💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 520
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 450
Нещо всички се надпреварват кой да е по неприятен днес. И Фифо, и Мани, и Алекса

Та не разбрах за сандъка, какъв му е случая.

# 451
Фифо по-малко да говори ами да си гледа играта.Цялата игра като цяло е супер грозна .Тия от продукцията са за съд честно.

# 452
  • София
Димо и Фифо изплискаха легена с коментарите си.
Значи наистина съм пропуснала, какво са казали? За малко се разсеях, докато вечерях.

# 453
На мен Филип много лошо впечатление ми направи. То Фейгин и Георги са си деца, момичето 3 цвята смени по време на битката, а Жорката горкият до вчера е повръщал. Такива ехидни и грозни коментари от 30 годишен мъж, са много ненужни и бих казала изключително не на място… да гледаш как се мъчат и капка солидарност да нямаш.

# 454
Фейгин ако я номинират тази седмица преди Зори или Мира ще ударят дъното. Мира изобщо какво прави там като Елица си тръгна. Сега помощник и на сръбския бек ли ще го играе?

# 455
Аууу, тая Мани как ме дразни!!!
На мен ми е сладка!
На мен не!  То бива кълчотене, злобеене и злорадстване, ама..

# 456
Филип защо така грозно злорадства, така и така ония червените са здраво изостанали, няма наваксване.
Не знам.
Беше излишно и грозно, все едно не се пържи и той на същия огън.
Разочарова ме.

# 457
  • Варна
Фифо ме дразни с коментари те си" Чухте ли статистиката"
Ами вижте се...
Толкова паднали, припаднали ,.а имат само един диск по малко от вас

# 458
Мани е много дразнеща!
Червените капят като круши...

# 459
Положението при червените е храни куче да те лае. Фейгин се раздава на 200%, едва диша , Жоро болен колко време се влачи, наш цар Киро чака на въженце, нареждайки ги. Като бяха сини беше същото и с Мани. После шок и ужас как можели да не за играят тях.

# 460
  • София
Нямам търпение да свърши тази отвратителна игра! Гледам на нокти, изпотрепаха се половината, на никого от продукцията не му трепна окото. Алекса - големият капитан, не мога да го дишам вече, заедно с бодигарда му Виктория. Седи вързан през цялата игра, обаче другите не се раздавали. Кои по-точно? Георги, на който му е толкова лошо, че не знае къде е? Фейгин, която едва си стои на краката, но въпреки това направи чудеса от храброст? Аз на нейно място щях да си лежа на хладно в линейката.

Фейгин ако я номинират тази седмица преди Зори или Мира ще ударят дъното.
Те са го ударили много отдавна.

# 461
Аууу, тая Мани как ме дразни!!!
И мен , и мен...Особено ,като се разскача ,като мажоретка, все едно гледаме американски футбол.🤮

# 462
Фифо не знае кога да спре да говори, Гого не знае кога да започне... страшни дървета  Joy

И все пак ще е пълно безумие червените да спечелят Rolling Eyes

# 463
Гошо и Фейгин ще имат награда от Слипа - Номинация!
Дъно.

# 464
Не, Филип си е бездушен както винаги. Коментарите и присмиването му са ужасни
Филип много пада в очите. Фейгин е дете и и се изкара въздуха, а Георги до преди един ден повръща. Тотално безчувствено дърво
Може би съм пропуснала нещо, дали не става дума за Алекса?

Общи условия

Активация на акаунт