💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 420
  • 3 741
  •   2
Отговори
# 570
Трудно ми е да преценя в момента Ралица или Виктория харесвам по-малко. Ясно ми е, че и говорят в ушите на Ралица, ама ...
Някой ако ми крещи така на метър от мен или точно до мен през цялата битка ще ми спре всякаква мозъчна дейност. Адски противна и дразнеща ми е врякащата.

# 571
  • София
Брилянтна игра на Гого днес.
Освен бързото преминаване, после и при подпирането на стълбовете действаше с мисъл.
Първо подпираше с цяло тяло, а после и с ръка подпираше горната част за по-голяма стабилност.
Наистина знае къде е центъра на тежестта по всяко време.

# 572
Ами нека са силни жълтите, ще бият и ще отпадат червени, нали това е целта на играта, да победи най-силния накрая.

# 573
Трудно ми е да преценя в момента Ралица или Виктория харесвам по-малко. Ясно ми е, че и говорят в ушите на Ралица, ама ...
Някой ако ми крещи така на метър от мен или точно до мен през цялата битка ще ми спре всякаква мозъчна дейност. Адски противна и дразнеща ми е врякащата.

И злобааа

# 574
Не ми се вярва да е поредна капитанска елиминация, колко пъти вече, то това всичко го очакват...нещо изненадващо ще да е. Аз си представям капитан и помощник играят заедно и победилата двойка  избира кого да отлекат при себе си от загубилите.
Аз си мисля, че или е отпадане на секундант, или е пленяването му в другото племе. Най-брутално би било пленяване на капитан + отпадане на секундант, но това би нарушило много бройката на племената.

Направи ми впечатление, че говорите за секундантите сякаш в предишни сезони се е случвало да отпадат - кога е било?

# 575
На Слипа трябва да се чисти имидж и да се създава ореол.
Филип и Гого трябва да изчезнат.
Иначе Слипа лети. Гого отпада и Филип подсилва Слипа в племето.
Иначе трябват още брадви и секири.
Много тъпо.

# 576
Не я е срам Виктория. Битката с посоките нейната ли беше? Алекса казва на останалите "няма нищо, случва се", защото явно видя, че с назидание в подобен момент няма да помогне, тя нарежда, най-слабият участник останал на този етап на играта.
Как обаче си прехвърля Виктория модела на поведение от синьото племе. Там беше лесно- Мани и Фейгин бяха вечните жертви, вечните виновни, сега трябва да си намери нов отдушник на злобата. Да я разкарват вече, прекалява тя и Алексин.

# 577
За всички дами (и не само) с пожелание за прекрасни сънища Heart

# 578
Браво на Фейгин днес. Надявам се Виктория  и Алекса да гледат и да видят какво е раздаване в битка.
Фифо не мисля, че злорадстваше, не долових такъв вайб, просто изкоментира. Дърво, какво да го правиш Joy

Утре си мисля, че ще има пленяване на капитан. Няма да е директна елиминация, точно защото говорят за това. Ако утре сготвят Фифо, отивам и ще ги сритам Тупарев и Витото.

Их, бе Кая! Еми виж го колко е готин като се усмихне! Дърво, ама готин Heart Eyes

# 579
Биж добавила и страхотна игра на Мани днес. Много стабилно се справи на кокилите и после приложи добра техника за вдигане на Лефтеров. Изглеждаше чак лесно, а сигурно е поне два пъти по- тежък от нея.

# 580
Не ми се вярва да е поредна капитанска елиминация, колко пъти вече, то това всичко го очакват...нещо изненадващо ще да е. Аз си представям капитан и помощник играят заедно и победилата двойка  избира кого да отлекат при себе си от загубилите.
Аз си мисля, че или е отпадане на секундант, или е пленяването му в другото племе. Най-брутално би било пленяване на капитан + отпадане на секундант, но това би нарушило много бройката на племената.

Направи ми впечатление, че говорите за секундантите сякаш в предишни сезони се е случвало да отпадат - кога е било?
Никога.
Имало е пленяване на Капитан, така намазаха ските на Александър през първи сезон.

По двама играчи от племе на капитанска битка е имало само един път, миналия сезон, но тогава играта не завърши.

# 581
  • София

Жени праща димни сигнали на феновете на Филип - казва им, че няма да играят един срещу друг. Trollface

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 23:52 от La Vikinga

# 582
  • Другата България
Някоя добра душа може ли да ми обясни какво е това “пленяване“ на капитан и защо се прави?
Това също е ново за мен и ми обърква всякакви прогнози пък. За сефте го чувам.

# 583
Ми не знам какво говори Ралица, но аз вдъхновение не изпитвам. Изпитвам отвращение как 20 годишни припадат на плажа в най-голямата жега и на НИКОГО, ама НИКОГО -продукция, съплеменици, не му пука. Не са саботажите, не са мръсните ходове - е това е най-грозното нещо в цялото предаване.
За пръстите на Жени, далеч не беше така! Тогава драмата беше на ниво Брук и Рич от Дързост и красота се разделят за 473727 пореден път!

# 584
Аз освен да помоля някой да направи гифчета на радостните танци на Мани 😁

Общи условия

Активация на акаунт