💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 945
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 950
Мирела и тя много продължи напред в играта ,без кой знае какви данни.Вече във всяка игра се вижда и отсява  хората ,които наистина са комплексни и са за финал.Моето мнение след последните няколко битки ,че сред финалистите трябва да са Жоро, Филип ,Алекса ,Жени , Виктория .Като резерва евентуално Гого и Зори.

# 1 951
Вчера на промото за днешния епизод Фейгин се сцепи да се смее с Виктория, когато Мани падаше от гредата. Още по-смешно ще ѝ е, когато я номинират. Недорасла ли е, малка ли е, но бързо обръща палачинката,не ми прави хич добро впечатление от няколко епизода насам.

# 1 952
emiliq.nikolova88, както в началото го виждах Гого като играч- мечта, така сега съвсем не съм сигурна, че е искал да ходи на елиминации, а не е блъфирал. Доста си пази гърба и кожата, все се ориентира да е към по- силните и да не влиза в конфликти, за да чистосърдечно да повярвам, че все  е искал. Достатъчно умен е да предвиди, че никой няма да иска той да ходи на елиминация и, че реално няма опасност да го пратят, за да иска непрекъснато и да е в безопасност в същото време, като с това прави добро впечатление. Другият силен играч- Филип, въобще не е щастлив, че ходи непрекъснато на елиминации например. И да се отхвърли тук тази хипотеза, си е абсолютно възможен вариант според мен.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 10:56 от Анонимен

# 1 953
ако се задържат дълго с Фейгин съм За Георги да вземе кинтите

# 1 954
О, да, ако парите ще отиват при ,,семейство” определено и аз съм за това на Фейгин, Георги и…. Генчо. 😂😂😂

# 1 955
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

Това ми е една от най-любимите битки, защото е морска.
Обаче груба грешка за пореден път от страна на продукцията!!! Като е морска битка, направете я изцяло морска по дяволите!!! 😠 Защо на старта на понтона имаше дъно??? Така се дава предимство на грубата сила пред техниката на по-добрите плувци.
123456789-та битка в историята на Игри на волята осрана от некадърниците от продукцията!
Лично мнение. Но си държа твърдо на него.

Не мога да повярвам, че жълтите записаха само 4 точки (всъщност мога - имаше дъно), при положение, че при червените само Георги и Зорница могат да плуват. Нямам думи... Лошо разпределение на постовете за пореден път. Само при Филип нямаше грешки в избора, то реално само един път имаше право на избор. Другия път Генчо си го избра сам. Фифо се предовери на Лефтеров, защото Митето горещо иска лична изява и не му върви и не му върви на тези сингъл битки, но може би трябваше да вземе неговия пост срещу Георги. Там грубата сила на Фифо би трябвало да си каже думата, но щеше ли да реши това изхода от двубоя? Щеше евентуално да е 6-5 за Непобедимите и те пак щяха да имат два мачбола. Къде другаде можеха да имат пробив? Само ако Виктория избираше първа и Джаферович да я дръпне, само че хитрата Виктория и в двата случая изчакваше и не вдигаше ръка първа и никога не вдигна ръка втора след като и в двата случая Жени вдигаше първа ръка. Груба тактическа грешка. Защо Жени не прозря, че трябва да се пробие Виктория? Щом Вики чака, чакай и ти! И накрая ще сте една срещу друга в ключов дуел.

Истинска битка имаше само между Мирела и Зори, Лефтеров и Алекса и втория дуел между Фифо и Генчо.
Останало беше предизвестена работа.

Извън битките, няма кой знае какво да се отбележи. И все пак.
Мани и Ралица загатнаха, че Мани ако се върне с грошове двете ще стрелят срещу Джаферович/Мирела.
А при червените, Генчо пак мисли някакви сложни стратегии. Абе хора, похарчете ги тези грошове бе. Дори и да мислят, че Алекса има 400, то те имат 550, това са 3 гласа повече по ценоразписа, а и не е сигурно, че Алекса ще харчи своите. Пробвайте го. Стреляйте по-рисково срещу Виктория, ако ви е шубе, стреляйте по Зорница.
А те какво? Засега нищо. Някакви сложни конспирации ако гърмят двама, то да завлекат със себе си и враг от противника. Е много умно, а променя ли нещо това генерално? Не, не променя.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 12:34 от Diavolo

# 1 956
О, да, ако парите ще отиват при ,,семейство” определено и аз съм за това на Фейгин, Георги и…. Генчо. 😂😂😂
Гената може да им кумува на сватбата и така да стане наистина част от семейството Joy

# 1 957
Определено още си симпатизирам на Гого. Силен и издръжлив е, но най-вече защото е спокоен и неконфликтен. Затова харесвам и Георги. Едно от най-омразните ми неща е някой да ми бръмчи на главата, да създава конфликти, да истерясва и тнт. Обаче и аз имам усещането, че не му се ходи толкова на битки. Виждам колко съжалява, че се разпаднаха сините, тъй като си му беше добре там, на завет, щеше да си добута до обединение без особен зор. Не искам да отпада, но искам да ходи на елиминационна и да се доказва. Както го правят Фифо и Генчо. А Фейгин уж я харесвам, много се раздава, ама е такава лабилна фурнаджийска лопата, че ...

# 1 958
  • SF
Ако Мирела не се беше прикрепила още от самото начало толкова впито към Джафарова Завера, отдавна да не е в Игрите.
На Мирела социалната битка й е по-силна и по-сигурна от тази на терен. Не е слабо момичето, но не е и всемогъщо. Като сила и умения, както и като сърцатост в битките, Ралица е по-добра от нея. И Зори също е по-добра.

В отношението си към Мани, Гого показа, че може да бъде и конфликтен.
1. Можеше кротко, без излишни предупреждения, той да се изнесе от стаята.
2. Можеше кротко, с усмивка да приеме нейното изнасяне от стаята (предлагайки й да се върне и той да се изнесе)
3. Можеше просто нищо да не й казва, щом е толкова балансиран. Нека си има отношение, но да не го изяви нито пред Мани, нито пред публиката, нито пред племето.

# 1 959
А аз ще се изкефя на макс ако ми обясниш как точно могат да надиграят “мама Гуси“ със “сабите на Рали“. Joy

Рали със сабите + Мани + Гого = 5 гласа
Лефтеров празен глас (за Гого)
Ситите = 4 гласа

Мама Гуси захапа Мани от ден едно, защото я усети, че е по-голяма схемаджийка и като нищо ще я наиграе. А дано!
Ама надали.
Това за Лефтеров вероятно и ти не го вярваш.
Кога и как Лефтеров даде повод дори да се предположи, че ще излезе от зоната си на комфорт, и коалицията, в която е от ден първи, за да отстранява Джаферович? Никакъв шанс. Ще се радвам да се случи, но по вероятно е Зори да разбере Генчо в даден момент, отколкото Лефтера да предаде коалицията си сега, на този етап от играта.

Лефтеров си каза, че няма да номинира никой от старите в племето, докато има други опции. Освен това в момента на гласуването му гласовете ще са нещо от порядъка 3:1/4:1 за Рали и всичко ще изглежда ясно.
Много е важно Гого за кого ще избере да гласува. Дано да бъде мъж поне веднъж и да спре да се крие зад коалициите на лошите

# 1 960
  • Буркина Фасо
.... Абе хора, похарчете ги тези грошове бе. Дори и да мислят, че Алекса има 400, то те имат 550, това са 3 гласа повече по ценоразписа, а и не е сигурно, че Алекса ще харчи своите. Пробвайте го. Стреляйте по-рисково срещу Виктория, ако ви е шубе, стреляйте по Зорница.
А те какво? Засега нищо. Някакви сложни конспирации ако гърмят двама, то да завлекат със себе си и враг от противника. Е много умно, а променя ли нещо това генерално? Не, не променя.
а томахавката ?
хем ще си похарчат парите, хем Алекса ще ги победи.

# 1 961
Жоро и Генчо не харчат грошове с идеята, ако случайно додрапат до сливане тогава да ги харчат. Наистина няма толкова смисъл да стрелят в празното. Пращат Виктория и какво? Има шанс срещу Мани, за Зори да не говорим. Трябва поне да изчакат Жълтите да пращат по-силни.

# 1 962
Мисля че Генчо саботира и че ще саботира довечера. Предполагам осъзнава че жълтите номинират Мани и иска да ходи на дуел срещу нея, да вземе грошове. Обаче дали ще номинират него...не е ясно.

# 1 963
Ни моА, Неделчо ги подиграва брутално! 🤣🤣🤣

# 1 964
Жоро и Генчо или хвърлят грошове сега, за да обърнат играта, или потъват. Ако пасуват, отива Фейгин, почти сигурно отпада и дваминцата ще са, както казваше Неделчо, агънца на чеверме. Или харчат сега, или ще си ги харизат на някой друг и няма да си ги ползват...

Жоро и Генчо не харчат грошове с идеята, ако случайно додрапат до сливане тогава да ги харчат. Наистина няма толкова смисъл да стрелят в празното. Пращат Виктория и какво? Има шанс срещу Мани, за Зори да не говорим. Трябва поне да изчакат Жълтите да пращат по-силни.

Общи условия

Активация на акаунт