💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 211
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 570
  • София
Точно щях да пиша, че видях Елица на снимките от рождения ден. Може би не е присъствала на дискотеката после.

Слушам сега Надкаста и нямам търпение за участието на Илиян. Хубав анализ направиха, не съм гледала сезона на Любо, но много ми допада като мислене и говорене.

Чакалкаста беше супер, даже не ми стигна Simple Smile Замислих се как Илиян беше перфектен за Сървайвър и е предпочитал там, а не са го взели и затова е отишъл в ИВ, а Доктора от Сървайвър беше чуден за ИВ, но не са го взели и отиде в Сървайвър. Дано ги видим и в другите предавания - и двамата ми бяха любимците в техните си сезони.
Май има доста такива случаи, поне моите любимци се оказва, че всички предпочитат да са в по-доброто предаване. Smile

# 3 571
Най-отвратирелните епизоди на Игри на волята във всички 4 сезона за мен! По едно време ми се насълзиха очите за Георги, честно ви казвам! Толкова много да искат да го унизят и отнемат мъжествеността му, абсолютно съм в потрес. За мен той изобщо не допускаше, че Фейгин ще е номинирана след като Виктория я водеше за ръчичка на арената, след като Георги прецака играта, а пък Генчо беше мераклия за номинации. Той се имаше за номиниран и беше готов да ходи и изненадата му беше съвсем искрена! После бяха обладани от идеята на Гената да отпада съюзника пък. Но има нещо, което аз не чух, а беше редно- как след цялата словесна атака никой не каза "Сега разбирам защо Мани и Фейгин саботираха играта...". На никой ли не мина през акъла какво ги е провокирало? Това е реплика, която трябва да се чуе, някой трябва да се светне след един-два дни съвместен живот с ВикЛекса! Тях двамата просто ги е яд, че въпреки че Фейгин се лута като сухо листо на вятър насам натам, те така и не успяха да я наклонят към тях!
Сега с победата на Мани няма да стане нищо интересно. В нейното племе ще я номинират до откат,  там интрига няма да има. При другите Жоро ще реши изведнъж да изгърми всички грошове, за да не излезе скръндза, Алекса ще изкара я грошове, я томахавка и доминацията ще е пълна. Генчо пък дето така мисли и говори за чест, как не стана веднъж да защити Георги... нещо се отчаях,  такъв потенциал имаха участниците, но не ги бяха разпределили добре в племената и им се губи таланта за игра

# 3 572
Може ли линк към Надкаста, че съм го пропуснала? Благодаря предварително!

Успях да  го открия Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 15:28 от jhbd

