💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 442
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 870
Относно довечера и аз искам двете "дървета", както ги нарича Мери на битка. Ще е красиво, епично и се надявам да няма отпаднали.
Ама Гого верно трябва да си оправи стайлинга. Какво прави тази тениска вкарана в дънките!? Да не ви казвам на какво ми прилича. 😁 Иначе пък в спортни екипи е много секси, пък гол 😍
Не, че Фифо и той не прилича на същото, на каквото ми прилича Гого, ама поне тениската е отвън. 🤣

Еми, аз изгубих надежда да си оправи стайлинга 🤣. Да ходи гол е най-сигурно 🤣. Но да се тагва, за да се оглеждаме 🤣

# 871
  • София
Мен ми беше интересно, че още в първите два дни Фифо е отказал да играе с Михаела, след като тя му е предложила, независимо, че са се познавали покрай приятеля и. ( приятеля на Михаела и Фифо са тренирали в една зала ) Директно си каза, че Фифо не е искал според нея да играе с жените.
В момента съм в края на 2/3 от Надкаста, препоръчвам за слушане, интересен е много.
Филип сам го потвърди в разговор с Жени, повече от очевидно е, че не иска да играе с жени, но просто вече няма избор.

# 872
  • Sunshine state
Е, че то в това племе с тия жени кой ще иска да играе с тях? Като им знаем номерцата...То неприятна до неприятната. И аз не бих искала.

# 873
Е, че то в това племе с тия жени кой ще иска да играе с тях? Като им знаем номерцата...То неприятна до неприятната. И аз не бих искала.
Практически в момента Фифо играе и с Жени, и с Мирела. Simple Smile

# 874
  • Sunshine state
И не ги рвзбирам. Вместо да я гонят, те й вървят подир да не казвам какво. Аз не бих. За мен е напълно разбираемо защо не са искали.

# 875
  • София
Тръгнали са за победа и финал. Откъде накъде да рискуват да отпаднат като може да се задържат? Да не говорим, че няма една да се е скатала от тях, отговорни са за победите точно колкото и мъжете.

Елиминационната битка не е нещо към което да се стремиш, напротив - всеки играч, без значение колко е добър може да загуби на такава. И от една пуста чест да си замине, като Морунов...

Против съм да се тръшкаш като те номинират, това е играта, но съм и против да се предлагаш, да ти се броят елиминационните за някакви постижения на честта.

Аз да съм с кеф ще разкарам всички, които мога и ще си осигуря най-удобния финал, ако мога. Без значение на кой фронт си загубил - не си ли на финал си дотам.

Михаела направи чудесна и достойна битка, но загуби.  Никой не й е виновен, а е по-добра от мн други жени  - за какво да искаш да си на елиминации?
Ето на това се дразни зрителят, че жените, или който и да е друг неноминиран участник, си пзоволява да върви напред без да ходи на елиминации. Защото хора като Филип направо изгарят от желание да са на номинации. Trollface Все някой е виновен - на Михаела, че не избрала правилната коалиция, на Филип, че отхвърлил потенциални коалиции още на втория ден, без да познава никого.

# 876
  • Sunshine state
Жена победа няма да види в това предаване като гледам. Една Ваня имаше шанс, ама то с такава битка на финала.. Не знам изобщо защо и ги взимат. То се вижда, че няма как да стане.

# 877

Ужасна снимка Close Егати набитите къси крачета.

И като се беше разтанцувала, по-скоро заклатила, ми беше много неадекватна от гледна точка на това, че другият отбор се изпопреби и изпоприпада, до нея приятелката ѝ уж, Фейгин, гледа тъжно и реално жълтите в тази игра играеха сами. Тази нейна радост не я разбирам просто.
Нейния отбор води убедително играта, а Мани трябва да плаче и да се тръшка. Логично, съвсем логично.

# 878
  • Sunshine state
Е, да, ама Виктория и Алекса са лоши, че не спряли играта. Двойни стандарти.

# 879
  • Другата България
Жена победа няма да види в това предаване като гледам. Една Ваня имаше шанс, ама то с такава битка на финала.. Не знам изобщо защо и ги взимат. То се вижда, че няма как да стане.
Ами на фона на мъжете, които останаха, и жените, които останаха, коя жена да спечели?
Зрителите искат да гледат и да видят жена, която е на арената и се представя добре, а не женИ, които разчитат основно на машинации и стратегия, и бягат от нея като дявол от тамян. От арената. Дотук, ако изключим личните си пристрастия, моите разбира се, такава е Мани. Страхотна на арената, страхотна в стратегиите. За жалост ще е аут /според мен/. И ще се радвам, защото не я харесвам, писала съм по въпроса. Другата беше Елица - страхотно представяне, тя пък заради друго не беше харесвана. От останалите Ралица, нея пък я няма никаква в стратегиите, дано това не ѝ попречи. За мен, противно на цялостното мнение за Вики, тя на арената се държи много по-добре дори и от Мирела в дадени моменти, социално се ориентира също доста добре, въпреки, че ще е употребена накрая - това също съм го писала. Мирела като чуе за номинация, и итваря еееееееееей такива очи, сакън. За Женя няма да коментирам, тя до момента индивидуална битка не е имала, така ще си докрета до обединението. А, забравих Фейгин - страхотно момиче, на нея пък лоша шега ѝ изигра залитането по “злата двоица“. Затова Алексата ще ѝ намаже ските при първа възможност.
Та така, ако беше друг формат, зрителите вероятно щяха да оценяват стратегическата игра и да разбират защо някой без да е минал през арената може и да спечели. Тук се очаква друго, и на фона на добре подготвени участници, които се раздават като за последно, някой да лежи край басейна с чашка смути, докато се чуди как да го изпрати и другия път /този, раздаващия се/, никога няма да бъде оценено като положителна проява на лежащия.

# 880
  • София
Още малко от Halloween партито вчера 🎃

Скрит текст:

Децата на Жени Smiley

# 881
Дъщерята на Жени и е одрала кожата! А момченцето пък прилича доста на Ваня. Сладури!

# 882
Децата на Жени са прекрасни! Като слънчица са! 💗😍 Но те всички деца са такива💗😍

# 883
Децата на Джаферович са уникални, просто като картичка са как малката е близначка на мама, а малкият на тате Simple Smile
Много съм се забавлявала с тази тяхна изява:

# 884
Изгледах надкаста с Михаела. Благодаря на Неделчо и Туджаров за комплиментите за въпроса ми. Trollface
Оооообаче, издразних се на отговора на Михаела. Тя не иска да номинира Джаферович, защото е контузена видиш ли.  Като е контузена да си излезе от играта, щом остава да играе, значи е преценила че може да продължи и трябва да бъде третирана като нормален играч. Иначе какво - ще я носят на гръб до финала, защото е с наранени пръсти. Егати логиката........ Unamused Unamused Unamused
Тя Мишето сега си ги наглася отговорите според очакванията на зрителите,тогава не беше толкова ербап и ориентирана. Ралица е същата,дано да ме изненада с интересен ход със сабите,ама надали,подозирам,че ще ги изхаби Ей така.
Абее много съм разочарована от Михаела аз,а то-едни халки добре направи и туй то.

Общи условия

Активация на акаунт