💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 937
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 935
По-добре Мани да е виновна за всичко, че да е мирна душата, че не се е сринал ореола на супергероя Гого.

# 1 936
  • София
Аз съм от тези, които смятат, че кой какъвто си е в живота, така играе и играта. Лавираш и се извърташ в реалния свят, така ще направиш и вътре, естествено. Ако си праволинеен и честен, няма как вътре да надмогнеш себе си. Абсолютно съм убедена в това.
Горното във връзка с Джаферович. Страшно са ми неприятни хора, които винаги така представят нещата, че те да са прави, а другите да са непочтени - точно това направи със Зорница според мен, пълна психоатака отвсякъде!
Мисля, че при евентуален съвет на Червените номиниран ще е Генчо. Фейгин се реабилитира донякъде, а Гошето се представи много добре снощи. Вождът ще иска да прати Генчо.
Ако има жълт съвет, ще е Гого, дори водещата го каза. В него няма страх от номинации, няма да се сърди и да упреква никой, идеалният номиниран е той.
За Мани и Ралица - все си мисля, че нещо са измислили, нещо има скрито все още за нас. Ралица не ми се вярва да остави нещата така.

# 1 937
Евгения наистина е отличаващ се участник, успя дори да ме накара да симпатизирам на Зорница, а за това се изисква необкновен таланат. Това си е сериозно умение за човек, биещ шамари по улиците.

Отвратително поведение на водещата Ралица към Мани, абсолютно дъно. Първо се намесваме директно в играта, после казваме на участник, че е страхливец. Жалко, грозно поведение.

# 1 938
Ако паднат Непобедимите ще е Фейгин номинирана.Виктория бави, но не забравя, няма да рискуват да пратят Жоро и Генчо, много им стават грошовете вече, а те все се връщат. Няма да са Мира и Зорница, те са им от кликата. Даже може да се обосноват с аргумента, че и с Фейгин и без, няма да се усети в племето. Още един довод е, че с Жоро са двойка, малка коалицийка с Генчо са.
Ако са жълти, Гого ще е или Ралица.

# 1 939
По-добре Мани да е виновна за всичко, че да е мирна душата, че не се е сринал ореола на супергероя Гого.
На мен Гого ми се срина. Снощи се радвах, че Георги победи.
Като физически качества е топ, но характер - мишок.

# 1 940
  • София
Червените, ако са на съвет и след изказванията на Генчо за пазене на Фейгин + взаймоотношенията между нея и Георги, аз вярвам, че този път ще купят гласове Гената и Георги. Няма да са срещу Алекса предполагам, за това и не мисля, че той ще жертва грошове или томахавката. Ако стане така, то Мани ще има шансове срещу всяка една от 3те червени - Мира, Зори и Виктория.
Ако са жълтите - подозирам, че номинирана ще е Ралица, в по-малка степен Гого.

# 1 941
  • SF

И за какво им беше тоя саботаж, освен за да начешат егото на нарциса, без който “няма Супергерои“? Ако стане така?

Те не предвидиха ход напред. Не обмислиха стратегия, а скалъпиха някакъв саботаж на самия терен.
Ако го бяха саботирали като Генчо - с вяла игра, Фейгин на пъзел, повече пречи, отколкото помага на Виктория или на Гого, можеше да е по-интересно. Даже зрителите да се чудят саботират ли реално или просто не им е ден.
Дори в синхроните можеше да кажат, че са обмисляли саботаж, но понеже не е спортсменско, са играли, колкото са могли. Те двете са най-слабите и леки участнички. Падна им се игра с бутане на лодка по пясък. Чудесна възможност Синята лодка да е най-бавна, без да има доказателства, че реално не са бутали на 100 процента, както те самите се изразяват.

Продукцията ги изпорти, но някак насъскващо останалите състезатели. Прочетоха им моралния кодекс публично. Смее ли някой от останалите в отборите да каже гласно, че ги разбира, подкрепя, че така реално са спасили техните племена, че им благодари и т.н. Дори Генчо не потупа Фейгин дружески по рамото, признавайки, че и саботажа е ход по пътя напред.

Точно това насъскване Фейгин и Мани неглижираха, а то се оказа ключово.

За какво й е бил саботажът, ако Мани се е отказала от играта? - Тя тогава не се беше отказала.
В новото си задружно племе вече втора седмица е аутсайдер. Михаела си тръгна и тя остава само с Ралица, която по всичко личи, че не е никакъв стратегически играч и с нея не може да се спретне нищо като идея.
Мани вече не вижда как ще стигне по-напред, а само стои там, тече й отпуската и търпи неудобства
И игнора на Гого.

