💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 140 071
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 210
Pupitka ,

деца нямам, ама ако споменаеш кучето ми - кръвна обида и война. Ще трескам врати.

# 211
Pupitka ,

деца нямам, ама ако споменаеш кучето ми - кръвна обида и война. Ще трескам врати.
На дивата река Simple Smile

# 212
Ох, спрете малко да пишете, за да ви догоня.
Благодаря за новата тема, ценната информация и вниманието към детайла!

Жалко, че скъсяват епизодите, аз ли да ги уча на маркетинг и реклама. Ами отваря им се златна възможност цял един час - Гого готви, Гого чисти резиденцията, Гого се маже с масло край басейна, Гого ползва нова косачка за райграса, бих си купила всяко нещо, което той рекламира. Можеше да е новият Хорст Фукс на Нова телевизия Sweat Smile

Въпреки, че не одобрявам хода на Мани и Фейгин, гласувах за Мани като играч на седмицата, защото се закани, направи го, постигна целта си и застана зад постъпката си смело. За мен спечелиха просто една седмица повече, но и това е нещо ще видим от сега нататък каво ще се случи. Иначе глобално погледнато, изключвайки тази седмица, косвено навредиха на Гого и толкова. Според мен главатарите в групата Алекса и Вики остават незасегнати и дори играта им се нарежда брилянтно. Вики трябва да благодария на щастливата си звезда, защото Алекса има пари, томахавка, не виждам до финала как някой ще го бутне, а тя му е като президентша и я виждам и нея там.
По- скоро почвам да се замислям отсега ли да търся психолог за груповата ни терапия, защото ако Гого отпадне преди финала ще имаме нужда от професионална помощ. Джолева ще ни окаже първа помощ за обезводняването от рев, обаче след това не знам кой ще ни спасява Smile

# 213
На Жорката за рожденния му ден някой трябва да му подари една такава тениска. Laughing

# 214
Аз мога да вляза за любовната история...ако намерите подходящ играч от мъжки пол Stuck Out Tongue Winking Eye
Обещавам, че няма да рева!

може от женски пол и ако ви изгонят да пърхате за хомофобия. но без рев незнам дъли можи

# 215
  • Sofia
Вече си имам фаворити Grinning от тукашните бъдещи участници.
Аз няма да ви правя конкуренция по кастингите. Обаче след заявката на Bengun да си знае той, че ще ми е Гого, а аз ще съм му обезумял, флюбен фен и ще наводня темата с негови снимки. Дано само да е истински добър Smiling Imp 
И се връщам малко на Дяволчето и неговта история – ако решиш пак да кандидатстваш, ми се обади, такава визитка ще ти напиша (гарантирам, това ми е работата), че на продукцията няма и да й хрумне да не те избере.
Благодаря и за темата, господа, перфектни домакини сте!

# 216
Мислих, мислих каква да е моята роля във формата и измислих - ще тествам арената! Ако аз мога да мина трасето- всички ще могат.  Пък ако ме вземат, ще подшушна тук, нали сме вътрешни. Тъкмо няма да тренирате,  че ще е като за 4та градинска група..😁😌

# 217
Ама не искам само аз да изтърва купона!!! Обаче слабичка, чувствителна и мила, какво ще ме правите там Thinking
За мен остава да се крия в храстите и да ви мятам наденици. Казвайте си отсега предпочитанията и да приготвям списъка за пазаруване.

# 218
Гого показва изумителна изометрия. 😊

Последното е най трудно Simple Smile

# 219
  • София
Да ме извиняват мъжете в темата, но като им чета визитките, един притеснителен, друг избухлив, със сигурност ще съм в другата коалиция. А, ако атмосферата в племето е нетърпима веднага ще направя саботаж. LaughingLaughingLaughing

# 220
Pupitka ,

На дивата река Simple Smile

Ако сме там - ще канализирам вътрешния си Цецо и ще бруля джанки обидено.

# 221
Кефи отборният ентусиазъм който се е разлял на последните страници. Не мога да участвам заради травма Sad   Иска ми се но чисто теоретично. В практически план си давам сметка, че не мога.

Може да се включа в съпорт-групата дето ще ви изработи визитките Simple Smile

# 222
Що, идвай в женската коалиция на скатавките Innocent

# 223
И аз да се запиша в темата. 😃Стахотно оформление отново. С удоволствие си чета отново подробно по дни. Все едно не съм ги гледала. 😁 Благодаря момчета.🙋‍♀️ А колажчетата и гифчетата са "ФЪРСИ".😁
    С две ръце съм за отбор БГМАМА. Още от сега знам ,че ще съм пристрасна и напълно субективна.😁 Аз лично никога не бих влезнала в риалити... Не всъщност бих , в някое кулинарно ,като дегустатор. 😁 Ама с удоволствие си гледам ,как други се потят пред камери. 😁 И затова ще стискам палци на всички желаещи да си причинят това. 😁

# 224
Чудя се ако ида на кастинг и кажа, че физически съм мекица, ама ме бива на пъзели и с удоволствие ще поема този пост, а през другото време ще се пека на слънце, докато гледам играта, търся си и мъж и ме бива в реването, обаче искам да направя яка женска коалиция в племето дали ще ме вземат? Joy

Общи условия

Активация на акаунт