💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 141 994
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 465
Фифо не знае кога да спре да говори, Гого не знае кога да започне... страшни дървета  Joy
Хубаво казано, поздрави!

# 466
  • Варна
Не знам на Георги дали му се повръща, но на мен да! Да свършва тази отврат! Нагледах се на велики играчи. То не беше Зори стрелеца, то не беше Алекса комплексния, то не беше Генчо мачото. Сега и Ромеото Георги му причерняло, що да не го смени Фейгин, дето пращи от енергия и здраве! За капак и Филип, който много тактично, както винаги, да се изкаже.

# 467
Промених си мнението за смяна на водещи. Димо не е за там. Гадни долни коментари, пристрастия и изявени фаворити. Прекалява. Трябва да е безпристрастен, или поне да се прикрива добре. Паскалева си ме кефи засега.

# 468
А и според мен трябваше да спрат играта на жълтите,докато  червените бяха със здравословни проблеми.

# 469
  • София
Мани: Добре ли си?
Гого: Да. Просто... си пъшкам. Smile

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 23:41 от La Vikinga

# 470
  • Някъде в Матрицата
Топ-играча на червените, в тази игра е Фейгин. Дано го отчетат съотборниците ѝ и да не я пратят на дуел, от благодарност, през тази седмица.

# 471
  • Където морето целува небето...
Милата Фейгин носи, ЗоритУ се умори и иска смяна. Излагат се. Жалко, че ще го отнесат Георги или Фейгин. Алехандро ще си държи послушното кученце Зори до край.

# 472
Филип много ми падна в очите...
Играта е гадна и ми доскуча.

# 473
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Абе какви са тези високомерни, отвратително ехидни подигравки от Филип? Олекна ми много. Фейгин и Жоро щяха да колабират, Димо и Фифо се надпреварват да ръсят "бисери". Алексио в този епизод не ми се коментира.

# 474
А Зори сега с какви очи се смени?

# 475
  • Стара Загора
Аууу, тая Мани как ме дразни!!!
На мен ми е сладка!

И на мен. Мани и Фейгин са ми любимки.

# 476
Е, взимам си думите назад. Определено е точен Алекса. И все пак нямат шанс. Дано не се контузи някой.

Е това ли беше. И защо Генчо седя до сандъка?

# 477
В един момент беше най-нелепият възможен вариант - Генчо хваща тен, Алекса на люлката си приказва неговите, като пастор постоянно реди някакви проповеди, а  другите слаботелесни се мъчат по трасето.
Генчо ми е много нагоре в класацията, обаче тази негова черта не ми харесва, като го изнервят не се отказва, не саботира, но остава на самотек нещата, което е вид вдигане на ръце.

Оф, милите само се сменят в линейката, ужас.
И сега идва най-любопитната тема за мен, опитвам се оттук - оттам да си навържа как в действителност стоят нещата между двете коалиции на бившите сини. Досега винаги си мислех, че два враждуващи лагера е нормално да са по-остро настроени един към друг и да си разменят някои по-груби думи, но сега се включва и Генчо, който реално не е също напълно обективен, понеже Алекса не му е любимец, но му имам доверие и също сподели на Мани, че Фейгин отнася голям психологически тормоз. От друга страна пък виждам Вики колко е загрижена за нея на арената, но то пък трябва да не си човек въобще да видиш някой, че се мъчи и да не реагираш.
Не знам не мога да си го обясня. Фейгин да е толкова ранима, че думите им да я засягат при положение, че любимият и' е зад гърба има и защитата на силен мъж като Генчо. Алекса и Вики пък да изтезават едно 20 годишно момиче за удоволствие ми е неразбираемо. Екипът ни  показа на Панчев "ризагейта", а тук всичко да остане скрито.

Ужасна игра, дано всички излязат цели от нея и без контузии.

# 478
  • Варна
Айде свърши мъката..

# 479
Жълтите спечелиха резиденцията заслужено.
Големия герой тази вечер е Александра! Браво момиче. Страхотно раздаване тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт