💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 140 012
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
JoyJoyJoy Е с това промо вече ни довършиха...
Иначе рекламния блок не съм видяла.... сега освен да връщам и това Joy

# 661
Нали знаеш - преиграваме докато нашия човек не спИчели.....Joy
Продукцията Heart и Hands Plus1 това.

# 662
  • София
Ужасна игра, крайно време е или да я премахнат или да се провежда във водата, а не на брега.
Червените - по-малоумно разпределение аз не помня. Даже сините в онази игра, в която не бяха разбрали правилата, не успяха чак толкова глупаво да се разпределят. Но, какво ли ме изненадва, то титаните на мисълта от сините, сега са в това племе и се видя какви ги измислиха. Така оставиха Гената!!! да чака при сандъка, тоест решиха с него да минават трасето накрая, без почивка и без той да помага през останалото време? Сложиха Зорница да мята, вместо Фейгин или поне Виктория там. Фейгин е лека и ще могат да я вдигат лесно и да стреля, а Виктория е висока и няма да е необходимо чак толкова да я повдигат, за да може да метне точно. Съответно накрая гениално смениха Зори с Алекса, ами така де, Фейгин с нея се измъчи, защо да не пробва с по-тежкия Алекса, а после и да поносят играч + кокилите, ама вече само с един мъж, който е пред колабиране? Абе гениално го измислиха.
Браво иначе на Фейгин, на Георги и на Мира - последната, защото един път не измрънка и за разлика от дружката си Зори, не реши, че и тя иска да почива.
Жълтите - добра игра, кофти изказване на Филип.
Водещата - като не помни игра, в която играе някой сам (племе или човек все едно) да вземем да и припомним. Най-малкото да си пусне финала от сезон 2 - да си припомни Милен как си поигра самичък на терена.

За утре - ако е преимущество за капитана - искам Филип да спечели. Ако е отпадане на капитана - искам Филип да спечели. Ако ще отпада помощник - искам Виктория да е такъв и да отпадне. С две думи - искам Алекса да загуби 😉А, ако вземе, че отпадне, добре ще му дойдат на Филип притежанията на Алекса - грошовете и томахавката.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 01:05 от gg__

# 663
А има ли вероятност да стане нещо подобно - спечелилият капитан избира грошове/огърлица/тем подобни облаги. Неговият секундант печели някакви поощрителни грошове. А загубилият капитан или секундант са с директна номинация, ако племето им загуби битка в сряда или четвъртък? Но така пък няма да има съспенс и съвет.

Като цяло ми звучи подвеждащо промо, надявам се да няма отпаднали утре.

Абе, не знам, само да не изгонят Гого или Фифо на някаква идиотска игра, че не 300, а 400 страници ще издращя тука!

# 664
  • Другата България
Нали знаеш - преиграваме докато нашия човек не спИчели.....Joy
Продукцията Heart и Hands Plus1 това.
Joy Факт.
JoyJoyJoy Е с това промо вече ни довършиха...
Иначе рекламния блок не съм видяла.... сега освен да връщам и това Joy
Отсега си представям физиономията и мозъка на Евгения, когато разбере, че НЕЩО ще се случва, а тя не е подготвена за него, и трябва бързо да се реагира. Дилемата ще е огромна как да размести и пренареди пъзела бързо, за да не изпусне нещо, което така или иначе се терзае, че може и да е изпуснала. А дясната ѝ ръка, вместо да следи кой с кого се наговаря за коалиция, евентуално, зяпа в Лефтеров и това как си загладил косата и кои гащи си е обул, кога е преместил стола на Мани наляво и кога надясно, кога се е усмихнал и кога озъбил....
Явно Евгения всичко сама трябва да прави в тоя формат, то с деца на баня, пардон, на ШООЛ....

# 665
Ужасна игра, крайно време е или да я премахнат или да се провежда във водата, а не на брега.
По-добре да я премахнат изцяло.
Където снимат няма условия да я направят във вода. Няма как да се играе в море с вълни.

# 666
Не вярвам втора седмица да е капитанска с директна елиминация. Може да е кражба на играч, щом ще се променят съдби. Продукцията сигурно е видяла ,че жълтите станаха много силни и ще е тъпо оттук нататък за гледане ,ако единия отбор е с явно преимущество и е решила малко да уравновеси нещата. Дано да съм права де и никой да не отпадне утре.
Това предположение ме светна за нова теория (която никак не искам да се случва).
Продукцията вижда, че на Джаф започва да и се стяга примката около врата и набързо ще я освободят от един от потенциалните и врагове, за да не могат да отслабят коалицията и.
На капитанската Фифо си вика дружката Гого за подкрепление, а Алекса Виктория.
Капитанът, който спечели битката пленява секундата от другото племе.
Така хем вълка (Алекса) сит, хем агнето (Джаф/Мирела) цяло.
Алеко ще си има още един бушон в племето.
Първо Генчо ще се самопредложи при номинациите на съвета, а след втора загубена битка ще могат да пратят и Гого на елиминация, уж за да им върши черната работа и да елиминира Гената. Който и да отпадне от двамата печеливши са Алекса и Виктория.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 18:00 от elgogo

# 667
Не стана интересна битка. Най-интересна ми беше мажоретката Мани и танците на победата, които изпълняваше. People Dancer People Dancer
А Лефтеров определено не е останал безразличен към чара й. Cupid
Мирела ревнува та пушек се вдига. Като кученце, хем не яде кокала, хем на друг не го дава.
п.п. Джафа няма ли най-накрая да я усетят и засилят към пангара с 200?!

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 08:02 от sineva 1

# 668
Мери, така е. За предубедеността напълно подкрепям. Продукцията си бута играта в посоката, която иска и всички знаем, че успешно го правят.  Но пък реално наградите на Алекса са от победи и няма как да сме сигурни, че ако Филип беше победил Алекса тогава, нямаше да му дадат на него секирчето.
За мен например Алекса не е представян като герой, както тука се казва, напротив, мисля че буквално го сриват. Затова смятам, че няма да спечели. По скоро ще е някой тип "добро момче/момиче".
Дано никой не отпада утре.

# 669
  • София
Мира или Зори перат на Алексио гащите след битка?
Редуват се, привилегията трябва да е за всички поравно.
Както е казал поетът - една му гащите пере и простира, друга предано го гледа в очите, трета го пази като орлица, а той едно и също си бае - "Кажи ми, сестро, де е Елица?"

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 11:16 от Reinа

# 670
  • Другата България
Това предположение ме светна за нова теория (която никак не искам да се случва).
Продукцията вижда, че на Джаф започва да и се стяга примката около врата и набързо ще я освободят от един от потенциалните и врагове, за да не могат да отслабят коалицията и.
На капитанската Фифо си вика дружката Гого за подкрепление, а Алекса Виктория.
Капитанът, който спечели битката пленява секундата от другото племе.
Така хем вълка (Алекса) сит, хем агнето (Джаф/Мирела) цяло.
Алеко ще си има още един бушон в племето.
Първо Генчо ще се самопредложи при номинациите на съвета, а след втора загубена битка ще могат да пратят и Гого на елиминация уж, за да им върши черната работа и да елиминира
Гената. Който и да отпадне от двамата печеливши са Алекса и Виктория.
При наличие на Фейгин и Гошо в племето, Алекса и Вики никога няма да изпратят Гого на битка.
Така поне мисля аз, освен ако наистина мотива не е елиминация на Генчо, което е много тъпо, защото никой не знае битките какви са и какво може да се случи на тях. Някак не ми звучи реалистично.
Мери, така е. За предубедеността напълно подкрепям. Продукцията си бута играта в посоката, която иска и всички знаем, че успешно го правят.  Но пък реално наградите на Алекса са от победи и няма как да сме сигурни, че ако Филип беше победил Алекса тогава, нямаше да му дадат на него секирчето.
За мен например Алекса не е представян като герой, както тука се казва, напротив, мисля че буквално го сриват. Затова смятам, че няма да спечели. По скоро ще е някой тип "добро момче/момиче".
Дано никой не отпада утре.
И аз все още не мисля, че Аекса ще спечели. Но че ще е напред вече съм сигурна. Все още залозите ми са за Лефтеров с гащите и загладения перчем. А, и за Гошо. И Ралица.

# 671
  • софия
Фифо вече трябва да е сметнал, че има достатъчно гласове срещу Жени и Мирелка на евентуален съвет. (тя и Жени вече го е сметнала де). Та за да му отнемат възможността от продукцията го пращат в другото племе.
Мисля, Фифо ще вземе за секундант Лефтеров.
Генчо ще е за  Алекса и ще вземе имунитет и ще пленят Фифо.
И така в петък на елиминация са Мани и Фейгин( егати и тъпото(((()

Това са си мои измишльотини.....

А Генчо днес лежа до сандъка, щото от началото беше ясно, че няма как да дефилира по пилоните.....
И аз не искам да търся под вола теле, ама някак очевидно беше, че няма как да стане тая акробатика, даже Фейгин и Жорката да бяха във форма....))))

# 672
А може ли никой да не отпада, а да има размяна на секунданти!?
Само си представям Вики при жълтите!😱
ПП то Генчо се самоизпрати при сандъка,че според условията в началото,последният пост трябваше да занесе и него.Но Мани не го взе.Или нещо не съм разбрала или имаше промяна в "плана".

# 673
Аха, ето каква е била уловката за сандъка. Няма логика иначе Генчо да седи там. Мани как щеше да го извлачи обаче?

# 674
  • Sunshine state
Много зле се представиха червените днес. Зори, Георги, Фейгин тотал щета. Просто всички бяха мн бавни, мудни и абсолютни пораженци. Наистина изглеждаха трагично днес. Жълтите станаха очевадно доминиращи. Никаква база за сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт