
А и Гената какви ще ги преде при двете снахи...
Фейгин и Фелпс са много, много сладки😁

# 1 868
Жалко. За Джафа е заплаха- не е човек, който може да подчини. Също както беше и за Алекса.
Джаферович, която изгледа играта от пейката, обяснява колко слаб играч е Мани - това беше вица на епизода.
Тя е решила да си ходи!? Добре, тогава за какво й беше този саботаж?? ТрЕбва да си мега, яко>90°или също толкова гаден и на принципа "След мен и потоп".
Не знам, като видя яко нискостеблен с черта вместо устни ,не очаквам нищо добро .
И вЕрно,че освен с кръшните си гъзомятания пред съндъка, не блесна с нищо при жълтите.

# 1 869
  • София
Аболютно никой не ме разочарова, нито ме изненада.
Рали си играе както винаги без стратегия, чакайки, без да се бори, да дойде нейния ред за елиминация. На това му се вика безхарактерна игра.
Мани не трепва.
Жени си е груб агресор.
Гого е дръвче.
Зори мрънка и реве.
Мирелка отново се клани на Жени.
Жорката и Фейгин слънца.

# 1 870
И миналогодишното Мани беше на същия пост като тазгодишното Мани в утрешната игра. И беше толкова зле, че се чудехме саботаж ли прави или просто както винаги не я бива.
Абе, като чуеш, че на арената има Мани и работата е мани, мани.
Мануела да си беше играла играта тихо и хитро, кой знае колко далеч щеше да стигне. За мен е силен играч, хитра, умна, но .... изглежда явно не е достатъчно умна, щом остави подлостта да я ръководи.

# 1 871
Толкова сме свикнали на изпилените носове и напомпаните устни, че вече не усещаме естествено красивото. Няма нужда от толкова афектиране, налейте си чаша вино и се наслаждавайте на живота .
Тя е решила да си ходи!? Добре, тогава за какво й беше този саботаж?? ТрЕбва да си мега, яко>90°или също толкова гаден и на принципа "След мен и потоп".
Не знам, като видя яко нискостеблен с черта вместо устни ,не очаквам нищо добро .
И вЕрно,че освен с кръшните си гъзомятания пред съндъка, не блесна с нищо при жълтите.

# 1 872
Мани Продукцията я надигра. Поне за мен. Не, че е изненада, че разказаха за саботажа, но си е огромна и пряка намеса в играта.

# 1 873
  • София
Мани / Мирела:

Зорница след битката / мечтата на Илиян: да облече жълт екип:

# 1 874

Стига, бре, люди. Как ще са ѝ тънки устните? Нормални, хубави устни си има момичето. Не се знае, ако ме видите мен какво ще кажете - имам устни като на Чакалчето, ето това вече е черта. Trollface
Чакалов, сори, факти. Даже фъфля като теб. Cry

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 00:29 от mon day

Общи условия

Активация на акаунт