# 3 573
  • Другата България
Аз докато не съм забравила, че както се видя вече съм изпушила, докато свършат формати и сериали, и ако не са ме уволнили от работа до тогава....та да кажа с няколко думи впечатленията си от снощния под/над каст с Фейгин, който си навих на масрафа и изгледах в крайна сметка. Час и десет минути, по-скоро го изслушах, с няколко задремвания.
Та. Ако не знаех, че това е Сашка, все едно слушах друг човек. Не знам възможна ли е такава промяна в социален план за такова кратко време, но явно е възможна, което е добре от една страна. От друга - някак имах чувството, че все едно досега е била “вързана“, а сега е като “отвързана“. Не буквално, разбира се. Не можеш да я спреш да говори, и наистина има нужда от някой, който да ѝ даде/дава насока как да се държи и най-вече - какво да говори пред публика.
Както и предполагах, и писах дори, целта ѝ с това участие, по-точно целите ѝ, са били няколко. Първо - да се популяризира фигурното пързаляне у нас - факт, непопулярен спорт. Второ - да си намери спонсор /не в онзи смисъл/, а предвид високите цени на ...роклята ѝ например - 5000 лева, както и всичко останало /кънките са от федерацията/, има нужда от приходи, тя лично, затова ѝ заработва като дава частни уроци. И тук идва третото, за което писах и преди - рекламите, в които се надява да участва ако някой спонсор или рекламодател я забележи. Неочаквано за мен, наистина неочаквано демонстрира доста високо самочувствие - браво, браво, смята се за много красива и с хубаво тяло, затова иска да бъде модел /спомена и марката, която иска да рекламира, ама...старост нерадост, а и уточних, че задремвах/. Очеизвадно си е пипнала устните - личи си, призна си, а и още не е свикнала, защото постоянно се облизваше, направила си е татуировка, за силикона в гърдите да - уточни, че предвид постоянните тренировки от малка развитието ѝ не е като на останалите жени, което ѝ е комплекс, затова обмисля импланти, но не знае дали няма да пречат на спортната ѝ кариера. Слуша чалга, обича чалга, харесва Коцето и някаква жена фолк певица, която признавам си не запомних, тъй като тук вече моите познания се свеждат до нулата, или почти. За алкохола...доста уклончиво, призна си, че пие, дори се изчерви. Рядко, но когато го прави....и то е основно на чалготека. Тоест, напива се, но рядко. Това го оставям без коментар. Има човек до себе си, не уточни, че е Гошо, но ние си знаем. Имала е връзки преди това, той не е първия, а пък сега, след игрите постоянно получава - пишат ѝ всякакви мъже, дори ѝ изпращат снимки на ...“нещото си“ - цитирам дословно, май каза “то“. Joy Отгоре или отдолу - отгоре. Joy Не готви, не умее, но се опитва, готвила на Гошо пиле с картофи - било сурово. Представих си изгладнелия Гошо и суровото пиле....Joy Предстои ѝ кратка почивка /вероятно с Гошо/, януари Универсиада в САЩ, после Финландия. Иска да участва на следваща Олимпиада.
Иначе спомена, че е била много асоциална, саможива дори. Било ѝ е трудно да се социализира, затова и така се е представила в ИВ. Там я е мъчел глада, въпреки, че иначе не пази диети, но и не прекалява с храната. Обожава шоколад, не може без него. Дори спомена, че е имала много тежък момент по време на едно от пребиваванията на реката, в който дори май е искала да се откаже /това не го потвърди, но почти, тъй че може и тя да е била с отказването/. Тогава ѝ е помогнал Илиян, той я е извадил от дупката. Сега, не се наемам да твърдя, че Илиян го е направил за лична изгода /един съюзник повече/, но не го изключвам. Имам предвид, за Вики или Цветан надали би го направил. Но повече си мисля, че е имало човещина в проявата му, освен всичко останало.
Тренира от 4 годишна, тренирала е три спорта, но накрая този е останал като най-на сърцето ѝ, защото съвместяването на три определено е свръх възможностите ѝ. Втория беше гимнастика, третия....плуване? По три часа на ден тренира, после два тренира децата, един вид частни уроци, за да си помогне финансово. Андрей Лутай ѝ е като баща, Ина Лутай се грижи за хореография, музика, костюми...За пързалянето и това, че е в девета глуха на Министерството имаше доста въпроси и коментари, за нивото на залите у нас - трагично, за това как ходи на тренировка с няколко горнища и суичъри....но това няма да го коментирам подробно, защото всеки, който се интересува от фигурно пързаляне е наясно с него.
Ами...ако се сетя още нещо, ще го напиша, извинявам се, ако е досадно, но пък на някой може да е интересно.

# 3 574
  • SF
Най-отвратирелните епизоди на Игри на волята във всички 4 сезона за мен! По едно време ми се насълзиха очите за Георги, честно ви казвам! Толкова много да искат да го унизят и отнемат мъжествеността му, абсолютно съм в потрес. За мен той изобщо не допускаше, че Фейгин ще е номинирана след като Виктория я водеше за ръчичка на арената, след като Георги прецака играта, а пък Генчо беше мераклия за номинации.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Как да му я отнемат??

За останалото - да го беше допуснал. Не е дете.

Я виж Джаферович как ги цъка схемите. Има си основен ход, евентуален ход, ако евентуалният пропадне, има друг евентуален. Не може да спи, за да мисли за каква мъжка дума говори коалиционният й партньор, при положение, че е в коалиция на жени. В коалиция на Жени.

# 3 575
.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 16:21 от nnaa34

# 3 576
  • SF
Цецо се е възползвал максимално от 5-те си минути слава. Simple Smile А и адреналинът му се е вдигнал, защото Вики е наоколо.

# 3 577
Мери, благодаря, пиши, ако се сетиш за още нещо. Аз не гледам никакви под-, над- и всякакви други касти и разчитам на преразказите ви.

# 3 578
Казвам какво добро впечатление ми направиха, не мисля че има нужда от негативна дискусия 🙂 Поне тази групичка използва влиянието си в социалните мрежи за добра кауза. Не защитавам поведението на никой в игрите, но наистина днес бяха изключително позитивни.
Цецо се е възползвал максимално от 5-те си минути слава. Simple Smile А и адреналинът му се е вдигнал, защото Вики е наоколо.

# 3 579
  • Другата България
Мери, благодаря, пиши, ако се сетиш за още нещо. Аз не гледам никакви под-, над- и всякакви други касти и разчитам на преразказите ви.
То и аз не гледам заради спойлерите, въпреки, че вече името на “победителя“ наднича от всеки сайт в нета, аман. Но това се амбицирах да го изгледам защото снощи се писа, че Сашка била си казала това за алкохола, което не ми се върза с нейния образ. Някаква...Ивка Беба?, която признавам си, чувам и виждам за първи път, те и въпросите ѝ бяха повечето такива, не за игрите, общи. Което пък от друга страна даде представа, поне на мен, за “другата“ Фейгин, не фокусът да е основно върху ИВ.
Сетих се още нещо. Не се е познавала с никой преди ИВ. На кастингите се е запознала с...един човек /цитирам дословно/, с когото после се е видяла веднъж. Преди формата. Но иначе с никой друг. Което също ме впечатли, защото знаем за повечето от участниците как всеки с някой, на някой, а такива като Мирела с много и на много.
Писа се вече майка украинка, баща руснак, самата тя е родена в Йерусалим.

Що се отнася до Алекса и Елица - не съм изненадана.
Що се отнася до Вики и Цецо - също. Аз съм от харесващите Виктория, не винаги и не всичко, което прави, но съм убедена, че ролята на “злодей“ ѝ е насадена от продукцията. И никой не може да ме убеди в противното.

# 3 580
Все повече си мисля, че Елица е бременна. Те затова гледа да стои като цяло настрани Simple Smile

# 3 581
  • София
Мернало ми се беше някъде, че Елица иска да стане майка Simple Smile дай Боже всекиму. Ако е така, честито, ще я очакваме във форума за да й даваме акъл. Ели, слушай каките си и няма да сбъркаш Simple Smile

# 3 582
Възможно е, ако е така , им пожелавам да им е жива и здрава рожбичката ☺ бяха с още една жена и мъж, не знам кои са
Все повече си мисля, че Елица е бременна. Те затова гледа да стои като цяло настрани Simple Smile

# 3 583
  • София
Веска защо я няма в анкетата? Аз бих била нея Joy

Вече я има. Просто съм я забравил.
Ако някой иска, може да си изтрие гласовете и да гласува отново.

# 3 584
Точно гледам Надкаст-ът с Любо и там Туджарката излезе с мнението ,че Гената и Жоро не са купили гласове ,защото са искали те да отидат на битка срещу Мани. А ако били купили си режели шансовете за това. Те много ,много май не го мислят Жорето и Гената. Не че има много смисъл, ама ако толкова са искали ,защо не си купиха гласове и да номинират един от тях си. Например Жорето купува 4 гласа , удря с тях + неговия собствен Гената. Фейгин също с глас за Гената. И Генчо става с 6 гласа. Алекса и Вики са с вързани ръце. Фейгин е спасена . Евентуално( почти сигурно ) Гената печели и така и коалицията им се запазва. Жълтите са с един човек по малко и това им дава повече шансове следващата седмица да нямат номинации. Минуса щеше да е единствено ,че Жорето щеше да олекне с 200 гроша. По същия начин можеше и Жорето да отиде. За мен те трябваше да направят ход тази седмица независимо какъв. Ама пусти пари ,изядоха им главите. 😁

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 18:21 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт