💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 302
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 585
Вики е бясна, че другите не са бесни. Решава да ги накара да крещят насила.
Фейгин ползва третия си живот и почва да крещи, но излиза като песен 🤣.
Алекса се обърква и вместо да крещи й приглася с “Кукавица” 🤣. Вики се разбеснява още повече🤣.
Георги решава да намали напрежението и започва да крещи, но устата му е пълна с риба и плюе костици към съотборниците си🤣.
Генчо изревава веднъж, но след като той не е капитан от него толкова 🤣.
Зори не е разбрала, че трябва да се крещи и гледа в устата на Георги без да мига 🤣.

# 586
Някоя добра душа може ли да ми обясни какво е това “пленяване“ на капитан и защо се прави?
Това също е ново за мен и ми обърква всякакви прогнози пък. За сефте го чувам.
Така през първи сезон намазаха ските на Александър Мери.
Веско го плени, след което Веско, Март и Томас го изпратиха на Юли да го отстреля.

# 587
Трудно ми е да преценя в момента Ралица или Виктория харесвам по-малко. Ясно ми е, че и говорят в ушите на Ралица, ама ...

И двете,и двете!

# 588
  • София
Някоя добра душа може ли да ми обясни какво е това “пленяване“ на капитан и защо се прави?
Е как бе, не помниш ли в сезон 1. Веско от Славяните плени Александър от Траките и после го пратиха срещу Юли....

А, писали сме заедно с Бен

# 589
Днешният епизод по едно време си мислех дали не е озаглавен "Седемте смъртни гряха", защото един след друг ни показаха следните:
Виктория - гняв, ядосваше се, че другите не се ядосват. Sweat Smile
Жени - алчност, желание да не изпуска контрола над ситуацията и да прилапа всичките коалицийки.
Мирела - завист, ревнува бившия си от Мани, но не защото го иска, а защото обръща внимание на друга.

Чревоугодието го гледаме всеки епизод от Жорко, а леност, похот и горделивост малко ми убягнаха тук.

# 590
  • София
Имаше ли в предните сезони отпадане на секундант, че нещо не помня? На мен това ми се струва адски глупаво. Съюзникът се избира по желание, страшно ще е нечестно да отпадне. Дано е само пленяване на някого, та да поразместят пластовете. Ще стискам палци този път, какъвто и да е хода на продукцията, да не е отново в полза на Алекса, че зверски ми писна вече от него и свитата му!

# 591
Случва се отвреме навреме.
Май така миналата година сините направиха Мани капитан, Андрей я попиля и си я върна обратно при червените за ужас на Неделчо.

# 592
Ако Филип отпадне утре, Джаферович трябва да изчезне  в дълга Малдивска ваканция😎 и рязко да промени фейса за после, защото ТЯ е в основата на капитанството му .
Ако се стигне до това, утре Жълтите да останат без Фифо или Гого мога само да пиша огромна червена точка на Жени за хода да направи Фифо капитан.
Да, ако бяхме в Сървайвър, но както видяхме😵💫ИВ не толерират стратегиите.., или поне не ценят умните ходове.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 07:23 от ellis

# 593
Победителят на капитанската битка пленява загубилият капитан, който става част от противниковото племе и или с него печелят повече битки, но най-често е пушечно месо при номинации.

# 594
  • Варна
За пръстите на Жени, далеч не беше така! Тогава драмата беше на ниво Брук и Рич от Дързост и красота се разделят за 473727 пореден път!
Ми няма кръв, няма спиране на играта.
Нищо, че хора умират и от обезводняване, и от слънчев удар

# 595
  • Другата България
Много благодаря на всички, аз направо съм забравила това с Александър! Срам, ама старост нерадост! Да, сега се сетих, сетих се и точно на коя игра го отстрани Юли - на онази, дето се развиваха с едно въже...това го помня.
Значи, не вярвам това да се случи утре. Почти съм убедена, дори направо убедена, че някой ще си ходи. Филип или Гого.

# 596
Днешният епизод по едно време си мислех дали не е озаглавен "Седемте смъртни гряха", защото един след друг ни показаха следните:
Жени - алчност, желание да не изпуска контрола над ситуацията и да прилапа всичките коалицийки.
Мирела - завист, ревнува бившия си от Мани, но не защото го иска, а защото обръща внимание на друга.

Чревоугодието го гледаме всеки епизод от Жорко, а леност, похот и горделивост малко ми убягнаха тук.
😁😁😁 Е имаше и леност: полегналия Генчо. А и похот Лефтеров и Мани, Жорето и Фейгин. А за горделивост в този епизод и Фифо, и Алекса ,и Гената , и Мани ,че и Вики натам го удариха.😁

# 597
Хахаха, това с греховете беше добро. Похот мога лекичко да припиша на Лефтеров, че му светеха очичките като си говореше с Мани. Калеко е същинска горделивост. За леност -извън терен!!!! може би Гого (не ме убивайте), просто защото наистина е като перманентно на два джойнта и не го виждам да се напряга много. Може и Генчо евентуално, че полегна по едно време или Зорито, която видя от другите, че си “почиват” и реши, че иска и тя. 😄

# 598
  • Другата България
Скрит текст:

😁😁😁 Е имаше и леност: полегналия Генчо.
Скрит текст:
А и похот Лефтеров и Мани, Жорето и Фейгин. А за горделивост в този епизод и Фифо, и Алекса ,и Гената , и Мани ,че и Вики натам го удариха.😁

# 599
Да, сега се сетих, сетих се и точно на коя игра го отстрани Юли - на онази, дето се развиваха с едно въже...това го помня.
И аз го помня. "Отивай си вкъщи, Александър!" Grinning
И аз имам лоши предчувствия за утре.

Общи условия

Активация на акаунт