💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 233
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 330
  • España
Преди доста време един потребител в темата ( ако се разпознае , да се чувства искрено поздравен от мен !) беше написал нещо мнооого важно , което е хубаво да се разбере от всички ,перифразирам: Ако спонтанната откровенност ( иначе казано тази толкова любима на мнозина тактика “право, куме в Очи”) не е придружена със съпричастност и състрадание е равна на жестокост!!!! Виктория и Алекса ( той така ли се казва всъщност) нямат абсолютно никакво право да държат сметка за действията на никого , даже в конкретния случай с Г и Ф не засягат отборни битки например! Какъвто и монтаж и намеса от страна на вездесъщата продукция да има , не могат да заличат отношенията и думите !!! Те ( В и А ) не разбирали как можело…ами , като не разбирате , ваш проблем, идете после да се консултирате със специалисти , които да ви обяснят , че хора има разни и реакции също !!!! Щеше им се да поизпразнят кесиите на противниковия лагер, но не им сработи планът !
После….да ми говори за чест и достойнство човек , който в раницата си е скрил “едно малко брадвичка” и дебне в засада….айде нема нужда ! Жорето поне честно си заработи наградата с храната , поемайки всички рискове . Условието е : да яде пред тях , те , като се дразнят толкова , никой не ги е вързал да седят и да го гледат !!!!

# 3 331
  • София

Пълният състав на гостите на Туджаров.

# 3 332
  • софия
Според мен продукцията иска да направи ясно разграничение между Алекса и Виктория, зашото друго не ѝ остава, играчите често понасят негативите на тези, с които играят.
Профилите на Вики и Алекса са различни, да, и разликите с виждат, както сте посочили. Но за мен подхода на продукцията е еднотипен при тях.
Вики уж е с  с профил - спортист, раздава се до край, нервак, отборен играч и т.н, но от показаното се вижда съвсем друго и тя очаквано трупа здраво негативи.

# 3 333
Как мислите на Ралица и Димо от вътре ли им идва или го правят за пари?

# 3 334
  • София
Неделчо и Алекса Smiley

# 3 335
На Ралица й идва отвътре 🤣. Тя и без пари би им сипвала здраво.

# 3 336
  • Брюксел / София
Голяма сапунка е спретнала продукцията снощи. Мн са ми симпатични Жорката и Генчо, ама стратегиите са им пълна 0. Жорко и фейгин са доста семпли интелектуално, някак не могат да ми харесат особено. Разбирам, че покрай спорта и тренировките не са имали време много да четат и да се образоват, ама причинно - следствените връзки доста им куцат. Жорката сбърка като не спаси фейгин на съвета чисто стратегически. Личните им отношения изобщо не са важни, ама продукцията толкова си може. Тъпото е, че Жорката поддава на натиска тъпаревски: в промото на следващия епизод и ще реве… Кошмар някакъв е това предаване! Всички забравят, че това в просто игра. Да, Жорката направи тъп ход, заради който фейгин изхвърча, но какво толкова?! Играта продължава, той е още вътре. Сглупи, но вместо да реве и да се вайка, да се стегне и да играе докъдето може и докъдето стигне. Гената е симпатяга, но като стратег е тотал щета. ‘Айде Жорката млад, зелен, влюбен, загубен, ами Генчо толкова ли не съобрази и не предвиди какво ще стане на съвета?!
За Алекса и Виктория всичко сте казали. Тази двамата късмет имат, че някой с по-голяма уста не е в предаването да ги прати с 2 изречения там, където слънце не огрява. Жорката се опита да им каже възпитано да си гледат работата, ама натискът от тези “доброжелатели” и “морални стожери” беше по- голям, за съжаление. Естествено подкрепен от продукцията. Никой вътре не дължи обяснение на никого за това как играе играта. Победителят ще е само един!
Най ми хареса в този епизод Фифо. Продължава да ми е фаворит. Надявам се, така и да си остане.

# 3 337
Аман, Фифо, аман 🤣. Спри да гледаш така изкусително с красивите си очи, че моите ще изтекат 🤣. Очният ми секрет свърши, трябва да си купя капки за сухо око 🤣. Вкарваш ме в разход 🤣.

# 3 338
Филип от дъното в жълтите вече е на върха в племето и дори Джаферович не може да направи нищо за да го бутне, поне така аз виждам нещата.

# 3 339
  • Другата България
Филип от дъното в жълтите вече е на върха в племето и дори Джаферович не може да направи нищо за да го бутне, поне така аз виждам нещата.
Тя сега не иска да го “бута“.
Ще се насочи към Гого според мен, от тримата мъже.
Гого е потенциална заплаха и ако стигне до обединението, не само защото е силен, ами и защото там има голяма вероятност да играе с Вики и Алекса, което ще  е нормално. Няма как Евгения да не е предвидила точно това, рано или късно вероятно ще го каже и на глас. А ако пък Гого се сближи достатъчно с Фифо докато е жълт, и двамата стигнат обединението, иди ги гони четворката Гого-Фифо-Алекса-Вики. Затова си мисля, че Мани ще остане малко на заден план, Гого ще е новата мишена.
Дано самата Мани се усети нещо да разбърка, в Лефтера ми е надеждата.

# 3 340

Ралица яко си е повервАла, че е фактор във формата. Назидателният тон и даването на наклон как да се тълкуват постъпките на определени играчи ми идват в повече. Та тя е само една водеща, за каква се мисли.

Димо е друга бира. Харесват ми лежерните му коментари, дори и да не са много адекватни. Доколкото съм гледала интервюта двамата с Ралица не са много близки. Общуват си покрай децата. От показаното в  рекламите за ИВ и интервюта той е изпробвал всички игри.

# 3 341
Една скръбна новина за всички заклети фенки на Гого ( включително и аз ). Вчера на рожденият ден на Мира е бил с момиче ( нарочно пиша момиче, защото е около 19/20 годишна ). Не ме питайте от къде знам, 100% сигурна информация е, ама няма да се издам.

# 3 342
Преди доста време един потребител в темата ( ако се разпознае , да се чувства искрено поздравен от мен !) беше написал нещо мнооого важно , което е хубаво да се разбере от всички ,перифразирам: Ако спонтанната откровенност ( иначе казано тази толкова любима на мнозина тактика “право, куме в Очи”) не е придружена със съпричастност и състрадание е равна на жестокост!!!! Виктория и Алекса ( той така ли се казва всъщност) нямат абсолютно никакво право да държат сметка за действията на никого , даже в конкретния случай с Г и Ф не засягат отборни битки например! Какъвто и монтаж и намеса от страна на вездесъщата продукция да има , не могат да заличат отношенията и думите !!! Те ( В и А ) не разбирали как можело…ами , като не разбирате , ваш проблем, идете после да се консултирате със специалисти , които да ви обяснят , че хора има разни и реакции също !!!! Щеше им се да поизпразнят кесиите на противниковия лагер, но не им сработи планът !
После….да ми говори за чест и достойнство човек , който в раницата си е скрил “едно малко брадвичка” и дебне в засада….айде нема нужда ! Жорето поне честно си заработи наградата с храната , поемайки всички рискове . Условието е : да яде пред тях , те , като се дразнят толкова , никой не ги е вързал да седят и да го гледат !!!!
Ако спонтанната откровенност ( иначе казано тази толкова любима на мнозина тактика “право, куме в Очи”) не е придружена със съпричастност и състрадание е равна на жестокост!!!! Извинявайте, никаде не видях спонтанна реакция. Реакциите и на двамата винаги са били породени от действие или бездействие лично касаещо и тях. Ще дам пример последното  “право, куме в Очи” беше породен от Жорката, на масата сутринта след съвета. Не мисля, че са агресори, напротив в повечето случаи те са жертвите. Те са хората, които основно изнасят битките. Ядосани сте им, че казват това което мислят? Има обидени? Не разбирам? Аз лично, мога да бъда обидена само на себе си. Жорката си мисля, че имаше защо да се чуства зле.

# 3 343
Въпрос към Фейгин:

С какво я привлече Илиян, за да образуват "Злата" двоица, прераснала по-късно в троица?

Имам предвид: аргумента му, че са най-млади и първи бушони на съвет (т.е. чисто стратегически); лични симпатии или защото е първият, който я е потърсил за съюзник.

# 3 344
Една скръбна новина за всички заклети фенки на Гого ( включително и аз ). Вчера на рожденият ден на Мира е бил с момиче ( нарочно пиша момиче, защото е около 19/20 годишна ). Не ме питайте от къде знам, 100% сигурна информация е, ама няма да се издам.

Алия, да не си ти? Бързо на отчет.. 😆
Някой ходи ли семинара на Гого в Спортен Център-Европа?

Общи условия

Активация на акаунт