💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 937
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 355
Не мога да повярвам, че ще го кажа (за всеки случай ще си измеря температурата🤣), но Мани не саботира. Езикът на тялото не лъже. После като взе да се оправдава пред племето погледа й беше невинен като вакла овчица 🤣. Притесни се, защото никой не й вярва, но наистина не саботира.
Мирела и Ралица са пълна трагедия.
И никой повече да не слагала Жени и Вики в класацията за злоба 🤣. Зори е на върха 🤣.

Не знам за Мани, ама аз през цялата игра се чудех дали Мирела нарочно и мята така кошовете, че да я полива. И някак доволно се усмихваше.
А ако Женя и беше казала вчера, че Лефтеров я е избрал, щях да съм сигурна:joy:

Знам, че няма логика Мирела да съботира, просто изглеждаше странно.
Мирелчето просто трябва да пийне повечко винце, че ще се задави от злоба.
Между скорпиона Мирела и телеца Мани ако бях мъж (и Мани не беше саботирала 🤣🤣🤣) щях да избера Мани за партньорка в живота🤣.

# 2 356
Ох много се пъне Алехандро да се прави на голям мъж, ама всички го виждат какъв е жалкар. Съмнявам се да му се връзват Жоро и Фейгин изобщо. Много му се иска н Алехо другите да си изгорят грошовете, но за щастие те не са тъпи.

# 2 357
Слипа е много шумен както винаги, но изгони Гайтанов, жена му му нареди кокошарника, продукцията го гушат с грошове, че и секирчета разни.
Искам Мани да остане, макар следващата седмица еевентуално пак да е тя на номинация. Видя се, че Раличка страх я тресе, не става за коалиция срещу Женята, ще подлизва, пак ще я номинират, но ще се унижи.

# 2 358
Абсолютно подкрепям Георги.
Много харесвам Фейгин, но за какво му е да похарчи всичките си грошове, за да ѝ подсигури още седмица в играта?
Ок, дава грошовете, спасява я тази седмица, нима другата седмица няма да е пак на пангара?

# 2 359
  • Буркина Фасо
Еми добре си му го каза Алекса на Георги-Даваш 150 гроша и спасяваш. Егати Ромео -то.
Всичко си заслужават двете Г.
Очаквам обаче яко хейт сега по Алекса и Вики, въпреки че са най малко виновни.
Ама Жорката наистина ли мисли, че някой трябва да му казва какво ще прави

Ралица беше права. Можеха да обърнат вота
и като обърнеше сега вота какво? - другата седмица сценария пак е същия. само че тогава Георги няма да има пари. като нищо ще го изпратят него на битка.

# 2 360
Чета Ви и не вярвам! "Жорко" жертва на Ралица и Алекса хахаха. Хора замислете се, утре някой като него ще бъде до вашата дъщеря. Това не е само игра. На него такъв му е характера. Храна грошове няма значение. Важното е той да е добре. И не на последно място заради него са на елиминация. Angry

# 2 361
Смятам, че Фейгин ще бие така или иначе и се връща със 100 гроша.

# 2 362
Плътно съм за Фейгин утре. Страхотна нежна душа...Дано да отпадне Мани. Купила съм си специален календар за нея и за Джаф , да отбелязвам колко време съм ги изтърпяла двечките на екран. А после ще искам да ми се платят вредни. 😁

# 2 363
След 100+ изписани мнения, предположения и анализи, епизода беше с логична развръзка. Мани и Фейгин в елиминационен двубой, масовият зрител е доволен. Продукцията си следва сценария, който е семпъл. Лошите са наказани, няма да има секунданти. Сложните развръзки бяха само в главите на бг мама потребителите. Лично аз не съм изненадана. Simple Smile

# 2 364
  • софия
Дано Жорката след време разбере какво му каза Алекса. Ще му е от голяма полза, за да задържи любимата до себе си. И стискам палци да е Фейгин, защото наистина двамата са чудна двойка. На думи голяма защита за Фейгин и двамата с Генчо. На практика пак " ако стане и от другите зависи"

# 2 365
Туй са първите влюбени, изправени на съвет да дават обяснения какви са аджеба чувствата им и имат ли те почва у племето!

Алекса първо прости на Фейгин, после обаче я наказа, защото не може да прости такова нещо, накрая се опита да унижи и възлюбения ѝ и да се знае, че тяхната любов не е като неговата... Нямам думи! 

# 2 366
Георги е умен. Вижда че продукцията играе за Алекса. Той влиза в играта с 400 гроша. Георги и Генчо се скапаха от елиминационни и едвам събират общо колкото него. Ако си изхарчат грошовете направо могат да поднесат победата на Алекса и компания. Алекса му е подсигурен финал с този гръб дето му дадоха от тъпата продукция с готовите му коалиции.

# 2 367
Яд ме е, че не се проиграха грошове - можеха да пратят женското Зло на номинация и ако се върне - добре. Ако не се върне - още по-добре.
Ако не се върне, на следващото гласуване им трябва един глас по-малко за доминация и удрят пак по противниковата коалиция. Ако жертвата им не се върне - триото взима капитанството и променя правилата. Дано си е заслужавало да ги спестят тия стотинки, макар че с на Алекса скритите аса в ръкава - трудно.

# 2 368
Алекса в промото за утре ме стресира 🤣. Жена съм и знам, че няма какво до ми направи 🤣, ама ако бях мъж щях да се травмирам 🤣.
И кой е той, че да казва на Жорката дали да си вади грошовете???
Игнасио губи почва под краката, а знаем, че водата не му е стихия 🤣.

# 2 369
  • София
Много ме е яд за Мани, ще си остана без фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт