💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 403
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Пловдив
Виктория кога стана силна в темата? Май Джаферович влияе и на мнението на зрителите, струва ми се. Виктория е силна само в силова битка и то заради ръста си и на нищо друго. Това,че последните игри си бяха основно такива си е чист късмет. Наистина е удивително как цял сезон впечатление от десетки битки се забравя за сметка на последната. Ужас.

# 1 966

Абе хора, похарчете ги тези грошове бе. Дори и да мислят, че Алекса има 400, то те имат 550, това са 3 гласа повече по ценоразписа, а и не е сигурно, че Алекса ще харчи своите. Пробвайте го. Стреляйте по-рисково срещу Виктория, ако ви е шубе, стреляйте по Зорница.

Точно така, като си чакат нищо няма да се промени, другите ще командват парада

# 1 967
Скрит текст:

emiliq.nikolova88, както в началото го виждах Гого като играч- мечта, така сега съвсем не съм сигурна, че е искал да ходи на елиминации, а не е блъфирал. Доста си пази гърба и кожата, все се ориентира да е към по- силните и да не влиза в конфликти, за да чистосърдечно да повярвам, че все  е искал. Достатъчно умен е да предвиди, че никой няма да иска той да ходи на елиминация и, че реално няма опасност да го пратят, за да иска непрекъснато и да е в безопасност в същото време, като с това прави добро впечатление. Другият силен играч- Филип, въобще не е щастлив, че ходи непрекъснато на елиминации например. И да се отхвърли тук тази хипотеза, си е абсолютно възможен вариант според мен.

Не съм видяла Гого да се скатава когато и да е било. Винаги се раздава не на 100%, а на 200% от възможностите си. Всички в лайфовете казват, че е искал да ходи на Елиминации, включително и на съветите, което не е излъчвано. Ралица  снощи го потвърди с изказването си.
Факт, че са му слаби страни морските и чисто силовите битки, никой не го отрича, но всеки си има слаби страни.
Фифо не изгаряне от желание да ходи на битки, но ходи, закачи се за Жени и спряха да го изпращат. Много умно от негова страна. Генчо и Георги и те са комплексни, но и те имат слаби страни, Алекса също. Всичко зависи от това, какво са решили продуцентите.
Но фактите са си факти. Всички играчи, от всички сезони симпатизират на Гого, защото е сърцата играч, защото е феърплей играч и се раздава от сърце за всички. Вчера викаше за Мирела, въпреки, че с Виктория са първи дружки, същото беше и когато Лефтеров игра с Алекса.
Да не говоря, че в Подкаста Юлиан каза, че Гого му е любимият играч. Дори Юлиан е последвал Гого в ИГ. Няма какво повече да кажа. Фактите са си факти.

# 1 968
  • София
До всички фенки на ГОГО ще води семинар тази събота в София по калистеника,може да се ходите да гледате Smile .
Къде и от колко часа?
В спортен център Европа в Дружба,вижте в сайта им.

# 1 969
Някой разбра ли как точно работи тоя скрит имунитет, който взе Пуячко? Трябва да го извади предварително на съвет, на който се счита застрашен, или едва ако бъде номиниран, го вади и се спасява, а следващия по гласове отива на елиминации вместо него? Според мен е логично да е второто, ама не беше уточнено изрично.

# 1 970
По анкетата, съмнявам се, безстрашните да паднат и днес, макар че щеше да ми е интересно каква ще я напредат с втората номинация.
Мани, предполагам би избрала Ралица или Лефтеров, но по- скоро първата.
При червените, мисля че Генчо ще е на дневен ред.
Други сезони не съм гледала, та може би за това съм свикнала с настоящите наименования и те ми допадат най- много, но като цяло във всички опции има поне по едно, което не ми звучи добре. В сегашния вариант, може би най- вече с победимите Непобедими. Grinning Но и Супергерои ми е леко нелепо.
За най- силно племе съм чувала да спрягат безстрашните, нямам база за сравнение за това не маркирам никого.
Да се именуват червени-жълти-сини ми е твърде постно, но ако нищо сполучливо не могат да измислят, по- добре така, отколкото някакви нелепици.

# 1 971
Гласувах в анкетата. Искам Жълтите да паднат и да изправят Мани срещу Гого (продуцентите няма да са съгласни с мен). Ако бият Червените, мисля, че Мани ще се довери на Гого, въпреки всичко. Най-силно племе - Прабългари. Най-подходящи имена за племена-Сезон 1, иначе трябва да са Сини, Жълти, Червени, че другото ми звучи нелепо. Ако паднат Червените, гласувах за Георги, въпреки, че искам да изпратят Виктория или Зорница.

# 1 972
Прабългари - Славяни - Траки - това по го одобрявам, заради историческата препратка;
Рибари, жътвари, ловци е нелепо, при положение че отборите не са ловували или ловили риба и т.н.
Тазгодишните наименования са абсурдни, трудно се запомнят и произнасят.

Трябва да оставят отборите сами да си избират имена, сигурна съм че ще има попадения.

# 1 973
  • София
Генчо предложи на Жорката да започнат да харчат грошовете, но той се дърпа. Пазят ги, за да ги вземе някой друг. Коалицията на Алеко+Виктория и патериците им няма бутане. Те двамата не би трябвало да имат проблем срещу Мани.
Въпросът е, че Мани и Ралица измислиха нещо друго. Предстои да видим какво е. Нова загуба на жълтите и после грошовете от елиминация остават у тях двете и добавят още, ако Рали е номинирана.

# 1 974
  • Другата България
Скрит текст:
А аз ще се изкефя на макс ако ми обясниш как точно могат да надиграят “мама Гуси“ със “сабите на Рали“. Joy

Рали със сабите + Мани + Гого = 5 гласа
Лефтеров празен глас (за Гого)
Ситите = 4 гласа

Мама Гуси захапа Мани от ден едно, защото я усети, че е по-голяма схемаджийка и като нищо ще я наиграе. А дано!
Ама надали.
Това за Лефтеров вероятно и ти не го вярваш.
Кога и как Лефтеров даде повод дори да се предположи, че ще излезе от зоната си на комфорт, и коалицията, в която е от ден първи, за да отстранява Джаферович? Никакъв шанс. Ще се радвам да се случи, но по вероятно е Зори да разбере Генчо в даден момент, отколкото Лефтера да предаде коалицията си сега, на този етап от играта.
Лефтеров си каза, че няма да номинира никой от старите в племето, докато има други опции. Освен това в момента на гласуването му гласовете ще са нещо от порядъка 3:1/4:1 за Рали и всичко ще изглежда ясно.
Много е важно Гого за кого ще избере да гласува. Дано да бъде мъж поне веднъж и да спре да се крие зад коалициите на лошите
Ами той все още има други опции. За разлика от Филип, Лефтеров според мен би номинирал Гого, ако Евгения зададе този тон за песен на съвет. За Гого съм съгласна, той е човека, който може да направи нещо, но не го вярвам. Специално за тази седмица Филип е човека, който с двата си гласа, трите на Рали и един на Мани може да “отстреля“ поне Мирела, ако не Евгения. Но и това не го вярвам. Виж, вече за другата, ако Мани се върне, и има повече време, може и да има някакво развитие. Аз затова искам Мани да се върне, колкото и да не я харесвам, в нея ми е надеждата да направи обрат и да разбута жълтия кошер. Иначе последователността е ясна, а така няма съспенс. Освен това Мани би могла да вкара и малко женски чар, което се опитва вече да прави, спрямо Лефтера.
И да, за мен Виктория е силен състезател. Физически. Това поне аз съм го писала многократно, и вече става много нелепо и НЕудивително това коментиране на “темата“ и кой какво “забравя“ или помни. Нужно ли е да се напомня постоянно, че тя, темата, е за предаването, а не за пристрастията на пишещите в нея?

# 1 975
Фейтин си е точно недорасла според мен /малко към глупаво-неопитна във взаимоотношенията/; Те затова я въртяха Илиян и Мани;
Снощи ми се затвърдиха много неща- Джаферович и Мани са много неприятни същества;
Алекса не ми е любимец, но носи в себе си нещо, което е различно от всички други участиници и си умее да играе и да се бори;
Днес мисля, че отново ще победят червените /не заради промото/ и ще се  радвам отново да видя жълт съвет, въпреки,че Гогата ми е любимец и може да го номинират;

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:40 от Наоми

# 1 976
Генчо предложи на Жорката да започнат да харчат грошовете, но той се дърпа. Пазят ги, за да ги вземе някой друг. Коалицията на Алеко+Виктория и патериците им няма бутане. Те двамата не би трябвало да имат проблем срещу Мани.
Въпросът е, че Мани и Ралица измислиха нещо друго. Предстои да видим какво е. Нова загуба на жълтите и после грошовете от елиминация остават у тях двете и добавят още, ако Рали е номинирана.

Разликата между Жоро и Генчо е, че втория не е комплексен състезател, а в момента само такива остават. Затова и дърпа повече в тази насока, докато Георги има по-голямо самочувствие, но в една битка всичко може да се случи, а и не знаеш с кого ще играеш.

# 1 977
В анкетата :
1. Залагам за победа на Жълтите днес.
2. Мисля, че Мани стратегически ще даде шанс на Ралица да спечели 30 гроша.
3. Генчо и Фейгин са най-застрашени според мен, но е много вероятно чистата физическа сила на Генчо да го спаси като по-потребен на племето и на номинция да се окаже Александра. За нея гласувах, но се надявам мъжете да похарчат 150 гроша общо, за да номинират някоя друга от жените.
4. Не, няма да има
5. Имената на племената през първия сезон са най-удачните за мен до момента.
6. Простичко.
7. Глас за Ловците. Имат 12 победи,  Безстрашните имат 11 победи, Шампионите 10, Прабългарите имат осем.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:43 от Bengun

# 1 978
  • София
В анкетата гласувах, че жълтите ще спечелят. Мани според мен ще вземе за помощник Ралица (ако последната също не е номинирана де) В този случай Лефтеров или Гого. При червените продължавам да се надявам да е жена, но ако Георги и Гената не направят нещо с грошовете - Генчо мисля е най-застрашен.
За имена на племената може би тези от 1 сезон бяха най-подходящи.
За най-силно племе (тук с уговорката, че все пак този сезон не е приключил и е възможно да си променя мнението) - ловци. Запазиха се до последно почти всички, разпаднаха се, но все пак оцеляха и в новите племена, в обединеното племе бяха най-много и за финал - последните трима останали бяха от това племе.

# 1 979
Все пак грошовете на Г и Г не трябва да се хабят, за да пратят някой от силната коалиция срещу слаб противник (слаба жена от жълтите) и да ги подсилят още повече. Според мен грошовете на Генчо и Георги трябва да играят когато са двама от червените на номинация с цел да изпратят Алекса срещу Вики на битка примерно.

Общи условия

Активация на акаунт