💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 415
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 555
Да не изгърми Гого само.
И то, ако секунданта на Слипа е Виктория.
Тази вечер не ми хареса. Нито играта, нито водещите, нито коментарите на жълтите. И Алеко. Палячо.
А Джафа иска да е навсякъде. Сакън да не изтърва нещо. Защо изобщо ни я причини ха тази жена?
Като каква?

# 556
Димо не спомена елиминация, каза че се променят съдби.
Пленяване на капитан?

Дано е само това, дано няма елиминация на секундант. Че ще е много гадно да се отпадне на някаква мижава игричка.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 06:32 от April morning

# 557
# 558
  • София
кой е в средата с маската?
Жени - с грим е - на Круела Девил. Проявява чувство за хумор, предплагам. Sweat Smile

# 559
  • Sofia
Валери къде изчезна, преди постоянно движеше с Мирела. Да не са се разделили?
Мама му е казала, че не е за него. А той слушка.😂

# 560
Прилича на мама Мецана тоест Евгения

# 561
Не ми се вярва да е поредна капитанска елиминация, колко пъти вече, то това всичко го очакват...нещо изненадващо ще да е. Аз си представям капитан и помощник играят заедно и победилата двойка  избира кого да отлекат при себе си от загубилите.

# 562
  • Другата България
Казано честно, много искам да не съм права, ще преживея и фишове, и Тупарев. Joy
Работа все още си имам. Ама ще гърми някой утре със сигурност. Продължавам да смятам, че ще е Фифо.
Другият вариант е Гого. Което не прави нещата по-малко.....предизвестени. И продължавам да мисля, че Фифо ако не утре, то в последващ момент ще отпадне точно от Алекса. А Джаферович доволно потрива ръце, прави се красива и бърза да не “оставя нещата извън контрол“ навън край басейна. Докато един по един основните ѝ опоненти капят като круши.

# 563
Обзор на епизода:
При червените действа комунизма и почти единодушно преизбират вечния си лидер Алекса. Гласът на разума Генчо е заглушен и пратен на платформата. Георги едва се държи на крака, но сръбският фелдфебел не дава на никой да се отпуска: "ГАЗ". Фейгин също колабира на терена. Виктория е по-милостива преди да мине отново на това, което умее най-добре - крясъците. Зори успешно замества Звезди по мрънкане. В крайна сметка червените не могат без Георги и Генчо.
При жълтите всеки крои планове - Ралица и Мани се надяват да привлекат Фифо и Гого в техния отбор. Джаферович и Мирела се надяват, че той ще остане с двата си гласа в техния лагер, а всички други без Гого се надяват на директна капитанска елиминация. На битката жълтите са без конкуренция. Фифо доказва, че простотията е заразна и почва да се надсмива над изпоприпадалите червени по примера на Димо.
Димо и Ралица се кефят - каква битка само - двама посещават линейката, могат да ги изправят пред другарски съд и по този повод. Бива ли да са така лигави? Какви гладиатори са това?
Алекса установява, че Левски не е бил прав. В неговата глава, когато племето печели това се дължи на него, а когато губят - на всички останали без него. Виктория също мисли, че само те с Алекса стават за нещо.
В резиденцията Мирела започва да ревнува от Мани. Джаферович се притеснява да не и забият нож в гърба. Само Гого изглежда сякаш отново си е дръпнал малко трева и е над нещата.

# 564
  • София
Не вярвам втора седмица да е капитанска с директна елиминация. Може да е кражба на играч, щом ще се променят съдби. Продукцията сигурно е видяла ,че жълтите станаха много силни и ще е тъпо оттук нататък за гледане ,ако единия отбор е с явно преимущество и е решила малко да уравновеси нещата. Дано да съм права де и никой да не отпадне утре.
Това ми изглежда най-логично. С Гого и Филип в един отбор просто са нереално силни.

# 565
Представям си ако утре наистина е елиминационна битката/дано не/ и Алекса победи. Ама наистина победи, в честна битка, както Рали победи Елица. Ще се стане много неприятно за четене, от сега си личи.

Мисля като Бен обаче, ще отпадне секунданта.

# 566
Ако Филип отпадне утре, Джаферович трябва да изчезне  в дълга Малдивска ваканция😎 и рязко да промени фейса за после, защото ТЯ е в основата на капитанството му .
Ако се стигне до това, утре Жълтите да останат без Фифо или Гого мога само да пиша огромна червена точка на Жени за хода да направи Фифо капитан.

# 567
Непобедимите: Спрете играта.
Димо: Докато дишате няма брейк 🤣

# 568
Някой знае ли дали ще има лайв тази вечер в Инстаграм?
Аз следя, но засега нищо.

# 569
  • София
Фейгин и Мани, страхотни.
Фифо е пън.
Джеферович и Мирелка са жалки с техните смешни стратегии.

Виктория вика една идея по- малко при Червените, но пък никой не може да я измести от 1-то място за най- антипатичен участник в Игрите евър.

Общи условия

Активация на акаунт