Фейгин извади късмет, че се падна в племе 1. с гаджето си и 2. при Алекса, който демонстрира честолюбие, отборност, екипност, хъс, Робин Худ - защитникът на по-слабите и на бедните... Алекса повлича и Виктория...
По-готиното племе се оказа по-негостоприемното. Винаги е по-добре да попаднеш сред разюздана пасмина, отколкото при добре договорена скрепена дружина.
В по-готиното племе Мани имаше единствено Гого. За 5 минути.

# 1 942
  • Някъде там...
Аз се чудя дали Генчо не си даде зор заради схемата, която замислят с  Георги. Дали не искаха да отидат двама червени на номинации - Генчо и Виктория примерно, явно с надеждата Генчо да успее да я надвие.
Интересно ми е за какво помоли Зори и Мира, да гласуват срещу него при евентуална номинация?

Другото, което си мисля, е че тези битки са в големите жеги юли месец, та и да искат някои, им е трудно да си дадат зор на 35+ градуса.  И са отдавна в стопанството червените, предполагам, че и протеини липсват, храната е слаба.

# 1 943
  • SF
В кой сезон предлагаш да се снима предаването?

Генчо даде повод да изглежда като битка, в която не е на 100 процента, но "състратегът му" Георги не се даде  и победи категорично.
Иначе схеми за саботиране и уговорки - бол!
Много тъпо беше това, че продукцията изпорти Мани и Фейгин. А те двете много тъпо го направиха, като им предоставиха материал за заснемане.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 10:40 от Esmee

# 1 944
За Рали много се изписа, че била наивна и дори глупава, но мисля, че тя направи най-добрият за нея ход. Изключително малък шанс е, но тя се надява Жени да подхлъзне мъжете. И не е невъзможно, с тези взиматия на секунданте и отпадания на капитани да останат и тримата е абсурд. Но според мен не би го направила.

Самата реч на Жени за Мани беше и реч за Фифо, който гони на принцип кой е слаб. Колкото и да не ви харесва, Жени е най-силна от жените. Целта е да додрапа до сливането заедно, с който остане от мъжете и евентуално Мирела, която е най-вярна към нея.

Та на Рали единственият шанс е параноята на Жени, че нея ще изгонят. Ано аз мисля, че е преиграно това, Жени знае как да манипулира.

# 1 945
За любимеца тук, Гого снощи се представи както казват хората - хранено, но невпрягано.
Само с визия на мускули,  не един са се проваляли.

Жорката го за влече набързо, до тук доста жилав се оказа.
Юлиан в сезон 1 също нямаше видими напомпани мускули, а побеждаваше.

Генчо не му се играеше, има си други кроежи, ако се беше стегнал да поразмятка Филип, още по-добре щеше да им се получи.

Джаферович може и да е понаритала Зорница

# 1 946
това беше всичко друго но не и водна битка. флагчетата трябваше да са по-навътре във водата за да не стъпва никой. пример: десет метра дълбочина са еднакви за 1.50 човек и за 2.50 човек

# 1 947
Времето рядко е много горещо ми се струва, при снощната игра си облякоха и горнища, трепереха някои.

Джаферович винаги ми навява картинката на жаба ,която клечи и дебне ,като я доближи някоя муха стрелва език и я гълта
Скрит текст:

В снощната игра приложи психоатака на противника - никой не я е ритал ,обаче се пръсна от яд ,че се мъчи с наполовина на нея девойка , видя, че Зори се бъгва като я обвинят в нещо след мрънкането на Мирела и реши да блъфира .Те двете с Мирела се имат за височайши особи и всички са длъжни  да им се кланят.
 А Мирела пък такива баданарки и тегли - "Ти винаги правиш толкова много за нас ", пфу , може ли такова идолопоклонничество към една средно-статистическа женица .То бива,бива да си в балон ,ама

# 1 948
  • Стара Загора
Аз съм от тези, които смятат, че кой какъвто си е в живота, така играе и играта. Лавираш и се извърташ в реалния свят, така ще направиш и вътре, естествено. Ако си праволинеен и честен, няма как вътре да надмогнеш себе си. Абсолютно съм убедена в това.

Чак пък такава категоричност ?!
  Ако си била в реалити предаване, може да си "абсолютно убедена", ако не си била - може само да предполагаш, съдейки по себе си
  Има интелигентни играчи, които влизайки в реалити предаване са наясно, че това е само игра и че не е задължително "да бъдат себе си", за да си постигнат целите ( напр.
 Борислава, Йоана, Живка).
 ( излишно е да пиша от кое реалити са,  който разбрал, знае)

# 1 949
  • София
С поста на Araselia съм съгласна и аз на 100 % /но не се бях сетила за това с жабата Laughing/.

Wanconboy, може и да си правa, незнам, но все си мисля, че някъде по  пътя човекът ще покаже истинската си същност, колкото и да се опитва да се представи за такъв, какъвто не е. Това си е мое мнение, разбира се.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 11:03 от Grace

Общи условия

Активация на акаунт