💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 119
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Покрай възмущението ми снощи към ВиЛекса забравих да отбележа колко добра беше Фейгин на кокилите. Направо му дишаше във врата на Гого. На Нинджата! Това си е за уважение. 😍

И когато падна от платформата, вече беше стъпила с единия крак, просто залитна назад. Но пак според зависи, на Димо звездите му го говорят да се връща ли играчът отначало, да не се ли връща. 👿

# 826
И когато падна от платформата, вече беше стъпила с единия крак, просто залитна назад. Но пак според зависи, на Димо звездите му го говорят да се връща ли играчът отначало, да не се ли връща. 👿

Всъщност рискува за да спечели време и скочи от доста далеч без да чака още едно преместване на кола. Обаче дълъг скок изисква силно оттласкване, а държащите не удържаха на по-силния натиск и поддадоха и затова скокът излезе малко къс и тя не се задържа на платформата, а падна.

# 827
  • София
Моето лично усещане беше, че е нечестно да я връщат, след като кракът ѝ стъпи на платформата.
Но без ясни правила и променливи такива според играта и играчите е много неприятно.

# 828

Как само зачеква Мирела!😁Според мен е с цел шега,не че са заедно,а и има хаштаг "приятели",но те си знаят,не е моя работа.

# 829

Ужасна снимка Close Егати набитите къси крачета.

И като се беше разтанцувала, по-скоро заклатила, ми беше много неадекватна от гледна точка на това, че другият отбор се изпопреби и изпоприпада, до нея приятелката ѝ уж, Фейгин, гледа тъжно и реално жълтите в тази игра играеха сами. Тази нейна радост не я разбирам просто.
Покажете я тази снимка на някой мъж, разбира се не Вашия, да видим дали ще каже, че е ужасна снимката. Краката не са й никак лоши, не са къси, съразмерни са с ръста. Разбирам, че далеч не всички я харесват тук и ми е интересно противположното мнение, но понякога се прекалява.

# 830
Ама как така, Джаферович разрешила ли е?!

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 16:22 от novak2022

# 831
Ох, тук Фифо ми е като Франко от "Трима братя, три сестри" Joy

Аз съм на 33, считам се за широкоскроена и с нормални възприятия относно мъжката привлекателност, ама всички подобни снимки на Филип,които сте публикували до сега са ми просто мега кринджи.

Не намирам нищо сексапилно или възбуждащо в него,в позите му,по-скоро ме напушва смях/връхлита ме онзи особен вътрешен срам.

От начин,по който се държи/е представен в шоуто, усещането за сериозен спортист и собствената му заявка за превъзходство грам не ми кореспондират с тези фотоси, пошли са,не му правят услуга.
Мисля абсолптно дословно същото. Не знаех как да го формулирам, не е за това просто, не ми идва красиво и естествено както при Лефтеров например. Вулгарно е и сякаш иска да има такъв имидж, но на мен не ми се вписва, по- скоро cringe отколкото секси е.

# 832

Ужасна снимка Close Егати набитите къси крачета.

И като се беше разтанцувала, по-скоро заклатила, ми беше много неадекватна от гледна точка на това, че другият отбор се изпопреби и изпоприпада, до нея приятелката ѝ уж, Фейгин, гледа тъжно и реално жълтите в тази игра играеха сами. Тази нейна радост не я разбирам просто.
Покажете я тази снимка на някой мъж, разбира се не Вашия, да видим дали ще каже, че е ужасна снимката. Краката не са й никак лоши, не са къси, съразмерни са с ръста. Разбирам, че далеч не всички я харесват тук и ми е интересно противположното мнение, но понякога се прекалява.

Е, то беше ясно казано - не Мани е грозна, а снимката е лоша - снимано е с много кофти ракурс, който съвсем не я разкрасява. При такова снимане отгоре най-близките детайли (главата и тялото) изглеждат уголемени, а по-далечните (краката) скъсени. На всичко отгоре и поличката реже част от бедрата. Ми лоша снимка си е, което няма нищо общо с това как изглежда Мани.

# 833
  • Другата България
След като изгледах Надкаста заключенията са ми :

1) Жените от жълтото племе се познават от преди предаването и им е било обещано от продукцията, че ще са в изгодна позиция и че ще бъдат пазени. Тя дори е смятала, че ако спечели играта за предимство ще и дадат огромно предимство като едно топче сложено на змейката, което е показателно. Дори вече си е брояла, колко пари ще си спечели. Не само това и се хвали, че нарушила правилата при играта с мятането на топките по кошове, защото е поставила неиния кош зад самата конструкция,което би попречило да се спечели честно тази игра.

2) Михаела и жените в жълтото племе си нямат реална представа за възможностите си( с изключение на Евгения) . Михаела е смятала, че с лекота ще елиминира Генчо, което за мен е бутафорно, защото единия е с редица индивидуални и елиминационни игри, а Михаела има ли дори една индивидуална битка.

3) Михаела и роднините и са смятали, че ще стигне до финала, което ми говори, че още преди предаването съществува тази женска коалиция.

4) Много е засегната Михаела, че Евгения и Фифо е надиграха и сега не признава нито, че Евгения е добър стратег, нито че Фифо е силен играч, което е повече от смешно. Освен това така си подрежда отговорите да се изкара, че е по-силна и интелигентна от колко се видя в предаването и се видя от далече, че не е така. Изкара че Фифо и Чакала са жалки със стратегиите си да се съхранят, а от вече няколко източника чуваме как е ходила да им се моли и на двамата да не е номинират. И изкарва, че Евгения и Мирела са и коментирали личния живот да си измие ръцете с некадърната си социална игра през цялото предаване. От това да се опитва да е хитра, падна на земята.
Изключително съм ти благодарна за преразказа, който всъщност затвърди и моите предположения за Мишето, за всичко преразказано. Тук разбира се, не се отчита факта, който все още не разбирам защо продукцията ни спести, а именно - въпросния скандал между Мирела и Михаела, по време на който Мишето е нарекла Мирела “кучка“. При все, че Тупарев “харесва това“, дори се “храни“ от такива драми и интриги, за да се спести на зрителите и да “остане там“ явно е било нещо сериозно, дори подозирам, че се е намесила Евгения. И дори и след всичко това, Мишето да ги каканиже горните.....цъ. С право е там, където е сега, тук поне продукцията вина няма, другаде е заровено кучето.

# 834
  • София
Сетих се за анкета: Ако бяхте един играч от ИВ4, кой бихте били?  Ама реално, не кой бихте искали. Щот аз искам да съм спокойното Рали, ама все ме бие на Виктория Grinning Та мен лично такава анкета, че и мнения биха ми били интересни. Да видим колко Гоговци, Касимовци, Мирелки, Виктории i t.n. ще изскочат Grinning

Аз съм Мани, а ако бях мъж- Илиян.

# 835
Аз не мисля, че снимката е ужасна, харесва ми даже. Simple Smile
Този статус на Лефтеров, дали.. няма нещо повече? Мани ми е близка… 😍 Ще се радвам, ако е така, отиват си доста. Мани нескрито си падна по Митко, който е един от най- красивите мъже там.

# 836
Аз съм хибрид между Джаферович и Виктория. Simple Smile

# 837
  • Другата България
Колкото повече ви чета, толкова повече си мисля, че наистина няма да има отпаднал довечера, което е добра новина. Каквото и да е с капитаните, със секундантите, ще съм изненадана ако е в ущърб на Алекса. За мен няма логика Филип да отива при червените, защото е ясно /поне за мен/, че Фифо ще играе с Алекса и неговата коалиция, тоест, няма да е застрашен. Изненада ще е, ако Филип по което и да е време влезе в съюз с Генчо, всъщност, защо да е изненада при все, че при Филип мисъл за стратегия не протича? Тогава би си подпечатал билета директно за вкъщи. Другият вариант е Гого, но той също ще играе с Алекса според мен....а аз продължавам да мисля, че довечера двете “дървета“ ще идат в комплект на арената.

# 838
Във фейсбук е качено видео, от момента, в който Вики падна (или се хвърли) на пясъка и се вижда Джаферович, с диск пъхнат в екипа отзад, как мести коловете - как е възможно, ако не е всичко презаписвано няколко пъти.
Ето линк:
https://www.facebook.com/groups/293043028480658/posts/702183920899898/

# 839
  • Другата България
Защо тук Мани е със син екип?

Ето още жени с дискове, пъхнати в екипите.

Общи условия

Активация на акаунт