💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 945
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 920
Не може ли Мани 1.0 и Неделчо да са водещи следващия сезон?🤣

# 1 921
Не може ли Мани 1.0 и Неделчо да са водещи следващия сезон?🤣

Подписвам с две ръце - мисля, че ще допринесат да е доста по-интересно отколкото сега. Особено ако спретнат и някой нережисиран "семеен" скандал.

# 1 922
Каква полза да оцени Джаба?
Че тя си имаше пушечно месо и преди това (Михаела, Ралица), Фифо се оказа безкрайно полезен и няма да го пипне до обединението.
Мануела - веднъж предател, винаги предател.
Само чакам момента да изпързалят Гого (реално заради нея заради разпада на сините), България ще й се види тясна и бързо ще избяга в Англия.

# 1 923
  • софия
От всичко най-много ме изумява как Алекса и Виктория се поддават на манипулациите на Зорница. Реално Зорница коли и беси - каквото каже тя, реално те го вярват, ето сега започнаха да повтарят нейните думи, че Генчо това онова, въпрос на време е да израсне стъбло от семенцето, което им посади Зорница.
  Мисля, че заслугата си е само на Генчо. Снощи и онзи ден просто беше очеизвадно колко не си дава зор. А Алекса и Виктория още онзи ден бяха дръпнали Зорница и и обясняваха,  че тази война между двамата не носи нищо добро и трябва малко да го дава по ларж. От снощи си мисля, че аз Гената май не съм го видяла да се раздава на отборна игра. Поне последният месец. Все мънка нещо на синхрон,  че тва не било ок, онова не било ок. Пък ги оставял те да действат. В социалния аспект е същият. Все чака нещо да се случи,  да му се обърне играта, ама ако може някой друг да му я обърне. Така от самосебеси да стане. И друго ми направи впечатление. Зори в този разговор с Вики и Алекса спомена, как това са си месеци в които той крещи, мачка и обижда директно нея. Не видях някой да се възмущава. И това го вярвам, защото и сега в реала се видя с какви думи я нарича, когато са на лично. Алекса и Виктория до сега не съм ги чула да използват грозни епитети и да унижават толкова често и методично съотборниците си. Обаче всички са ги посочили с пръст, че са насилниците, а Гената минава между капките или с довода " тя зори си го заслужава". От кога насилието се оправдава по заслуги.
 За водещите. Май в Надкаст разказваха, но може и да бъркам източникът.  Ралица била пич, тя истински се вживявала в играта и съдбите на участниците.  Друг е въпросът какво и шепнат в слушалката. Димо пък бил пълен професионалист. Ходи, казва си репликите и си тръгва. Никаква кой знае каква емоция. Рали им следи и лайфове и ги подкрепя в периода на излъчване.

# 1 924
Отиването в жълтото племе беше грешка на Мани. Прекалено надменни и арогантни са всички жълти, с огромно самочувствие. Мани като играч е по-добра от Мирела, но никога не биха я оценили. Джафа я направи на нищо, без поне да оцени ползата за себе си от предателството на Мани.
Мани и Ралица заедно биха могли да имат 7 гласа другата седмица, ако Мани остане в играта.
И става я камилата, я камиларя работата в племето.
Отделно Мани има стратегическо мислене и топки, за да реализира плановете си.

Продължавам да смятам, че срещу Георги, Алекса и Генчо ще отпадне, срещу Мирослава, Зорница, Виктория и Фейгин има много добри шансове за оставане.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 08:45 от Bengun

# 1 925
Чакалче, не знам кой каква класа е в подкастите, но ти си мнооого по-сладък 😍. Ако Неделчо и Туджаров са петифурки, то ти определено си френски макарон 🤣. Тъй че продължавай да си такъв сладур и да се радваме на хубавата ти усмивка 😎.

# 1 926
Алеко как сви перките като му се развика Женята, не посмя да ѝ каже "Ти що говориш, бе!", почна да се заобяснява, усети, че нея не може да я надвика, нито да я пресира като Фейгин. Женята беше ядосана, защото губят, с напредване на играта и несигурните коалиции, които е изплела, само една Мирела ѝ остава твърдо вярна,почва да се изнервя.
Арогантни са жълтите, преди предишния съвет яли, пили и се веселили, защото знаели, че ще отстрелят Мани,жертвения агнец, пей сърце, но им се поднесе изненада и се на/раха. Кой знае колко още Женята щеше да баламурка Ралица и Михаела.

# 1 927
Снощи Алекса освен знамето и победата докосна и сърцето ми 😍.
Такъв прекрасен войн беше докато се бореше във водата срещу огромния Лефтеров. Наслада за окото😍. Ей това е мъж, който се бие като звяр и никога не се отказва ако ще света да се свърши.

# 1 928
  • София
До всички фенки на ГОГО ще води семинар тази събота в София по калистеника,може да се ходите да гледате Smile .

# 1 929
  • София
Мани и Ралица заедно биха могли да имат 7 гласа другата седмица, ако Мани остане в играта.
И става я камилата, я камиларя работата в племето.
АКО цената на глас все още е 50 гроша. Познавайки продукцията - пазара рязко се е сринал, инфлация дебне отвсякъде.

# 1 930
Не е ли малко двоен аршинът, с който се съди за Мани и Гого?
Била саботьорка, гаднярка, ниска, с уста- черта и какво ли още не? Щяла да бъде пряко виновна за отпадането на Гого. А нещо за Гого, който се присламчи към едните силни на деня, които сееха огън и жупел срещу другите, без да направи нищо? Сега ще кажете не е длъжен, добре, но като се присъедини към другите силн на деня- Жълтите, изведнъж доби дар слово и почва да сипва яко на Мани. Видиш ли, тя била виновна, защото саботирала племе, в което той постоянно беше на спокойствие и не ходеше никога на елиминации, а двете приятелки бяха постоянно под прицел- я за скандали, я за номинациии. Мани щяла да бъде виновна косвено за отпадането на Гого- ами не, май ще си бъде виновен самият Гого, защото вчера видяхме, ме има компоненти, които му бягат, колкото и да сме заслепени ( включвам и себе си) като плуване, точност, жива физическа сила. А Гого няма ли да е виновен за евентуалното отпадане на Мани? Потърси ли нейната позиция защо е постъпила така, как се е чувствала при сините и, че за двете с Фейгин е нямало избор. Той не участваше ли косвено в неприятната атмосфера на Сините? Дори да не е на нейната позиция, можеше да се застъпи за нея, защото предполагам знае качествата й, да не я номинира, той побърза да се и увърти около Джаферович. Играта щеше да е много по- интересна при евентуална коалиция на Мани, Гого, Ралица и Филип в жълто, но за това се изискват определени качества, за да я направиш.
Мани ми хареса за пореден път като каза, че Гого няма да номинира.
Да, с други думи Гого не е вече така явно първи в личната ми класация на фаворитите. Предпочитам Мани, Филип, Георги,Генчо.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 09:58 от Анонимен

# 1 931
Че и Генчо си има кусури - има си, но Зорницата е психопат. Имаме на работата подобно същество, нищо не може, нишо не знае, но е първо да ходи и да го играе жертва пред шефовете и с това си мрънкане и висене при тях си издейства привилегии, за които ние теглим двойно каиша. Ето го Зорито- рева, че не могло да вземе точка ( рев без сълзи) за да изиграе театър, че много му пука за отбора. Този тип психопатско поведение никак не е за подценяване, такива некадърници много добре се оправят в живота, както забелязваме остана след доста по-достойни играчи. Направо не знам  как хората са толкова слепи за този Балшой театър, нито Алекса, нито Виктория мога да я усетят до момента.

# 1 932
Не е ли малко двоен аршинът, с който се съди за Мани и Гого?
Била саботьорка, гаднярка, ниска, с уста- черта и какво ли още не? Щяла да бъде пряко виновна за отпадането на Гого. Изобщо не е виновна тя ако той отпадне. Вината си е само негова.

А нещо за Гого, който се присламчи към едните силни на деня, които сееха огън и жупел срещу другите, без да направи нищо? Сега ще кажете не е длъжен, добре, но като се присъедини към другите сини на деня- Жълтите, изведнъж доби дар слово и почва да сипва яко на Мани. Към никой не се присламчвал, не е коте та да се присламчва🤣. Те го искат, той какво да направи - да стои сам и да не говори с никой?
Видиш ли, тя била виновна, защото саботирала племе, в което той постоянно беше на спокойствие и не ходеше никога на елиминации, а двете приятелки бяха постоянно под прицел- я за скандали, я за номинациии. Той сто пъти каза, че иска да ходи на битки вместо да им слуша глупостите.
Мани щяла да бъде виновна косвено за отпадането на Гого- ами не, май ще си бъде виновен самият Гого, защото вчера видяхме, ме има компоненти, които му бягат, колкото и да сме заслепени ( включвам и себе си) като плуване, точност, жива физическа сила.Това го уточнихме.
 А Гого няма ли да е виновен за евентуалното отпадане на Мани? Потърси ли нейната позиция защо е постъпила така, как се е чувствала при сините и, че за двете с Фейгин е нямало избор. Мани единствено си е виновна ако отпадне.
Той не участваше ли косвено в неприятната атмосфера на Сините? Дори да не е на нейната позиция, можеше да се застъпи за нея, защото предполагам знае качествата й, да не я номинира, той побърза да се и увърти около Джаферович. Застъпвал се е многократно за нея и тя затова каза, че й е гадно естествено за Гого. Факт е, че до ден днешен питае топли чувства към него.
Мани ми хареса за пореден път като каза, че Гого няма да номинира. Тя няма причина да го номинира.
Да, с други думи Гого не е вече така явно първи в личната ми класация на фаворитите. Предпочитам Мани, Филип, Георги,Генчо. С трима от фаворитите ти съм съгласна 😎

# 1 933
  • Пловдив
Ако Гого отпадне ще вините Мани ? Верно ? Най-силния, велик и качествен играч, който се изправя на първа битка за оцеляване и вземе,че падне, няма да е виновен той? Че дори Генчо, който ходи на няколко такива битки, или Георги, или Филип, не са казали,че ако отпаднат са виновни противниковите коалиции. Щяла Мани да бъде виновна. А дори не Женя, която би го изпратила на бой... Интересни гледни точки. Ако Гого е толкова велик и силен, би могъл и би трябвало поне в 1 или 2 битки да бие. Като Юлиян сезон 1. Или като Генчо и Фифо сега. Моля ви се.

# 1 934
До всички фенки на ГОГО ще води семинар тази събота в София по калистеника,може да се ходите да гледате Smile .
Къде и от колко часа?

Общи условия

Активация на акаунт