💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 789
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
Да, сега се сетих, сетих се и точно на коя игра го отстрани Юли - на онази, дето се развиваха с едно въже...това го помня.
И аз го помня. "Отивай си вкъщи, Александър!" Grinning
И аз имам лоши предчувствия за утре.
“Тука няма да се класираш“....ето, това помня. Ама аз на Юлиян всичките му битки помня всъщност.

Елица отвръща на хейта.

# 601
  • София
А аз си мисля, че всички се шашкаме излишно. Ще има пленяване на капитан....
Виж това със секундантите вече ми е странно.... Но пък може да има и пленяване на секундант Stuck Out Tongue Winking Eye

# 602
От стратегическа гледна точка за Фифо ще е най-умно утре да избере Жени за застъпник, но няма да го направи, защото няма да помисли стратегически над ситуацията.

# 603
Водещите към Непобедимите:
- Нямате хъс за победа. Защо се оплаквате - никой не се спомина, никой не счупи крайник, никой не повърна (Георги и Ралица преглъщат), на никой не изпопадаха вътрешностите (лекарите на терен търсиха органи, но уверявам ви не намериха нищо). Тогава какво се обърка? Защо не се раздадохте? Какво не ви достигна?
Вода - дадохме ви, за храна пари нямаме, но имаше къде да постоите на сянка и да се съвземете. Защо се провалихте?
Фейгин, това, че си 40 кг и преживя три топлинни удара един след друг не те оправдава. Не трябваше да отиваш в линейката, така забави племето.
Георги, не се наяде. Това, че си с вирус и в последните три дни повърна всичката си храна от началото на сезона (включетелно една стотинка, която си глътнал като малък) не те оправдава .

# 604
По описанието на Елица да разбирам, че съм прасе 🤔 Буда не съм определено

# 605
  • Другата България
От стратегическа гледна точка за Фифо ще е най-умно утре да избере Жени за застъпник, но няма да го направи, защото няма да помисли стратегически над ситуацията.
Каква “изненада“! Joy
Точно като онова на Гого - “радвам се, че Фифо има такова мнение за мен, сега ще се съюзим тримата мъже.....“....тия двамата са влезли да се “бият“, да се състезават, мисъл никаква не протича, думата “стратегия“ е явно на занзибарски, язък за четирите езика на Гого. Пак ще вкарам тубата в играта, ама я залагам, че Фифо ще помъкне Гого утре със себе си. Двете “дървета“, те си вървят заедно.

# 606
Биж добавила и страхотна игра на Мани днес. Много стабилно се справи на кокилите и после приложи добра техника за вдигане на Лефтеров. Изглеждаше чак лесно, а сигурно е поне два пъти по- тежък от нея.
Идвах и аз това да пиша. Толкова бързо и лесно премина през трасето, че остана незабелязано.

# 607
  • софия
Ужасно тегав епизод, напрегна ме на макс. Винаги търся хубавото във всеки един, днес ми беше ужасно трудно да намеря.
  Не мога да избера отбор от тези двата, явно ще си остана синя фенка, нищо, че вече не съществуват. Жълтите, лустросани и надменни.  Бързо забравиха как сините ги подпряха в най-тежкият им момент.  Без капитан и с ранен член на племето.
 Червените за мен никога не са били отбор. Там са някакви групички, които се сърдят, като пет годишни.  Като не става на моята ще вдигна ръце и се оправяйте. Те за това и си почиваха през повечето време, а сини и жълти станаха, като дербито Левски и ЦСКА.
  Утре ще е шок и боНба. Фифо съм почти на 100% , че ще вземе Гого с него и от там каквото сабя покаже.
 Кофти епизод и кофти чувства след него. Туй е за мен, като тегля чертата.

# 608
  • Другата България
Ето така се прави.
Дори и когато ти казват истината в очите, пък макар и от лаптоп.

# 609
  • София
Кои са най-силните жени този сезон според Генчо (почти всички - "безстрашни") и срещу кого от участниците от втори и трети сезон би искал да се изправи в битка:

Не съм чела постовете от 11 до 19 страница все още, дано не са публикувани тези отговори.

---

# 610
Лефтеров , Фифо и Гого са много готини 🥰 симпатяги

# 611
Утре със сигурност някой ще отпадне - или от секундантите или от капитаните. Дали ще има пленяване - зависи от бройката в племената. Ако секундант отпадне може да дадат на капитана да плени другия, но да отпадне секундант и да пленят и капитана много ще наруши бройките в отборите.
Иначе тегава игра тази вечер. Много много погрешна стратегия за червени - двамата силни мъже гледат, а жените влачат. Играта се загуби от Зорница на последния пост. После вече не можаха да наваксат, а Димо не спря играта като им прилоша на Фейгин и Георги, жълтите си напредваха. Не беше спортсменски.

# 612
Ако може да идат и на бръснар...
Каква е тая мода с тези бради и мустаци...

# 613
Фифо ако отпадне да закриват сезона.

# 614
Каква “изненада“! Joy
Точно като онова на Гого - “радвам се, че Фифо има такова мнение за мен, сега ще се съюзим тримата мъже.....“....тия двамата са влезли да се “бият“, да се състезават, мисъл никаква не протича, думата “стратегия“ е явно на занзибарски, язък за четирите езика на Гого. Пак ще вкарам тубата в играта, ама я залагам, че Фифо ще помъкне Гого утре със себе си. Двете “дървета“, те си вървят заедно.
Няма нафта днес, мислим еднакво.
Фифо ще избере Гого.
Алексио ще вземе Йори.

Като нищо утре един от тези четирима ще отпадне.

Сценарии - битка на капитаните, на загубилия капитан подръжника отпада или сменя племето.

Общи условия

Активация на акаунт