💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 567
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 980
По анкетата:
1. Победа за Безстрашните
2. Съюзник на Мани - Ралица
3. Не мисля, че ще се обединят мъжете.
4. Най-сполучливи ми се струвам имената от първи сезон.
5. Най-силни племена: Ловци и Прабългари. Последните, ако можеха да играят на битката за сливането, нямаше кой и на какво да ги бие.

# 1 981
  • София
1. Победа за Безстрашните
2. Рали, но много ми се иска да е Гого.
3. Гената
4. Няма да има мъжки съюз. На Лефтеров и Фифо им е спокойничко в тяхната коалиция, а преди тях има още трима за елиминация, ще играят без риск.
5. Ловци- Жътвари- Рибари, само заради името Жътвари, което е жестоко, аз го свързвам с филмите на ужасите. Неделчо ме зарадва със същата аналогия в един Подкаст.
Скрит текст:
6. Предпочитам гръмки имена, много по- добре звучат като боен вик на Арената от прости цветове.
7. Шампиони, защото е любимото ми племе.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:54 от Иля

# 1 982
Никак не харесвам Мани заради онова, което направи, но се надявам да остане и дружно да бутнат Джаферович. За съжаление, мъжете не са готови да се отцепят и дори Мани да оцелее, още вода ще изтече,  преди да се задвижи колелото. Шансовете са нищожни.
Джаферович  накълца Мани, а причините са две - да насочи вниманието на Филип и Гого, защото и двамата искат да играят със силни, както и да подкрепи Мирела,  отстранявайки чародейката от очите на Лефтеров. Освен това единствено Мани може да се изправи стратегически срещу Джаферович.
За мен Мирела е най-слабото звено и в двата отбора. Като сили е равностойна на Мира и Фейгин, но Мира е по-събрана и концентрирана в битките, а Фейгин има хъс и воля като за трите взети заедно.

# 1 983
  • Другата България
Скрит текст:
Абе и за мен Фейгин не би следвало да е на прицела на червените, но все си мисля, че накрая точно така ще стане.

А ако пък нещо стане и анатема, Гого си тръгне преди която и да е от тях, не знам на коя клада по-напред ще я горят Мани. Blush
Хайде лека от мен, че се разприказвах много.
ТЪпарев обича да преподава уроци, обича да поучава, така че дуел между Мани и Фейгин мога да си го представя в плановете му при разкриването на саботажа.
А ако Гого си тръгне преди една от двете, ще е защото е загубил на арената. А и извън нея в играта на тихия фронт в племето.
Именно. Само че ще е на сметката на Фейгин. Евентуално. И тук пак се връщам на Илиян, от който тръгна всичко. И който ми е мега неприятен образ. Стратегия - ок, но при него на първо място беше его, его, и пак его. Той буквално ги употреби, и двете, и ако при Мани имаше осъзнаване на ситуацията и използването ѝ и за лична облага, то Сашка го отнесе и буквално, и преносно най-много от тримата. Няма как да ме убеди Илиян, че го е направил “заради тях двете“, и заради “нетърпимата обстановка“, в която “ги оставя“, защото вече няма да го има, за да ги “защитава“. Та той от ден първи се “криеше“ зад гърбовете и на двете, пазеше се, пестеше се, докато те се раздаваха и заради него. Все тая, това съм го дъвкала достатъчно, но заради него някак не можах да харесам и Мани вероятно, не знам, нещо от самото начало не ми допадна в нея. Не отричам обаче, че освен добро представяне и физическа подготовка, при нея има и мисъл, затова и е рано да я отписвам, колкото и да си го мисля. Ако наистина съумее да измисли ....нещо и да обърне играта при жълтите, директно ми се изстрелва като №1 стратег на сезона. А ако пък и остане достатъчно, за да измисли как да заблуди Фифо за герданчето, направо . Ако Илиян наистина е мислил за някой друг, освен за себе си, и е такъв заклет фен на Сървайвър, за какъвто се представя, то дано е поразказал на Мани това-онова, и най-вече за “онова“ - как именно жени изработиха един от най-подготвените играчи в онзи формат евър с точно такова герданче.....

# 1 984
Скрит текст:

emiliq.nikolova88, както в началото го виждах Гого като играч- мечта, така сега съвсем не съм сигурна, че е искал да ходи на елиминации, а не е блъфирал. Доста си пази гърба и кожата, все се ориентира да е към по- силните и да не влиза в конфликти, за да чистосърдечно да повярвам, че все  е искал. Достатъчно умен е да предвиди, че никой няма да иска той да ходи на елиминация и, че реално няма опасност да го пратят, за да иска непрекъснато и да е в безопасност в същото време, като с това прави добро впечатление. Другият силен играч- Филип, въобще не е щастлив, че ходи непрекъснато на елиминации например. И да се отхвърли тук тази хипотеза, си е абсолютно възможен вариант според мен.

Не съм видяла Гого да се скатава когато и да е било. Винаги се раздава не на 100%, а на 200% от възможностите си. Всички в лайфовете казват, че е искал да ходи на Елиминации, включително и на съветите, което не е излъчвано. Ралица  снощи го потвърди с изказването си.
Факт, че са му слаби страни морските и чисто силовите битки, никой не го отрича, но всеки си има слаби страни.
Фифо не изгаряне от желание да ходи на битки, но ходи, закачи се за Жени и спряха да го изпращат. Много умно от негова страна. Генчо и Георги и те са комплексни, но и те имат слаби страни, Алекса също. Всичко зависи от това, какво са решили продуцентите.
Но фактите са си факти. Всички играчи, от всички сезони симпатизират на Гого, защото е сърцата играч, защото е феърплей играч и се раздава от сърце за всички. Вчера викаше за Мирела, въпреки, че с Виктория са първи дружки, същото беше и когато Лефтеров игра с Алекса.
Да не говоря, че в Подкаста Юлиан каза, че Гого му е любимият играч. Дори Юлиан е последвал Гого в ИГ. Няма какво повече да кажа. Фактите са си факти.
Чужди мнения на играчи от ИВ не означават, че фактите са си факти, а означава, че са просто мнения- както твоето и моето. Това, че е успял да спечели такова мнозинство от харесвания, потвърждава колко е умен, но не мога да приема за факт впечатление, което е лично. Спомена с позитивна нотка, че Гого е викал за Мирела, дори когато е била срещу Виктория, че е сърцат играч- за мен това не е с позитивен знак.  Ако си ми  доскорошен приятел и се окажем в два различни отбора, няма да очаквам да викаш за противника ми в двубой, а по- скоро да си неутрален в този конкретен момент, приятелството си е приятелство и е по- ценно от битката, но приоритети. Simple SmileМоже да си за отбора, но не срещу приятеля си.  Гого се мести със силните на деня, това като ми го напомни сега с викането, ми затвърди мнението още повече.

# 1 985
  • София
Holden
Точно. Най-накрая да прочета едно точно мнение и попадение в целта. Това само като замисъл бе морска битка. Като изпълнение не. Ако беше изцяло морска битка, Безстрашните щяха да победят с разлика.

]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[
Те не знаят, че Алекса има томахавка. Ние зрителите знаем.

Gt12
Първо не знаят, че Мани е номинирана, само предполагат. Миналата седмица бяха убедени, че Филип е номиниран, заради имунитета на новите и въпреки това не направиха нищо. После се разбра, че грошовете не им стигат (мислейки, че Алекса има 400), сега обаче имат предимство в грошовете. Всеки иска да стигне до третата фаза, само че ако на всеки съвет не правят нищо, няма да дочакат третата фаза. Няма как всяка битка да се печели...

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:03 от Diavolo

# 1 986
Мъжете ще гърмят, капитански битки, съюзници ли... или Фифо или Лефтеров според мен ще отпаднат там. Ако Гого още не е изгонен и той става част от четворната коалиция и това е. Не виждам как тройна мъжка коалиция да остане до сливането, просто поне един е аут. Комбинацията Жени + Мирела е по-силна и с по-дълга история от обръщане на палачинката на Мани + Рали.

И според мен единствената жена, която Фифо не планува да гони е точно Жени, защото я вижда като полезна в някои ситуации. Мани и Мирела е ясно, че ги смята за слаби. Рали е основно груба женска сила, която дори май не е по-толяма от тази на Жени. Та Жени, ако продължава да затвърдява, че вече не иска да го гони и той няма.

Бляновете за отмъщение над Джаферович ги забравете, Фифо е прекалено рационален и приема стратегията като част от играта, не лично. Дори за има залитане към мъжка коалиция ще е за кратко и то тройна, не с Мани и Рали.

# 1 987
Gt12, така е. Щеше да е много готино обаче да има четворна коалиция- Фифо, Гого, Мани, Рали, срещу другите трима, които винаги са играли в комбина и диктуват на практика играта. Така можеше да се види краят на сивия кардинал в племето, но не са толкова смели.

# 1 988
какъвто ти джаферович такова ти и племето

# 1 989
Gt12, така е. Щеше да е много готино обаче да има четворна коалиция- Фифо, Гого, Мани, Рали, срещу другите трима, които винаги са играли в комбина и диктуват на практика играта. Така можеше да се види краят на сивия кардинал в племето, но не са толкова смели.

щеше да е супер, да. да накълцат джафката.

# 1 990
  • Другата България
Скрит текст:
Мъжете ще гърмят, капитански битки, съюзници ли... или Фифо или Лефтеров според мен ще отпаднат там. Ако Гого още не е изгонен и той става част от четворната коалиция и това е. Не виждам как тройна мъжка коалиция да остане до сливането, просто поне един е аут. Комбинацията Жени + Мирела е по-силна и с по-дълга история от обръщане на палачинката на Мани + Рали.

И според мен единствената жена, която Фифо не планува да гони е точно Жени, защото я вижда като полезна в някои ситуации. Мани и Мирела е ясно, че ги смята за слаби. Рали е основно груба женска сила, която дори май не е по-толяма от тази на Жени. Та Жени, ако продължава да затвърдява, че вече не иска да го гони и той няма.
Бляновете за отмъщение над Джаферович ги забравете, Фифо е прекалено рационален и приема стратегията като част от играта, не лично. Дори за има залитане към мъжка коалиция ще е за кратко и то тройна, не с Мани и Рали.
Аз съм писала многократно, че не очаквам нито един от тези, на които “залагам“, да в Евгения. До момента името ѝ не е споменавано дори от Фифо, който имаше най-голямо основание за това, имено защото е рационален /благодаря ти, че ми намери достоен по-благозвучен заместител на думата “дърво“/, и не приема стратегията лично - а трябва. Той не веднъж е изразявал мнение за Мирела, че е най-слабата жена в племето, а и не само той. Така че аз поне, ако очаквам нещо от Мани и Рали, е именно “отстрелване“ на Мирела, защото от една страна си отива дясната ръка на Жени, от друга - не толкова силен играч, а и тяхна конкуренция. За Евгения е рано.

# 1 991
Мисля, че в промото Рали казва, че има саботаж.
Според мен нямат договорка с Мани, Мани не мисля, че иска да си ходи. Очаквам да се бори до последно.

# 1 992
Ако някой може да разклати Жени при Жълтите това е Мани. Има стратегическото мислене, и за разлика от мъжете в племето има и топките да си следва плановете.

Ако Мани се върне в племето от елиминацията според мен ще потърси като съюзник Лефтеров. Фифо и Гого - не би играла с тях ми се струва, защото в момента им няма доверие.

Иначе, ако се върне от елиминацията зедно с Ралица могат да номинират всеки ( Жени или който и да е от останалите в племето ) без чужда помощ, ако Продукцията отвори пазара ( двете ще имат 7 гласа, цялото останало племе 6., тук е броен и капитанския ). И ако това е Жени - ще е безпомощна да се защити, защото само грошовете или имунитета на Фифо биха я спасили. Хода е добър, но става слаб, ако Жени се върне. Затова според мен ще потърси подкрепа, и то точно от Лефтеров. И може и да не стреля по Жени.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:12 от Bengun

# 1 993
Снощи Жорко ме изуми, че опука както хитрия и ловък Гого, така и едрия Лефтеров.
За него килограмите нямат значение, бие ги наред 🤣. Браво. Много сила има в това високо и слабо тяло. Дори и изнемощял и с вирус пак ги размята като брашнян чувал 🤣.
Нашият Аквамен е сто пъти по-хубав от американския, да се знае 😎.

# 1 994
  • Другата България
Аз съм го оценила още от самото начало, затова и ми е в списъка за финал още от тогава.

Общи условия

Активация на акаунт