💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 035
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 905
Моля оценете  Епизод 45  (2-ри ноември)

https://www.surveymonkey.com/r/GYSQG3Q

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

Какво оценяваме:

# 1 906
На мястото на Мани бих подхвърлила ей така пред мъжете, че ако си тръгне остават 3 на 3 жени мъже и че от тях зависи дали искат Жени да ги гони един по един. Току виж се усетят, че могат да се обединят без дори Мани да напуска …
А за секундант бих взела Джаферович - току виж има двойна елиминация. А тя би се борила за грошове, пък и предаването я фаворитизира, може и да натъкмят игра като за нея.

# 1 907
Из бисерите на Димо:
- Зорница е захапала като питбул - булонка!

- Много плоско изказване на Джафата - били сбъркали с Мани защото в тия 3 битки нищо не видяла. Алоу - ми такива битки са ви дали ма, оу!

Мани:
- Жени е хитра, но и аз съм хитра.

Давай Мани!!!

Чудя се, не може ли някой да сезира прокуратурата, че в едно развлекателно предаване системно се застрашава и уврежда здравето на участниците. И не, няма значение какво са подписали!  Ако си подписал, че ще изпиеш всичко което ти дам и ти дам отрова, това прави ли ме невинна? Не ме прави!
Впрочем откак Джафата си увреди пръстите и не дават игри в които да ѝ трябват пръсти с изключение на трупите над водата вързани с въженце.  Грижовно.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 05:59 от Soney

# 1 908
Кога Зори е ударила Жени в главата? Аз нищо не забелязах

# 1 909
Как бе, то щяло да се види на камерата  Simple Smile

# 1 910
Жълтите жени, че и мъже ми стават все по дразнещи. Тръгнали да обсъждат кой как играе.Джафата цял, сезон изкара на статични игри щото много удобно е контузена, ало, беше чак толкова зле никой лекяр нямаше да я остави в играта.
Мирелка цял, сезон пърха с мигли, лиже гъза на жени и ще добута до финал заради влажните си очи ме щото е добра, на арената. Филип и Лефтеров пълна мъка особвно първия накрая и той олиза подметките на мама Джафи, очаквах повече от него. А на индивидуална, битка съм, сигурна, че и Алекса и Георги щд го бият. Раличка все едно не е в, игра ами някакво, предаване за доброта и честност, колкотот по бързо излезе по добре за нея. Мани и Гого там положението си е еднакво.

# 1 911
  • Sofia
Интересно промо и още по-интересно поведение от Манка. Ако това нейното е пореден саботаж, а не пореден монтаж, мога смело да кажа, че долното си е долно, вари го, печи го, остава си долно! Не й знам подбудите, но на проява на инат ми прилича. Щом не е на моето, няма да е на вашето! Да предположим, че не иска да се изправи срещу Фейгин и иска да разбие жълтите, но тогава защо номинира Ралица- единствената, която що годе я харесва? Да предположим, че е решила да си ходи и това е "елегантен" начин да снабди с 100 гроша Ралица. Но защо Ралица? Ако искаш да разбиваш, стреляй по Джафката, ако искаш да се реабилитираш не ти трябва Ралица, а Фейгин, която отнесе целия негатив от общите им действия. Както някой правилно каза, "след мен и потоп" е работата! Манчето така си може и така си действа, тихо, кротко, и подмолно, и хич не мога да повярвам, че в живота е мила, бяла и добра. Simple Smile

# 1 912
Мани си е наумила нещо Simple Smile Знаеше, че болшинството ще гласуват против нея. Не искаше Рали да е трън в очите на другите и това е причината да я накара да гласува и тя против нея. Очаквам Мани да избере за помощник Джаферович. Защо? Нека да докаже, че не харесва Мани и не и помогне. Но дали няма така да пострада и самата Жени? Аз бих постъпила така. Бих харесала този ход на Мани.

# 1 913
На Мани много и прилича ролята на злодей. И е перфектна в нея. Дано остане в играта след дуела в петък, само в наша полза ще е като зрители, поне според мен.

# 1 914
  • София
Когато много искаш да пишеш за Игри на волята, но умееш само да преписваш.

Дълга статия за Гого. Със снимка, естествено. 😂

# 1 915
Аз не очаквам Фейгин да е номинирана. Според мен Виктория я харесва, не веднъж я е защитавала. Пък и представянето в игрите ще й бъде оценено от Вики и Алекса. Алекса също има интересно отношение към нея, все и подвиква Sunglasses, малко като момче в шести клас, което я харесва Joy
Генчо и Георги ще са на пангара според мен.

# 1 916
От всичко най-много ме изумява как Алекса и Виктория се поддават на манипулациите на Зорница. Реално Зорница коли и беси - каквото каже тя, реално те го вярват, ето сега започнаха да повтарят нейните думи, че Генчо това онова, въпрос на време е да израсне стъбло от семенцето, което им посади Зорница.

# 1 917
Не мисля, че Мани ще ни изненада с някой особено силен ход. Възхищавам се на дързостта и чувството за лично достойнство, но досега ходовете й в играта са били по-скоро разочароващи.

# 1 918
Когато много искаш да пишеш за Игри на волята, но умееш само да преписваш.

Дълга статия за Гого. Със снимка, естествено. 😂

Хахахаха!  Цвилих!
Много яко!

# 1 919
Отиването в жълтото племе беше грешка на Мани. Прекалено надменни и арогантни са всички жълти, с огромно самочувствие. Мани като играч е по-добра от Мирела, но никога не биха я оценили. Джафа я направи на нищо, без поне да оцени ползата за себе си от предателството на Мани.

Общи условия

Активация на акаунт