💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 923
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 630
Малко черен хумор 🤣🤣🤣

Димо: Племена, добре дошли на арената.
От днес на терен освен линейка ще имаме катафалка и поп, но нека това не ви демотивира. Раздайте се на макс, ние ще се погрижим за останалото.

# 631
Еми,+10000...
Каза леля Гена, та се сетих.За втори или трети път (както и днес) при обсъждането на стратегията за битка,пръв започва да намила, да реди и да дава акъл(той прати днес Зорница там).Пък после като види,че "коня е у реката", започва:"То аз казах..,ама като видях,пък после реших да се отдръпна.." и така квик ,мяу,квик ,мяу и до обединението.
Пак казвам,че трябваше да спрат или прекратят играта и жълтите да си въртят Ентелегентните"интрижки на резиденцията и най-вече да ни спестят загрижените кръшни танци на "Елизабета".(Мани ми прилича точно на нея,само че по прикрива гадостта си)

# 632
Ще видим утре какво са измислили сценаристите. Но им признавам на Продукцията - този сезон правят интригата в играта голяма и правят епизодите силно очаквани.

# 633
Отборът пита Фифо: Как си?
Филип на кокилите: Добре съм, в Игри на волята съм, стигнах обединението, доволен съм. Хранят ме (буквално и преносно 🤣), поят ме, номинират ме, кълнат ме, хвалят ме. Топ съм.
Гого: Не се смейте, ще се изпочупим 🤣

Преставяш ли си утре да разкарат един от двамата? Край на хубавите диалози! Joy

# 634
  • Другата България
А, това с огърлиците е нещо ново.
Значи може и никой да не отпадне, а да закичат спечелилия или секундантЪТ с имунитетна огърлица.
Да, за това не се бях сетила.
Малко се успокоих, въпреки че си чакам показаното от кълбото.

# 635
Значи може и никой да не отпадне, а да закичат спечелилия или секундантЪТ с имунитетна огърлица.
Дано да е това, не се бях сетила, ще стискам палци!

# 636
Да попитам четящите темата за спойлерите - знае ли се какво става утре ? Само с да или не моля Simple Smile

# 637
Бенгън, не се знае. Обаче ако има отпаднал ще го видят утре пред Нова тв за дежурното гостуване и ще има спойлер инфо.

# 638
  • София

Мани - мажоретният състав на Безстрашните

И танца на радостта - от Неделчо

# 639
  • Другата България
Дано да е това, не се бях сетила, ще стискам палци!
Аз също не се бях сетила, но това е защото съм много предубедена, и продължавам да съм, и вярвам, че и Фифо, и Гого ще отпаднат в даден момент, защото не се припокриват с едита на Тупаревия победител. Сега като прочетох за огърлиците, и се “светнах“, че ако ще бутат напред Алекса, то защо не и да го закичат с една огърличка, а защо не и Вики да закичат, за по-драматично.
Разбира се, много ще се зарадвам тя да увисне на врата на Гого, защото реално сега в племето, в този му състав, той е следващия след Мани, за която съм сигурна, че ще отпада, с това прибиране....
Всъщност, това май е по-реалистичния вариант, ако взема предвид и промото, което винаги е подвеждащо.
Мога да си легна спокойна вече. Сама себе си убедих. Joy

# 640
Да попитам четящите темата за спойлерите - знае ли се какво става утре ? Само с да или не моля Simple Smile
Не

Хора, да не би секунданта да е пленен в другото племе? Така ако Гого е секундант и Алекса спечели, Гого се връща в предишната си коалиция...

# 641
Не, Бен. Нищо. Теория на конспирациите. Тази година са си свършили работата.

# 642
Бенгън, не се знае. Обаче ако има отпаднал ще го видят утре пред Нова тв за дежурното гостуване и ще има спойлер инфо.
Мерси. Яко е, че няма спойлери.

Arizona, Еми - благодаря и на вас за отговора.

# 643
След огърлицата и една корона да му захлупят на главата и да се свършва тази мъка.

# 644
А защо всички си мислите, че Алекса ще победи? А ако победи Фифо и дадат на него или Гого имунитета? И тогава ли ще е бутане от продукцията или ще е честно?

Общи условия

Активация на акаунт