💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 923
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 435
Хахаха Димо: Непобедимите са като разбита чета ,падат ,стават ,сменят се ,продължават..... За момента имат три ходения в линейката и два вкарани диска. 🤣🤣🤣

# 436
Да свършва и да не се мъчат, нямат шанс. Ми и Алекса не е най-точния, какво му е оправданието? Дано повече да не е капитан. Виктория на кокилите, ще се забавят с още… само на Мани и пука за Фейгин от всички там. (И на Георги)
Мерникът му е точен , спор няма … и в други игри го е показвал Sad

# 437
Добре де, защо не се сменят Алекса и Фейгин. Явно и той не е много точен.

Е, тука беше от раз.

Вики сравнително бързо мина обаче.
На Алекса на мястото да сложат някой жълт, така ще имат шанс Wink

* Аз също не разбрах защо Генчо ТРЯБВА да лежи, а не да придържа кокилите.

# 438
  • София
Филип много пада в очите. Фейгин е дете и и се изкара въздуха, а Георги до преди един ден повръща. Тотално безчувствено дърво
Може би съм пропуснала нещо, дали не става дума за Алекса?

# 439
Значи ако Непобедимите бият с тая игра направо да закриват сезона.

# 440
  • Другата България
Ама Алекса какво иска, какво очаква? От “отбора“ МУ двама са наполовина, Георги е на 90% жив, тоест, “жив“, Мирослава според мен просто доиграва формата докато и докогато може, Зори на отборна битка просто е една статистка.....какво е седнал да се прави на ощипан и да “кълне“ като селска тетка! Един Генчо, но него го държат настрана, е, това е, няма резиденция.

# 441
Тия като видяха, че Гошо хапва и още е в играта решиха да го откажат. Кой знае каква развален храна му носят.

Днес играта е тежка и без никаква обезопасеност.
Линч за Слипа, продукцията и Виктория.

# 442
Какъв е проблемът да се сменят, падат, стават, важното е да не се отказват.
Точно високомерието на жълтите ме отблъсква

# 443
Димо и Фифо изплискаха легена с коментарите си.

# 444
Аууу, тая Мани как ме дразни!!!

# 445
Голям дебилизъм тази вечер - Димо стига нови върхове, кефейки се колко играчи отиват в линейката, Алекса ги иска бързи ако ще и умрели, Фифо се подиграва и той...

# 446
  • София
Разбирам, че коментарите на Димо трябва да са уж забавни, обаче не е смешно да си снимаш състезанието, докато част от хората буквално припадат по плажа.
Rolling Eyes

Алекса е мега нагъл.

# 447
Аууу, тая Мани как ме дразни!!!
На мен ми е сладка!

# 448
Филип защо така грозно злорадства, така и така ония червените са здраво изостанали, няма наваксване.

# 449
Сега е момента да гонят класната
Откъде такава смелост? От това племе само Мани може да тръгне в тази посока ми се струва и Ралица ако послуша Мишето.

Общи условия

Активация на акаунт