💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 370
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 540
Фифо ще избере Гого.
Алексио ще вземе Йори.

Като нищо утре един от тези четирима ще отпадне.

Сценарии - битка на капитаните, на загубилия капитан подръжника отпада или сменя племето.

# 541
Димо не спомена елиминация, каза че се променят съдби.

# 542
  • Другата България
Ами, момичета и момчета, аз или трябва да пусна тото, и то повече от два фиша, и то за повече от един тираж, или направо Тупарев да ми прати депеша с предложение за работа при него, на първо време като помощник при писането на сценария за “предизвестената смърт“ на всеобщите любимци. Мдааа, още когато влезе Алекса при Супергероите писах, че това е човека, който ще отсвири Фифо. Ей на, ако промото не е подвеждащо, дано да е, това наистина ще се случи. Нито ще се ядосам, нито ще се напрегна, а пък да се изненадам - Ако наистина стане така, това ще е и бонус за Евгения, голям при това. Да не говорим “дървото“ Филип как заради пусто его се навря да е капитан, ако малко поне беше седнал да помисли, да върже две и две, да прецени култа към Алекса и това, че той ще е “червения“ капитан, да се “светне“, че има елиминации и след капитанска битка....ама Фифо и мисъл.....да, ама не. Е - . Съжалявам, че вероятно ще се окажа права, и още повече съжалявам, че след него е ред на Гого, него вероятно с някой пъзел ще го метнат в Сливен.....

# 543
Димо плещи глупости в желанието си да е забавен и остроумен. Обаче ехидните дрънканици на Ралица с цел набиване на канчето, ритане на падналия и направо жива подигравка не мога да ги трая.

# 544
  • София
Димо не спомена елиминация, каза че се променят съдби.
Пленяване на капитан?

# 545
Ох, това беше сигурно най-скучният и безсмислен епизод.

# 546
Скрит текст:
Ми не знам какво говори Ралица, но аз вдъхновение не изпитвам. Изпитвам отвращение как 20 годишни припадат на плажа в най-голямата жега и на НИКОГО, ама НИКОГО -продукция, съплеменици, не му пука. Не са саботажите, не са мръсните ходове - е това е най-грозното нещо в цялото предаване
.
Ами това не е точно така, защото Виктория каза на Фейгин да спре и извика лекар. Нека сме обективни

Приемам, но също така не спря да мели за мотивацията при положение, че самата тя викна лекар за Фейгин, а Жорката от колко дни е на 1 кръв.

А дали няма да има пленяване на капитани и да натирят Фифо при червените? Ама тогава става битката на грошовете, Алекса изведнъж става пак беден, щото Фифо с тая женска сюрия няма да играе.

# 547
Ако Филип отпадне утре, Джаферович трябва да изчезне  в дълга Малдивска ваканция😎 и рязко да промени фейса за после, защото ТЯ е в основата на капитанството му .

# 548
Валери къде изчезна, преди постоянно движеше с Мирела. Да не са се разделили?

# 549
  • Варна
кой е в средата с маската?

# 550
Може би пленяване на загубилият капитан и отпадане на секундантът му. Звучи като добра теория, втората част беше спомената в друга тема.

# 551
Искам Алекса да падне утре и да го пленят Жълтите.Да го видя ,дали вече някога ще размята  флага Laughing

# 552
Ако утре Фифо избере Гого и евентуално той отпадне ще е чудо в темата.

# 553
Не вярвам втора седмица да е капитанска с директна елиминация. Може да е кражба на играч, щом ще се променят съдби. Продукцията сигурно е видяла ,че жълтите станаха много силни и ще е тъпо оттук нататък за гледане ,ако единия отбор е с явно преимущество и е решила малко да уравновеси нещата. Дано да съм права де и никой да не отпадне утре.

# 554

Валери къде изчезна, преди постоянно движеше с Мирела. Да не са се разделили?

Ми те отричат да са заедно, аз като го гледам е все по планините и малко се е поотдръпнал от останалите. Момчето има живот и извън игрите явно, а може тоя романс с Мани да е събрал Лефтеров и Мирела. Кой знае..

don domat,

Жени.

Общи условия

Активация на акаунт