💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 810
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Както върви този сезон, най- антипатичните играчи ще са на финал.
А аз скоро ще остана без фаворит.

# 616
Играта беше тегава и скучна.
Мани: Гого, добре ли си?
Гого: Добре съм, просто си пъшкам. 🤣🤣🤣
Подпираше я нея отдолу за по-голяма опора, пък уж и се ядосва ше. Гледам оправили са си отношенията, щом Гого и отговори с усмивка.
Лефтеров сваля Мани, Мирела ревнува, а Гого им се хили. 🤣🤣🤣

За утре вечер. Фифо ще избере Гого. Личи си, че са си партия и вътре и отвън. Алекса ще избера Виктория, щото то няма кой друг. За другото да се надяваме, че няма да има отпаднали.

# 617
Стратегията на класната е покъртителна! Докато Мирелчето сама себе си запитва какво аджеба изпитва към г-н Лефтеров, пак получава подтици: иди, иди там, общувай с хората, не е добре само с мен да се отделяш, я виж кво прави новото момиче, не си губи времето... айде, че заради теб ще загубя позиции!

На Мани ѝ признавам, че има завиден кураж и интелигентност. Хладнокръвна е. Само не знам как с лекота смени съчувствието към Фейгин с радостни гюбеци, застанала редом до страдащата си приятелка... Еми, Фейгин, бъди силна, нали ти казах да не им се даваш, ти що се даваш, аййй победааа, чака ракаааа...

Леля Гена само чака шанс да се доближи до някой от друго племе и на секундата започва отчаяно да се сприятелява.

А продукцията много губи всеки път като спести присъствието на Гого. Трябва да има отделно излъчване само за неговата игра с камери, които следят само него Simple Smile И да се излъчва всяка негова дума! Simple Smile

# 618
Стратегията на класната е покъртителна! Докато Мирелчето сама себе си запитва какво аджеба изпитва към г-н Лефтеров, пак получава подтици: иди, иди там, общувай с хората, не е добре само с мен да се отделяш, я виж кво прави новото момиче, не си губи времето... айде, че заради теб ще загубя позиции!

На Мани ѝ признавам, че има завиден кураж и интелигентност. Хладнокръвна е. Само не знам как с лекота смени съчувствието към Фейгин с радостни гюбеци, застанала редом до страдащата си приятелка... Еми, Фейгин, бъди силна, нали ти казах да не им се даваш, ти що се даваш, аййй победааа, чака ракаааа...

Леля Гена само чака шанс да се доближи до някой от друго племе и на секундата започва отчаяно да се сприятелява.

А продукцията много губи всеки път като спести присъствието на Гого. Трябва да има отделно излъчване само за неговата игра с камери, които следят само него Simple Smile И да се излъчва всяка негова дума! Simple Smile

Той се е заринал с думи.

# 619
  • На морето!
Мани е много, много силен играч според мен.

Нещо Валери не виждам на последните снимки, да не е развалил отношенията със съотборниците си?

# 620
# 621
  • софия

Хахахаахахааа, дааааа. Право в 10ката.
  Абе, хора, ние оплакваме предварително Фифо и Гого, ама я си представете, че калеко Алеко загуби и го натресат на Жълтите. Такова чудо ще настане, че само си викам даноооо, даноооо, данооооо.😁

# 622
Видяхте ли рекламата сега.Някакви имунитетни огърлици развявава Димо.Май ще запасяват Алекса здраво

# 623
То пък на Алекса като му е притрябвал имунитет! Те само дето не му се покланят жените сутрин и вечер Joy

# 624
Добре де, Алекса може и да е всякакъв, но е добър играч. Побеждавал е /вкл. Фифо/, губил е, както и всеки друг. Защо не може да се приеме, че би могъл да победи Фифо, или Гого. Както и че Гого и Фифо могат да паднат от всеки. Да, трудно е, но не е невъзможно. И на мен са ми фаворити, но няма да отричам ако някой ги победи, без значение кой.

# 625
  • София
Хубава снимка на Михаела и Ралица / и една хубава снимка на Мирела:

Мирослава:

Скрит текст:

Елица / Алекса:

Жени със семейството си:

Точно в този ден видях Ваня на "Славейков", както и Карин от "Survivor" (по отделно).

# 626
Отборът пита Фифо: Как си?
Филип на кокилите: Добре съм, в Игри на волята съм, стигнах обединението, доволен съм. Хранят ме (буквално и преносно 🤣), поят ме, номинират ме, кълнат ме, хвалят ме. Топ съм.
Гого: Не се смейте, ще се изпочупим 🤣

# 627
Досега на капитанска имало ли е секунданти?

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 13:11 от Tahiti

# 628
# 629
Айдеееее утре пада главата на Филип :@

Повече модератори да идват в темата, че ще е тежко Grinning

Утре ще е интересно. Фифо сигурно Гого ще извика за секундант. Ами ако секунда трите отпадат?

И в двата случая ще е трагедия... а селският бек ще се наяде с още повече грошове + заграбените.

Общи условия

Активация на акаунт