💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 170
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 855
Фифо в стори от бара на Жени, когато някой го попита като кого се е маскирал отговори "Като Фифо от ИВ". Умрях да се смея Simple Smile

# 856
Денят на игрите е бил нажежен следобед, вижда се от височината на слънцето, бриза и морето. Можеше да предвидят някаква сянка и вода  за участниците, водещите някъде се крият, на сянка, играчите под слънцето да припадат. Както обикновенно недомислици или непукизъм, да припадат там.

# 857
Изгледах надкаста с Михаела. Благодаря на Неделчо и Туджаров за комплиментите за въпроса ми. Trollface
Оооообаче, издразних се на отговора на Михаела. Тя не иска да номинира Джаферович, защото е контузена видиш ли.  Като е контузена да си излезе от играта, щом остава да играе, значи е преценила че може да продължи и трябва да бъде третирана като нормален играч. Иначе какво - ще я носят на гръб до финала, защото е с наранени пръсти. Егати логиката........ Unamused Unamused Unamused

# 858
Изобщо е странно защо точно тази игра им дават в толкова намален състав и болни. Рали е била с вирус, Георги неизлекуван, Фейгин се строполи от топлина и преумора. Като ревна Димо, че нали знаели, че имат право на смяна (смях, как да не знаят те, добре, че им напомни...), аз реших, че се отнася за подхвърлящия, не за Зори. Алеко тича и се намъква в коланите да лети, а Фейгин вече се влачи по пясъка. Лекарите изобщо не биваше да допускат играчите да се мъчат по терена в подобно състояние.
Милият Георги, освен неговият кол го показаха за придържа и този на Александра. Генчо знаеше, че никой няма да му направи забележка, ако отмени някои от носачите, но пак реши да го играе обиден и непукист. Той с голяма вина за грешната стратегия набутвайки Зори на поста. Как всички решиха, че след като са изнемощели ще го пренасят последен, то мисъл ни в Алекса, нито във Виктория. Само раздаване от двамата!

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 18:16 от Cafelate

# 859
  • в моя гьол
Аз така и не разбрах, тия сандъци дето дремаха до тях за какво бяха?

# 860
Само да вметна, че Зори първа изяви желание да ходи на този пост, никой не я е "набутвал". Генчо потвърди, че е добра идея, защото била много точна. Когато Виктория я попита дали ще се справи, Зори й вика - питай Алекса колко съм точна.

# 861
Сетих се за анкета: Ако бяхте един играч от ИВ4, кой бихте били?  Ама реално, не кой бихте искали. Щот аз искам да съм спокойното Рали, ама все ме бие на Виктория Grinning Та мен лично такава анкета, че и мнения биха ми били интересни. Да видим колко Гоговци, Касимовци, Мирелки, Виктории i t.n. ще изскочат Grinning
Характера на Виктория, плуването на Пух и спортните умения на Касим Kissing Face

# 862
Денят на игрите е бил нажежен следобед, вижда се от височината на слънцето, бриза и морето. Можеше да предвидят някаква сянка и вода  за участниците, водещите някъде се крият, на сянка, играчите под слънцето да припадат. Както обикновенно недомислици или непукизъм, да припадат там.
Димо обикновено е прилично навлечен. Не знам как издържа на това слънце.Joy

# 863
Денят на игрите е бил нажежен следобед, вижда се от височината на слънцето, бриза и морето. Можеше да предвидят някаква сянка и вода  за участниците, водещите някъде се крият, на сянка, играчите под слънцето да припадат. Както обикновенно недомислици или непукизъм, да припадат там.

Неделчо каза в подкаст, че снимките били между 13-17ч следобед, в най-голямата жега, заради светлината.
Затова всички са така яко изгорели.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 18:35 от Tahiti

# 864
За кого ще стискате палци на капитанския дуел: Филип 188 гласа, Алекса 19 гласа. Хахаха, очаквам масово виртуално харакири довечера, когато Пуячко не само падне, но и направо отпадне от играта. Аймоооо!

# 865
Сигурно последното фризби е било там. Ама за едно фризби цял сандък... поредната недомислица.

# 866
За кого ще стискате палци на капитанския дуел: Филип 188 гласа, Алекса 19 гласа. Хахаха, очаквам масово виртуално харакири довечера, когато Пуячко не само падне, но и направо отпадне от играта. Аймоооо!
Иронията в случая е ,че по- голям пуяк от Алексио защитникът на слаби дами,няма 😂😂😂

# 867
А да не забравя от Надкаста. Георги далеч не е бил единствения с вирус. Почти всички са били с летен вирус и са повръщали/диария, ама Георги го е поразило най-много. Искали са даже инжекции да им бият на Георги и Михаела преди битката, защото и двамата били зле от вируса.

# 868

Последният щеше да го пренася еднолично. Чудех се Мани как ще носи.
Но постепенно този елемент беше "забравен".
GrinGrinGrin

# 869
Надявам се осъзнаваш, че харакирито е за продукцията, ако отпаднат любимците на публиката за сметка на Алекса? Защото от зрителите зависи дали ще има рейтинг, аймо.

Общи условия

Активация на акаунт