💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 141 847
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 810
Нормално е Филип да не иска да играе с жените. И аз ако имам избор не искам да работя с жени, при все, че съм жена. Хахахаххаха. То винаги са едни интриги, тъпотии, злоботии. Много по-лесно се работи с мъже.

подкрепям, и аз така.
ами той филип е влязъл, за да играе, не да плете интрижки. въобще не трябва да се допуска това в този формат - някой да напредва заради това, а не заради истински заслуги. не ми се гледат тъпи джаби и противни манита, честно. не ми се слушат кухи лейки и не ми се гледа мляскане.

# 811
Гласувах 1.Филип естествено 2. Загубилия капитан бива пленен от победителя 3.Алекса,Лефтеров,Виктория,Зорница(знам ,че може би не е най -слабата ,но просто имам непоносимост към Тъпи хора),но ако гледам реално на нещата е Мирела.

# 812
  • София
Какво ли ще стане според вас ако Виктория попадне в жълтото племе?
Много бих искала да видя как ще раздава справедливост там. В малкото време, в което Елица беше заедно с нея при червените, Вики ми се струваше доста мълчалива, после се развихри ...
Дали на Джаферович ще смее да дава тон в живота, а?

# 813
Какво ли ще стане според вас ако Виктория попадне в жълтото племе?
Ще се озове на арената преди Мани.

# 814
Истината е че любимия ми формат е Survivor и съм стискал палци стотици пъти да спечелят жени, но в България, когато продукцията се намеси и даде обещание, че ще пази участник си проличава веднагически. Беше видимо, че Ваня от втори сезон нямаше гръб от продукцията и тя е любимия участник от жените във всичките сезони до сега. По същия начин Йоана имаше абсолютен гръб от продукцията и се държеше супер арогантно с другите, защото още с влизането си всичко беше направено да е бутат напред. Този сезон е повече от очевидно, че жените в жълтото племе и Алекса и Елица са с абсолютен гръб от продукцията, че чак е гнусно. Евгения мисли стратегиите и другите изпълняват и когато не стане нещо на тяхното или са номинирани вои до небесата, как можело "слаби" жени да се номинират, но в игрите винаги равностоини. Нищо че Фифо всяка игра по едно време минаваше по два пъти на трасе, за да им помогне.
Алекса същата работа. Как можело да номинират нежни жени като Мирослава и Зорница, но за него няма проблем да навиква Фейгин и Мани. Защо? Защото им развалиха плана предварително направен от продукцията, същата работа както и при жените в жълтото племе. Като не се развие нещо, както е планувано от продукцията и все друг им е виновен за техните проблеми. Фифо беше изкаран за най-черния, сега Фейгин и Мани. Да не сме вчеращни. Това е поведение на хора, които си мислят, че хората са им длъжни, защото им е казано от преди това, че ще ги бутат на макс. То дори сега Алекса да спечели ще е супер смешно, защото на него за 2 елиминации му дават награди като предимства, колкото Генчо и Георги ще трябва да ходят между 8 до 10 пъти да получат подобни облаги.

# 815
Гласувах 1.Филип естествено 2. Загубилия капитан бива пленен от победителя 3.Алекса,Лефтеров,Виктория,Зорница(знам ,че може би не е най -слабата ,но просто имам непоносимост към Тъпи хора),но ако гледам реално на нещата е Мирела.
С тази твоя непоносимост как все още вирееш в България🤣? Със Зори, и Мирелка, и Вики, и Мира и още един куп “ядрени физици” 🤣 предаването трябва да е голямо  мъчение за теб🤣.   

# 816
С тази твоя непоносимост как все още вирееш в България🤣? Със Зори, и Мирелка, и Вики, и Мира и още един куп “ядрени физици” 🤣 предаването трябва да е голямо  мъчение за теб🤣.   
Идея си нямаш колко Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Но се имам за възпитан човек и полагам неистови усилия да се държа до колкото е възможно на "ниво "Smile

# 817
Идея си нямаш колко:sweat_smile:Sweat SmileSweat Smile Но се имам за възпитан човек и полагам неистови усилия да се държа до колкото е възможно на "ниво "Smile
Съветът ми е да не се дразниш толкова на семплите умствено хора. Видиш ли някой с нисък интелект веднага си плюй в пазвата и хващай първата книга, която ти се изпречи🤣. Аз така правя🤣.
Само заради Зори от началото на предаването съм изчела 4 книги🤣.

# 818
Идея си нямаш колко:sweat_smile:Sweat SmileSweat Smile Но се имам за възпитан човек и полагам неистови усилия да се държа до колкото е възможно на "ниво "Smile
Съветът ми е да не се дразниш толкова на семплите умствено хора. Видиш ли някой с нисък интелект веднага си плюй в пазвата и хващай първата книга, която ти се изпречи🤣. Аз така правя🤣.
Само заради Зори от началото на предаването съм изчела 4 книги🤣.

Много си правя ,а лошото в случая специално при Зорница е ,че тя три месеца след предаването, и още не е разбрала защо хората я смятат за тъпа и защото не я харесват? SmileТова момиче като си отвори устата в някой лайф и всичко приключва Sweat Smile

# 819
А те жените на курорт ли са тръгнали, че мъжете трябвало да се бият, а те да си ближат раните по диваните? Или са взели пример от Веско и неговите братя, които това правиха цял първи сезон.
Михаела отпадна на първия си дуел срещу болен Георги с мижаво предимство. До момента само за Чакала смятам, че отпадна твърде рано.
Тръгнали са за победа и финал. Откъде накъде да рискуват да отпаднат като може да се задържат? Да не говорим, че няма една да се е скатала от тях, отговорни са за победите точно колкото и мъжете.

Елиминационната битка не е нещо към което да се стремиш, напротив - всеки играч, без значение колко е добър може да загуби на такава. И от една пуста чест да си замине, като Морунов...

Против съм да се тръшкаш като те номинират, това е играта, но съм и против да се предлагаш, да ти се броят елиминационните за някакви постижения на честта.

Аз да съм с кеф ще разкарам всички, които мога и ще си осигуря най-удобния финал, ако мога. Без значение на кой фронт си загубил - не си ли на финал си дотам.

Михаела направи чудесна и достойна битка, но загуби.  Никой не й е виновен, а е по-добра от мн други жени  - за какво да искаш да си на елиминации?
На теория съм съгласна с написаното. Но всичко това важи и за мъжете. На практика обаче Михаела очевидно се сърди на Фифо, че я е изместил от коалицията - той бил силен, трябвало да ходи да бие Георги и да отстрани един силен мъж. Това от интервюто при Гала. Откъде накъде ще им върши той мръсната работа? Направо се изумявам колко са нагли Joy
Другото абсурдно и тъпо - те нищо не мислели по играта, понеже я имало Жени да ги мисли ходовете. Еми затова го докараха дотам. Тя си играе нейната игра, те очакват че са абонирани до края на формата да мисли и за тях. Каква е тази наивност или глупост? Отиват в риалити с парична награда, Джаферович не им е майка, ще им мисли само тя ходовете...
Голямо разочарование за мен от Михаела. Единствено продължавам да я подкрепям за това, че достойно си прие номинацията и отпадна.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 15:27 от EdelV

# 820
Михаела още бълнува за женска коалиция и как мъжете трябвало да ходят да се бият. Най-забавно беше в Надкаста как обясняваше, че трябвало в началото, когато бяха 5 жени на 2 мъже да пращат мъжете да се бият, защото нямало как да отпаднат. Справка Валери Joy

# 821
Относно коалициите, Джаферович след като е имала няколко договорки отвън май с 5ма, дори да напредне много... Какви са й заслугите Мишето и Рали е привлякла... Само пази позиции и паника, как да даде на Фифо капитанството, а преди колко го мрази и тн, пози...
Привличането на Фифо е някакъв ход, но тук май Лефтеров има принос...

Ако беше в друго племе и я пращах на елиминации, като "най-силна" или "мъжемразка" или пък ако Цецо или Вики бяха в нейното племе и при всяка номинация викове и съдене. Тя ги води за носа, те се държат културно и приемат номинациите и тя се обижда, че някой не изтичал 1во при нея да и каже, че има саби и затова го представя за причина за номинации...

Това, което искам да кажа, че много не е излизала от зоната си на контрол и комфорт...  както се представя... Щеше да е интересно Илиян да играе срещу нея или някой много по-добър, който да я изкарва извън нерви... Понеже той казва, че щял да играе с нея...

# 822
Скрит текст:
А те жените на курорт ли са тръгнали, че мъжете трябвало да се бият, а те да си ближат раните по диваните? Или са взели пример от Веско и неговите братя, които това правиха цял първи сезон.
Михаела отпадна на първия си дуел срещу болен Георги с мижаво предимство. До момента само за Чакала смятам, че отпадна твърде рано.
Скрит текст:
Тръгнали са за победа и финал. Откъде накъде да рискуват да отпаднат като може да се задържат? Да не говорим, че няма една да се е скатала от тях, отговорни са за победите точно колкото и мъжете.

Елиминационната битка не е нещо към което да се стремиш, напротив - всеки играч, без значение колко е добър може да загуби на такава. И от една пуста чест да си замине, като Морунов...

Против съм да се тръшкаш като те номинират, това е играта, но съм и против да се предлагаш, да ти се броят елиминационните за някакви постижения на честта.

Аз да съм с кеф ще разкарам всички, които мога и ще си осигуря най-удобния финал, ако мога. Без значение на кой фронт си загубил - не си ли на финал си дотам.

Михаела направи чудесна и достойна битка, но загуби.  Никой не й е виновен, а е по-добра от мн други жени  - за какво да искаш да си на елиминации?
На теория съм съгласна с написаното. Но всичко това важи и за мъжете. На практика обаче Михаела очевидно се сърди на Фифо, че я е изместил от коалицията - той бил силен, трябвало да ходи да бие Георги и да отстрани един силен мъж. Това от интервюто при Гала. Откъде накъде ще им върши той мръсната работа? Направо се изумявам колко са нагли Joy
Другото абсурдно и тъпо - те нищо не мислели по играта, понеже я имало Жени да ги мисли ходовете. Еми затова го докараха дотам. Тя си играе нейната игра, те очакват че са абонирани до края на формата да мисли и за тях. Каква е тази наивност или глупост? Отиват в риалити с парична награда, Джаферович не им е майка, ще им мисли само тя ходовете...
Голямо разочарование за мен от Михаела. Единствено продължавам да я подкрепям за това, че достойно си прие номинацията и отпадна.

Оооо да, има определено една доза наглост. Но тя се вижда и в Лефтеров, и в участници от предишни сезони, и у Аспарух и Генчо. Проблемът е, че всички смятат, че някой им е длъжен.

А това как 8 човека, вече 9 позволяват на Жени да ги води за носа при положение, че имаха над 10 възможности да я разкарат и да си прочистят пътя. Толкова е абсурдно, че чак е невъзмжно да го измислиш. Толкова много неща в играта й не ми харесват, макар че да й симпатизирам, но направо не мога да й се ядосам на нея. То какво да направи като те легнали приседнали. И всички са абсолютни покемони като стане на нейното...

# 823
  • София
Две снимки красота а.к.а. Матрицата: революции в Царево (волни птички ~ извън физиката)

Мирела да не гледа това! 😁🙄

😀😃

Зомбита по улиците

Мирела и Зорница на Хелоуин

# 824
Сетих се за анкета: Ако бяхте един играч от ИВ4, кой бихте били?  Ама реално, не кой бихте искали. Щот аз искам да съм спокойното Рали, ама все ме бие на Виктория Grinning Та мен лично такава анкета, че и мнения биха ми били интересни. Да видим колко Гоговци, Касимовци, Мирелки, Виктории i t.n. ще изскочат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт