💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 140 057
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 225
https://gospodari.com/fifo-ot-igri-na-volyata-s-predizvikatelen- … rsi-talant-video/

Привет от мен, това е за всички фенки на Фифо. 🤩
Надявам се да не повтарям някого. 😁😁😁😁

# 226
Ее, то всички се изнесохте на терен, аз оставам в bg mamma, все пак трябва да има и кой да ви хейти. Ще ви скъсам всичките!

# 227
С тази смяна на времето и промяната на началния час в понеделник много кофти работа.
По старо му трябваше след малко повече от час да започне епизода. Вместо това обаче ще чакаме още три часа.... тресе ме абстиненцията вече.

# 228
Мислих, мислих каква да е моята роля във формата и измислих - ще тествам арената! Ако аз мога да мина трасето- всички ще могат.  Пък ако ме вземат, ще подшушна тук, нали сме вътрешни. Тъкмо няма да тренирате,  че ще е като за 4та градинска група..😁😌
За първи път пиша във форума за който и да е сезон от игрите, въпреки че съм сериозен фен и съм гледала всичко. По повод тестването на арената гледах клипче на сайта на Нова Телевизия. Имат си и там човек - една слабичка мацка, каскадьор, гадже на човек от режисьорския екип. Та там, за съжаление, някой, който не е вътрешен човек, няма да бъде допуснат. Чудно ми е само как въпросната мацка успява да мине трасето на игрите, на които някои от участниците се изпотрепаха. В предишни сезони някои си чупиха крака, прешлени. И на този фон никой не си прави труда да прави по-сериозно обезопасяване на трасето. Дано няма някоя по-сериозна травма, да не говоря за нещо още по-страшно, че тогава форматът ще остане в историята, ако ги помъкнат по съдилищата.

# 229
Тъкмо си мислех, че няма как Гого да е по-сладък и сега ако осинови куче и качи снимка - припадам 🤣

# 230
# 231
  • Варна
Моля, вземете ме и мен, аз ще съм в ролята на мамчето. Щото мен това с похвалата, че някоя е майка и може вълшебни неща, много ме дразни. Аз обичам да гледам лошо, когато някой ми каже "Въй! Родила 3 деца, пък гледай как изглежда и какво може" Не обещавам да рева, обаче.
Иначе съм твърдо за Мани. Евала, момиче. Иначе тези от продукцията са пълни гадняри.

# 232
Ее, то всички се изнесохте на терен, аз оставам в bg mamma, все пак трябва да има и кой да ви хейти. Ще ви скъсам всичките!

Ема чакай сега, все пак за хейтене остават другите две племена Wink

# 233
  • София
Генчо отговаря на въпроси:

Отбора на Генчо:
Аспарух, Георги, Филип и Гого
Ралица, Мирела, Мани и Михаела

С Цецо са приятелчета, пич е. С Вики не са.

За кратко след игрите е бил в страхотни отношение със Зорница, но една нейна постъпка много ме отблъсна и сега сме само познати

Би искал да премери сили със Стратимир от миналите сезони

По-скоро е доволен от участието си, но би искал да промени две, три неща

Би участвал във Фермата или Сървайвър

# 234
  • Sofia
Цяла седмица ви гоня и най-накрая наваксах. Stuck Out Tongue Winking Eye

Момчета,благодарности за темата за пореден път! Hug

Като гледам,приказно племе се заформя за бъдещите Игри.
Идвам и аз.
Ама ще съм от екипа.И ще ви подшушвам разни неща. Wink Mr. Green

# 235
  • София
Мишето за Жени и Мирела, обобщено

# 236
Като гледам всички места са заети, дори за шофьор и лекар Simple Smile
може ли мен да вземете за градинаря от стопанството?
Мога да плувам доста добре, но за нищо друго не ставам, но за градинаааар Heart

# 237
Само мен ли не ми кефи , че Гого се “движи” с Алекса и Виктория .. или така излиза от сторитата и постовете им ..

Еми не ми харесват двамата и това е !

# 238
И аз влизам, винаги съм искала. Смятам, че мога да се представя на едно добро/над средното ниво като комплексност.
-Силни страни - баланс, бързина, издръжливост.
-Топ качество - пъзели и логически игри. Майка ми е фанатик на тема пъзели и у нас има стотици, като бях малка си правехме състезания коя най-бързо ще нареди. Тези с 2000 части за няма и час ги опатквам.
-Слаби страни - не съм добър плувец, но до преди няколко месеца въобще не можех да плувам, та ще видим докъде ще стигна с подготовката. Wink Друга слаба страна ми е, че вероятно ще се разсейвам, защото ще се заглеждам по дългите крака на мъжете. Grinning
Социалната игра много ще ми куца, цял живот съм доста изявен индивидуалист, хич не ми се разправя с коалиции. Паля за части от секундата, но много се владея. Иначе съм сравнително лек характер, обичам да е забавно и да забавлявам хората.

# 239
Най силно ме дразнят 2 те поддръжничките на злото Ели . Толкова да са прости жени. Алекса много добре си влезна в обувките на жена си и ги примъкна заедно с Виктория. Нали е ясно вече ..че той ще гони другите 2 мъжове Г§Г за да има слаби играчи за 100 000лева срещу него.
+100
По- точно не бих могла да се изразяЗ

Общи условия

Активация на акаунт