💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 689
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Другата България
Joy
“Не трябва да ги оставяме сами за дълго, защото може да изпуснем нещо“ - Евгения.

Оффф, хайде пак Миреката с нейните...гащи!

# 511
  • София
Айдеееее утре пада главата на Филип :@

Повече модератори да идват в темата, че ще е тежко Grinning

# 512
Ох, не мога, умирам от смях. Как се събраха Жени и Мирела. Едната не може да се наслади на играта и изживяването , защото само стратегии и планове са и в мислите, другата пък само за мъже говори, тотален дисонанс и най-здравата коалиция. Падам просто.

# 513
На тази година определено мотото е " Море от любов" , направо да ти писне от двойки.Сега Лефтеров и Мани. ЖДНБ.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 00:16 от Joy 05

# 514
  • Брюксел / София
А, Мирела злобее, че Лефтеров може би си пада по мани. И какво?! Тя като че ли не се захласваше по Валери?! А, колко рева като отпадна Валери и то на рамото на Лефтеров, не е за разправяне. Доста е глуповата!

# 515
Аз не виждам многокомпонентна игра, която не е борба, на която Алекса да бие Филип. Нещо много мирише...

# 516
Жълтите бяха, по, дразнещи от Алексио и Виктория днес. Червените може да са по слаботот племе но категорично са по по човечното. Ило жълтите бързо забравиха как червените им помогнаха в обая битка. Жалка работа.

# 517
Ми не знам какво говори Ралица, но аз вдъхновение не изпитвам. Изпитвам отвращение как 20 годишни припадат на плажа в най-голямата жега и на НИКОГО, ама НИКОГО -продукция, съплеменици, не му пука. Не са саботажите, не са мръсните ходове - е това е най-грозното нещо в цялото предаване.
Ами това не е точно така, защото Виктория каза на Фейгин да спре и извика лекар. Нека сме обективни

# 518
Айдеееее утре пада главата на Филип :@

Повече модератори да идват в темата, че ще е тежко Grinning

Утре ще е интересно. Фифо сигурно Гого ще извика за секундант. Ами ако секунда трите отпадат?

# 519
Няма грам човещина в душичката на Алеко. Отдавна не бях срещала чак толкова противен ТВ образ, при това след като продукцията е направила всичко възможно да ни го представи като съвременен герой и модел за подражание.

Егоист, манипулатор, позьор, използвач, мързел... на никоя жена не пожелавам такова нещо!

# 520
Щом това е първа капитанска със секунданти, дали има как да е елиминационна за 2ма човека ? Например Фифо да отпадне със секунданта си, или обратното - Алекса с неговия ?

# 521
Някой бързо да ме успокой, че утре Филип не го прецакват.Имам лошо предчувствие

# 522
E, големи сладурии, бе Heartbeat

# 523
Айде Гошката ще познае, че на Алехандро ще му дадат две саби, три меча и пет боздугана до финала.

# 524
Мани, ако успее да обърне Лефтеров и да разбие коалицийката на госпожата ще я призная за играч на сезона.

Алекса наистина ли очаква Генчо или Георги да се бият утре за него?!?! Що хора коалиция си има, ни един слаб играч по негови думи, да си избира оттам.

Общи условия

Активация на акаунт