💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 283
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 585
Възможно е, ако е така , им пожелавам да им е жива и здрава рожбичката ☺ бяха с още една жена и мъж, не знам кои са
Все повече си мисля, че Елица е бременна. Те затова гледа да стои като цяло настрани Simple Smile
Моля, не го приемайте като заяждане, но с тях двамата поговорихте ли както с другите. Гледам, че имат снимки с посетители, значи едва ли са се дистанцирали, щом са отишли.

# 3 586
  • SF
Та. Ако не знаех, че това е Сашка, все едно слушах друг човек. Не знам възможна ли е такава промяна в социален план за такова кратко време, но явно е възможна, което е добре от една страна. От друга - някак имах чувството, че все едно досега е била “вързана“, а сега е като “отвързана“.

Не си придрямвала много. Доста добре го предаде хронологично.
Не е внезапна и бърза промяна. Такава си е от преди. Тя разказа - футболисти, хокеисти. Добавям всичко, което се случва по спортните лагери. Нищо крайно като за тинейджърски живот.
С участието си остави впечатлението, че е доста скромна и неопитна. Напротив, има добро самочувствие, уверена е, че е най-добрата и най-красивата. Знае, че русото върви и продава.
И да, неопитна е в някои отношения, но в други е супер оправна и самобитна.
Преди състезание не се говори с нея. След състезание си сваля щита, отпуска се и с удоволствие си събира овациите. Малко темерутски се държи.
Новото за нея е, че сега има приятели. Преди това буквално нула.

# 3 587
Точно гледам Надкаст-ът с Любо и там Туджарката излезе с мнението ,че Гената и Жоро не са купили гласове ,защото са искали те да отидат на битка срещу Мани. А ако били купили си режели шансовете за това
В това няма смисъл. Практически с нищо не променя ситуацията и съотношението на силите в племето. Би било само празен ход в надежда за спечелване на пари.
Самия факт, че тримата гласуваха за трима различни човека е красноречив - за никакъв алианс не говорим в случая, а за трима свободни електрона.

# 3 588
  • Другата България
Да, явно не съм сбъркала, защото два месеца виждах една Фейгин, сега видях съвсем друга - отворена, нахакана, наистина с доста високо самочувствие за себе си относно външен вид, което ме зарадва казано честно предвид, че аз я харесвам заради пързалянето и това, че е спортист и боец.
Това за футболистите и хокеистите умишлено го пропуснах. Blush
За приятелите каза, че истински приятели има 4 човека - 3 момичета и едно момче.

# 3 589
  • софия
nnaa34, благодаря за споделеното. Имаше ли хора, въпреки лошото време. Силно стискам палци да запалят повече последователи.  Тази част от сините подеха една кампания " направи добро" с което още повече ме спечелиха.
  Сега в Надкаст коментираха и колко народ се запалва по спортуването покрай формата. Всичко живо се е юрнало и за калистениката.  Включително Джаро и Любо. Дечо го е шубе, че ще е много тежко за него, но другите двама го навиваха.
  Ако се сетиш още нещо интересно разказвай с подробности, моля. Мисля, че ще има много доволни тук във темата.

# 3 590
Вчера даваха по тв Филип Буков и баща ми го сбърка с Илиян от ИВ. Обаче покрай това се загледах и аз колко си приличат двамата външно и по тази ехидност и надменност, която излъчват.

# 3 591
  • София
Инициативата с приюта за кучета е похвална, и нищо негативно не бих асоциирала с това. Възможно е Елица и Алекса да са дарили храна и средства, а за това, че не са разхождали кучета да има друга причина. Аз обожавам кучета, котки и животни въобще, но е възможно да има странични фактори, които да обясняват защо двамата са били встрани. А за характера на хората предпочитам да съдя по това как се справят с конфликти, какви решения взимат в напрегнати ситуации или как се държат с хората в обкръжението си, хубаво е човек да е учтив с непознати, но това не разкрива нищо от характера му за мен, просто възпитание.

# 3 592
  • София
Инициативата с приюта за кучета е похвална, и нищо негативно не бих асоциирала с това. Възможно е Елица и Алекса да са дарили храна и средства, а за това, че не са разхождали кучета да има друга причина. Аз обожавам кучета, котки и животни въобще, но е възможно да има странични фактори, които да обясняват защо двамата са били встрани. А за характера на хората предпочитам да съдя по това как се справят с конфликти, какви решения взимат в напрегнати ситуации или как се държат с хората в обкръжението си, хубаво е човек да е учтив с непознати, но това не разкрива нищо от характера му за мен, просто възпитание.

Току що гледах стори на Виктория. Каза "Има и такива, които не са фенове на кучета, но са тук и допринасят" - цитирам по памет. И обърна камерата към Алекса и Елица, които говореха с някакви хора (може би фенове). Аз ги разбирам. Обичам кучета, но имам страх. Не знам, дали бих посмяла да хвана да разхождам непознато куче. Важното е, че са там, популяризират доброто и предполагам са дарили храна или лекарства.

# 3 593
  • Другата България
Е, те допринасят финансово вероятно.
Аз разбрах, че не са искали да комуникират с външните хора, това за мен не е похвално.
Иначе за приюта вероятно са дали нещо, различно от физическо участие.

# 3 594
Ааа, няма да ги призная, докато не видя Алекса и Пух прегърнати да пеят Кукавицаааа
Немой! Че “кукавица” в превод е страхливец и ако почнат да си пеят един на друг,ще има истински бой 😂😂😂

# 3 595
  • София
Току що гледах стори на Виктория. Каза "Има и такива, които не са фенове на кучета, но са тук и допринасят" - цитирам по памет. И обърна камерата към Алекса и Елица, които говореха с някакви хора (може би фенове). Аз ги разбирам. Обичам кучета, но имам страх. Не знам, дали бих посмяла да хвана да разхождам непознато куче. Важното е, че са там, популяризират доброто и предполагам са дарили храна или лекарства.
Да, това имах предвид, възможно е някой от тях да изпитва страх от кучета, но явно не са безразлични към каузата и имат желание да помогнат.

# 3 596
  • SF
Да, явно не съм сбъркала, защото два месеца виждах една Фейгин, сега видях съвсем друга - отворена, нахакана, наистина с доста високо самочувствие за себе си относно външен вид, което ме зарадва казано честно предвид, че аз я харесвам заради пързалянето и това, че е спортист и боец.
Това за футболистите и хокеистите умишлено го пропуснах. Blush
За приятелите каза, че истински приятели има 4 човека - 3 момичета и едно момче.

ВЕЧЕ има приятели - Илиян, Мани и не знам кои са другите 2 момичета. Някои от Игрите.

# 3 597
Алекса и Елица не са разхождали кучета поради, така да кажем, лични причини, но подкрепят изцяло инициативата и помагат. Мен например ме е страх от непознато куче, но подкрепям напълно също.

Редактирам се: казали сте го вече.

# 3 598
  • SF
Ако Елица е бременна, какво куче ще разхожда. Да я дръпне и да падне в калта...

# 3 599

Общи условия

Активация на акаунт