💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 403
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Хехе, така е, Aaliyah13
Ние плувците сме много жилави и издръжливи, защото плуването изгражда невероятно тяло и кардио. Това е един от най-тежките и трудни спортове изобщо в света.
Той и Филип е бивш профи плувец, но спира с плуването и се заема с голямата му страст - кросфита. Самата комбинация от плуване и кросфит е убийствена. Гимнастика + Плуване пък би била най-смъртоносната възможна комбинация за противниците, но те такова животно все още не се е пръкнало. 😁

# 1 996
Гимнастика + Плуване пък би била най-смъртоносната възможна комбинация за противниците, но те такова животно все още не се е пръкнало. 😁
Занев е много приличен във водата.

# 1 997
  • София
Не бих казал. Добър, но не и отличаващ се.
И имах предвид участника да е тренирал професионално спорта, да има правилната техника. Защото в плуването 90% е до техника, 10% до всичко останало.

# 1 998
Времето рядко е много горещо ми се струва, при снощната игра си облякоха и горнища, трепереха някои.

Джаферович винаги ми навява картинката на жаба ,която клечи и дебне ,като я доближи някоя муха стрелва език и я гълта
Скрит текст:

В снощната игра приложи психоатака на противника - никой не я е ритал ,обаче се пръсна от яд ,че се мъчи с наполовина на нея девойка , видя, че Зори се бъгва като я обвинят в нещо след мрънкането на Мирела и реши да блъфира .Те двете с Мирела се имат за височайши особи и всички са длъжни  да им се кланят.
 А Мирела пък такива баданарки и тегли - "Ти винаги правиш толкова много за нас ", пфу , може ли такова идолопоклонничество към една средно-статистическа женица .То бива,бива да си в балон ,ама
Мирелка си връзва гащите за навън. Подсигурява си повече работа, повече връзки. Не е никак глупава, затова търпи командите на Джафа, защото много добре знае, че тя и мъжа и са връзкари от класа.

# 1 999
Ние плувците сме много жилави и издръжливи, защото плуването изгражда невероятно тяло и кардио.
Така е, ма нямате изхранване,  човек! Остарях в триъгълника на смъртта - хладилника, печката и мивката.😜

# 2 000
Ние плувците сме много жилави и издръжливи, защото плуването изгражда невероятно тяло и кардио.
Така е, ма нямате изхранване,  човек! Остарях в триъгълника на смъртта - хладилника, печката и мивката.😜
С глас се разсмях на "триъгълника на смъртта - хладилника, печката и мивката". Благодаря за смеха.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:33 от Bengun

# 2 001
[quote author=Diavolo link=topic=1495559.msg45526288#msg45526288 date=1667465585]
Пуснах новата анкета! 😊

Това ми е една от най-любимите битки, защото е морска.
Обаче груба грешка за пореден път от страна на продукцията!!! Като е морска битка, направете я изцяло морска по дяволите!!! 😠 Защо на старта на понтона имаше дъно??? Така се дава предимство на грубата сила пред техниката на по-добрите плувци.
123456789-та битка в историята на Игри на волята осрана от некадърниците от продукцията!
Лично мнение. Но си държа твърдо на него.

Не мога да повярвам, че жълтите записаха само 4 точки (всъщност мога - имаше дъно), при положение, че при червените само Георги и Зорница могат да плуват. Нямам думи... Лошо разпределение на постовете за пореден път. Само при Филип нямаше грешки в избора, то реално само един път имаше право на избор. Другия път Генчо си го избра сам. Фифо се предовери на Лефтеров, защото Митето горещо иска лична изява и не му върви и не му върви на тези сингъл битки, но може би трябваше да вземе неговия пост срещу Георги. Там грубата сила на Фифо би трябвало да си каже думата, но щеше ли да реши това изхода от двубоя? Щеше евентуално да е 6-5 за Непобедимите и те пак щяха да имат два мачбола. Къде другаде можеха да имат пробив? Само ако Виктория избираше първа и Джаферович да я дръпне, само че хитрата Виктория и в двата случая изчакваше и не вдигаше ръка първа и никога не вдигна ръка втора след като и в двата случая Жени вдигаше първа ръка. Груба тактическа грешка. Защо Жени не прозря, че трябва да се пробие Виктория? Щом Вики чака, чакай и ти! И накрая ще сте една срещу друга в ключов дуел.

Истинска битка имаше само между Мирела и Зори, Лефтеров и Алекса и втория дуел между Фифо и Генчо.
Останало беше предизвестена работа.

Извън битките, няма кой знае какво да се отбележи. И все пак.
Мани и Ралица загатнаха, че Мани ако се върне с грошове двете ще стрелят срещу Джаферович/Мирела.
А при червените, Генчо пак мисли някакви сложни стратегии. Абе хора, похарчете ги тези грошове бе. Дори и да мислят, че Алекса има 400, то те имат 550, това са 3 гласа повече по ценоразписа, а и не е сигурно, че Алекса ще харчи своите. Пробвайте го. Стреляйте по-рисково срещу Виктория, ако ви е шубе, стреляйте по Зорница.
А те какво? Засега нищо. Някакви сложни конспирации ако гърмят двама, то да завлекат със себе си и враг от противника. Е много умно, а променя ли нещо това генерално? Не, не променя.
[/quote]
Точно водна битка е, не плувна. Даже напротив така трябва да е, за да не зависи само от плуване, а и тактика и мисъл да се вложи. Ако е само плуване в супер нечестно спрямо 80% от участниците. Трябва да имат шанс да вложат от уменията си и да компенсират плуването донякъде. Ако почнат по тая логика, следващата игра на кънки да бъде и само Фейгин ще е достатъчна.

# 2 002
  • София
От мен в анкетата
Все забравям да се включвам с анкетите, сори, ама, старост-нерадост. 😀😉

1. Безстрашни.
Според мен ни пързалят от продукцията. Ама то и снощи уж беше така, ама стана тя... Като цяло този сезон по-варират и не е като предния, когато на 95% познавахме какво ще се случи от промото. Но да оставим промото. Аз лично се съмнявам, че Победимите ще могат да победят Безстрашните във втора поредна игра. Твърде много раздор има там.

2. Гого
Мани все още търси път към Гого според мен. Освен това и трябва ако ще прави обрат в племето. Само с Ралица трудно ще стане. А и аз не мисля, че Мани е развяла знамето и иска да си ходи, напротив. Ще даде всичко от себе си да остане. Знае и че Гого никога няма да подведе никого в битка. Ще се надява като силен играч да и донесе предимство.

3. Тук основното е, ще има ли разиграни грошове или не.
Ако най-накрая развържат кесиите ще гърмят по Виктория или по Зорница. Не мога да им вляза в главите и да реша за която си мислят, но сякаш Вики е по-мъдрия избор. Ако няма разиграни грошове, Фейгин ще бъде номинирана. Понеже имам право само на един глас, го дадох за Зорница. Просто следвам логиката. Ако Генчо и Георги не вкарат логика, то Фейгин гори. А защо не Вики, след като писах, че тя е по-правилния избор? Ами защото като зрител знам, че Алекса би защитил Вики с томахавката, така че ми остава Зорница.

4. Трудно ми е да преценя.
Играта наближава последната си фаза, мъжете няма да искат да са малцинство, защото има опасност да бъде стреляно по тях на съвети с идеята до финал да отидат само жени. От друга страна, Филип и Лефтеров са на завет и сигурно в момента, за Ралица не знаят на 100% дали с Жени или против нея. Изобщо до утре могат да се дискутират всички възможни плюсове и минуси. Има много варианти, става много сложно с много нюанси. Така че гласувах с удобното, 'Трудно ми е да преценя' И да, не е лесно... На нас като зрители, както говорим за играчите вътре.

5. сезон 1 с обиколки напред

6. Простичко.
То и аз много често ги изписвам именно така.

7. Безстрашни.
Ловците са силен претендент, Прабългарите също. Само че и в двете племена имаше котви, докато при Безстрашните няма нито един слаб играч. Всички са топ и комплексни. А това, че Безстрашните нямат най-много победи чисто статистически е защото конкуренцията е силна. Този сезон просто като цяло нивото е по-високо, та за това е така.
Филип-Валери-Лефтеров-Чакалов / Джаферович-Михаела-Ралица-Мирела ще бият всяко едно друго племе в историята в поне 4 от 5 битки.

# 2 003
А колко играчи ще са останали до финалното сливане? За пръв път гледам.

# 2 004
Легенди се носят за подводните битки на мачовете по водна топка. Имах познат от националния, който перманентно беше в синини. Джафа се възползва от ситуацията да заклейми червените, като недостойни играчи в типично нейния си хамалски стил.

Ако е вярно промото, че Мани довечера ще саботира играта, предполагам, че иска да сложи прът в колелата на Продукцията, която ще направи всичко възможно да я изправи срещу Фейгин. Публичният линч не им стигна и ще искат и кървава екзекуция между две приятелки/съмишленички.

Ха-ха, Неделчо беше трагичен на тази битка.

Генчо сигурно ще предложи на Мира и Зори да са му помощници, следвайки плана им с Георги.

# 2 005
А колко играчи ще са останали до финалното сливане? За пръв път гледам.
През първи и трети сезон бяха осем, през втори девет. За този не се знае още. Ако трябва да гадая - 9 Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 14:04 от Bengun

# 2 006
  • Другата България
Скрит текст:
Времето рядко е много горещо ми се струва, при снощната игра си облякоха и горнища, трепереха някои.

Джаферович винаги ми навява картинката на жаба ,която клечи и дебне ,като я доближи някоя муха стрелва език и я гълта
Скрит текст:

В снощната игра приложи психоатака на противника - никой не я е ритал ,обаче се пръсна от яд ,че се мъчи с наполовина на нея девойка , видя, че Зори се бъгва като я обвинят в нещо след мрънкането на Мирела и реши да блъфира .Те двете с Мирела се имат за височайши особи и всички са длъжни  да им се кланят.
 А Мирела пък такива баданарки и тегли - "Ти винаги правиш толкова много за нас ", пфу , може ли такова идолопоклонничество към една средно-статистическа женица .То бива,бива да си в балон ,ама
Мирелка си връзва гащите за навън. Подсигурява си повече работа, повече връзки. Не е никак глупава, затова търпи командите на Джафа, защото много добре знае, че тя и мъжа и са връзкари от класа.
Изгодата е взаимна. “Брак по сметка“. Аз голяма разлика между тях и Елица - Алекса, не виждам. Освен разбира се, любовта при първите.

# 2 007
Пък то какъв човек трябва да си, че сам да се буташ между шамарите да искаш да ходиш на елиминации всеки път 😄 Гого е изключително добър играч, наистина не мога да разбера защо напоследък се изсипва толкова пумия върху него. В чисто силова битка - никой ли не помни как има победи и срещу Валери, и срещу Чакалов, и срещу Филип ? Където Филип го слагате на пиадестал, и не че не е добър играч, но не е никакъв спортсмен и поведението му понякога направо е ужасно грозно. Нали тактиката на всеки играч е да се запази възможно най-дълго време непокътнат, защото какъвто и играч да си, лесно се пада на елиминация, всичко зависи от битката.
Ето един пример. Въпреки истински силовата битка, която бяха дали на Генчо и Куков, Куков въпреки че беше по-бавен, доста добре се движеше по трасето и беше много по-точен от Генчо. Ако не се беше заплел толкова жестоко на въжетата, имаше огромен шанс да го бие. Една елиминация не определя възможностите на играча в никакъв случай, за това толкова много се дразня като прочета как Гого един вид не е заслужил това да е фаворит в сезона. Защо да не е заслужил? Запази се, представя се повече от добре на битки, добър човек е, не е куха лейка. Много обичаме да съдим хората от зад телефоните, ама надали някой от нас може да има неговото представяне на Арената.
emiliq.nikolova88, както в началото го виждах Гого като играч- мечта, така сега съвсем не съм сигурна, че е искал да ходи на елиминации, а не е блъфирал. Доста си пази гърба и кожата, все се ориентира да е към по- силните и да не влиза в конфликти, за да чистосърдечно да повярвам, че все  е искал. Достатъчно умен е да предвиди, че никой няма да иска той да ходи на елиминация и, че реално няма опасност да го пратят, за да иска непрекъснато и да е в безопасност в същото време, като с това прави добро впечатление. Другият силен играч- Филип, въобще не е щастлив, че ходи непрекъснато на елиминации например. И да се отхвърли тук тази хипотеза, си е абсолютно възможен вариант според мен.

# 2 008
  • София
Blue_cloud
Е, не е точно така. То имаме само 4-ма плувци. Жени/Фифо при жътите и Зори/Георги при червените, така че са равни. Ами да ги пуснат тогава едни срещу други. Обаче от останалите играчи именно по-подготвените във вода ще имат предимство. Нали се гледа комплексност? Защо ако играч 'А' е тренирал яко плуване или просто има по-добра ориентация във водата, трябва да бъде ощетен, защото играч 'Б' е като риба на сухо и не се е постарал да потренира малко повече? И без това по-големия процент от игрите са сухоземни и финала на една многокомпонентна битка е в 99% от случаите на сушата. Като дадат изцяло морска битка, нека да е морска по дяволите!
В битката снощи се видя, че Виктория и Алекса направиха обратите когато стъпваха на дъното, иначе по-добрите плъзгачи с по-добрата техника печелиха терен с всяко загребване на ръка и крак.

# 2 009
  • Другата България
Зачетох се в анкетата.
Защо се предполага, че пак ще има съюзници?
Това ще е вече при всяка битка до края ли?
Не беше ли само за миналата?

Общи условия

Активация на акаунт