💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 415
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 525
Не мисля, че утре ще отпада някой на капитанската. По-скоро ще има двойна елиминация тази седмица, предлолагам.

# 526
  • Варна
Водещата както винаги с тъпа реч накрая на битката.. : "Игри на волята е феномен, хората се вдъхновяват от вас и т.н.

# 527
Самодоволните усмивки на Алекса. Нагъл. Филип ще мине през него като валяк. И на борба ще го ошамари. Алекса в Сърбия.

# 528
Хубав синхрон на Мирела.
Не е напълно готова все още да стои и да гледа Лефтеров как сваля друга жена пред нея. Но си го каза чистосърдечно, по женски. Стана ми симпатична с тези леко объркани чувства, които я бяха завладели.

Изненада в промото.
Само един път е имало капитанска игра, в която са били по двама играчи от племе. И тогава играта не завърши.

НО сега е по-различно. Това е нов елемент за Играта, който не е показван.

# 529
  • София
Някой бързо да ме успокой, че утре Филип не го прецакват.Имам лошо предчувствие
Още по-лошото, ако вземе Гого и двамата отпаднат едновременно. Е такава глупост не са правили досега от Продукцията......

# 530
За утре нямам добро предчувствие. Или директна капитанска елиминация или съюзническа. А Фифо ще вземе Гого за съюзник и мисля, че един от двамата ще изгърми. Алекса абсурд да отпадне, въпреки че ми се иска да последва любимата или поне Вики да я последва, понеже на 99% тя ще му е съюзник. То други с качества според тях двамата няма.

# 531
Да,  Фифо пак намаза с капитанството.!!Аз си мислех, че ще нахендрят Гого, но....
По-вероятно е някой секундант да си отиде, но може и капитан..

# 532
  • София
Работата на Мирела е "За кучета и котки може, за прасета - не". Тя като се занасяше с Валери и съвсем открито точеше лиги по него, всичко беше шест, сега Лефтеров й бърка в здравето, че се върти около Мани. Ми нека, вземи си сега от своето лекарство, Мирела!
То нейното не са чувства, просто его, но пак става.

Ох, утре ако отпадне Алексата, предвиждам такива всенародни тържества, че само си викам дано! Не го разбрах какво се чудеше защо никой не иска да му е съюзник, явно мисленето не му е силна страна. Да си взима скъпоценната Виктория или някоя от придворните дами и смело на битка.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 23:10 от Reinа

# 533
За утре нямам добро предчувствие. Или директна капитанска елиминация или съюзническа. А Фифо ще вземе Гого за съюзник и мисля, че един от двамата ще изгърми. Алекса абсурд да отпадне, въпреки че ми се иска да последва любимата или поне Вики да я последва, понеже на 99% тя ще му е съюзник. То други с качества според тях двамата няма.

И аз така мисля. Освен това смятам, че Алекса ще извика Виктория.

# 534
  • Sofia
Хъм защо ли си мисля, че "сготвиха" Фифо!?
Капитанска (директна елиминация)с/у Алекса, който е "любимецът" на сезона и най-бутаният играч?

# 535
Айдеееее утре пада главата на Филип :@

Повече модератори да идват в темата, че ще е тежко Grinning

Утре ще е интересно. Фифо сигурно Гого ще извика за секундант. Ами ако секунда трите отпадат?
А, не съм готова психически затова. Имам нужда от още време и терапия.Joy

# 536
Изоставам с 5 страници, но да си кажа: нямам представа Мирела колко по-директно искаше да й го кажат... Капитани, пффф още като чух Джаф "И аз гласувам за Фифо", може би само Ралица и Гого гласуваха за него като наистина силен играч и водач, а тя мисля че си пробва отново късмета да го изгони. Дано да не е елиминационна, но щом Димо каза съдбоносна....

# 537
Дали има вариант капитаните да се бият и да отпадне секунданта на загубилия?

# 538
# 539
Положението при червените е храни куче да те лае. Фейгин се раздава на 200%, едва диша , Жоро болен колко време се влачи, наш цар Киро чака на въженце, нареждайки ги. Като бяха сини беше същото и с Мани. После шок и ужас как можели да не за играят тях.
Алексио май досега няма победа, когато му се налага да стои отстрани и да гледа.

Общи условия

Активация на акаунт