💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 919
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 75
Генчо отговаря на въпроси (вторият го качвам по-скоро заради снимката, не е спойлър, защото не са със знаци на обединеното племе, но не знам къде и кога е заснета, изглежда сякаш е по време на формата, но не е ли приятелят на Зори на снимката в цивилни дрехи?)

Поне този сезон са им дали да си вземат екипчетата 😅😅😅😅

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 08:23 от KatyaS

# 76
  • София
Благодаря за темата, както винаги страхотно оформена. Браво момчета, за пореден път!!!

Дяволче, само един коментар - Мишето не е говорила само с Чакалов. Преди съвета, на който номинираха Мирела, имаше разговор и с Фифо и ако не ме лъже паметта - и Лефтеров. Бяха в Стопанството. Не беше конкретен разговор, но се заговори за промяна на коалициите.... Мисля даже, че бяха двете с Ралица. Но не съм много сигурна. В тази седмица направиха Фифо капитан... Празният й глас на съвета..... и въобще нещата вървяха към обръщане на играта. (edit: Всъщност всичко това го пише в поста на Bengun в началото на темата - седмица 4, ден 18)
Въпросният разговорът с Чакалов беше чак седмицата след номинацията на Мирела (седмица 5). Но тогава беше много късно, защото вече изгубиха подкрепата на Лефтеров, че и Жени се беше усетила. Предполагам затова тогава Михаела разбра какво става и даде назад...
Така че, двойна игра си имаше, каквото и да казва тя.
Осъзнавам много добре обаче, че въпросът ми се обезсмисля, защото Михаела, естествено, ще отговори само от своята гледна точка. Но ми се искаше да видя дали Неделчо или Туджаров ще я провокират с повече допълнителни въпроси....

И сега отговорите ми на анкетата:
1. Мани
2. Алекса и Лефтеров
3. Безстрашни
4. Задължително трябва да ползват грошове.... въпреки че томахавкавката може да ги обезсмисли... но те няма как да го знаят
5. Тук доста мислих. Защото трябва да е от тяхна гледна точка....  Ако ще ползват грошовете - трябва да е за Виктория. Иначе се обезсмисля да се лишат от единственото си предимство за пешка. Ако няма да ги ползват - Мирослава. И тъй като гласувах да си ползват грошовете - гласувах и за Виктория.
6. Да, хубаво би било да има такава промяна

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 00:40 от Каlista

# 77
На мен 1-ви сезон си остава топ просто. Няма грошове, нама 2 гласа, защото са те избрали за капитан. Играеш играта както можеш. Юлиан - няма да видим друг играч като него... 3 племена срещу него и накрая финал. Топ, топ, топ. Трудно някой ще го стигне. Трудно някой ще е и като Радостина, а за Оперната певица-първата жена в топ 4, без качества няма да говорим.
Няма друг като Любо от 2-ри сезон, който от Дивата река да направи хотел.
Морунов - мъж и човек на честта. Със грошове, със сабите и не ги използва в своя полза нито веднъж. Беше за честна и почтенна игра. Отпадна достойно от Андрей в братоубийствена битка, която ще се помни и остава в историята.
Сезон 4....Предстои да се коментира.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 00:15 от emiliq.nikolova88

# 78
  • Sunshine state
И аз мисля точно като Еми, за мен сезон 1 остава най-добрият дотук. Тия грошове, саби ятагани и елиминации с по 100 човека, та секунданти, та предимства и щуротии не ме кефят.

# 79
Изгледах надкаста с Елица. Ами, горчив вкус ми остави. За съжаление, точно както предполагах, продукцията си вкарва нагласени играчи. Елица, която не знам защо толкова величаят някои, си го каза. Алекса отишъл на кастинг, а тя изобщо не е ходила. Поканили са я да участва и тя се съгласила заради любимия. Тя затова вътре беше с такова самочувствие и така безпардонно говореше за Нейната игра. Все повече подкрепям Генчо в двубоя между двама им след това, което видях и чух.
Интересно Евгения заради кой и как влиза. Само, за да дърпа конците на продукцията ли.

# 80
  • София
Поне този сезон са има дали да си вземат екипчетата 😅😅😅😅
Ако е така и снимката е направена извън формата, то доста са се вживели, защото са с раниците, които носят преди битка, знамената на двете племена са там, а Георги държи и ключ. Склонна съм да повярвам, че е заснета по време на формата и то в точно този етап на играта, който гледаме в момента, дори изглежда, че са в Резиденцията всички по някаква причина. Smile Може би момчето в цивилни дрехи не е приятелят на Зори и съм се припознала. защото, ако е по време на формата, той няма място там. Sweat Smile

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 14:06 от La Vikinga

# 81
Чудя се Елица не трябва ли да плаща неустойки за това, което казва. Или тези, които не са били на кастинг, нямат и договори.

# 82
  • София
Въпросите към Илиян и Михаела са минали първа проверка и предстои да бъдат зададени на уважаемите гости.
Всички въпроси са 'топа и фърси' 😊

batigol,
Имаш специални поздрави от Надкастърите за брилянтния въпрос или по-скоро ход, който си замислил. Туджаров е изумен. Направо се записвай за Сървайвър (ама не новия). 😀

За тези, които не знаят, ето го въпросът, то и аз останах безмълвен, изобщо не ми бе минало през главата.
Хаха, представяте ли си Мани да участва във втори пореден саботаж, хахахаха

Цитат
Защо след като те номинираха, не помисли с Рали и Мани да саботирате втората номинационна игра и на новия съвет да номинирате Джаферович с помощта на Мани, капитанския глас, грошовете и дори сабите на Ралица? Джаферович е контузена и ще я биеш лесно и се връщаш с грошове и си разбила основната коалиция в Безстрашните.

# 83
Поне този сезон са има дали да си вземат екипчетата 😅😅😅😅
Ако е така и снимката е направена извън формата, то доста са се вживели, защото са с раниците, които носят преди битка, знамената на двете племена са там, а Георги държи и ключ. Склонна съм да повярвам, че е заснета по време на формата и то в точно този етап на играта, който гледаме в момента, дори изглежда, че са в Резиденцията всички по някаква причина. Smile Може би момчета в цивилни дрехи не е приятелят на Зори и съм се припознала. защото, ако е по време на формата, той няма място там. Sweat Smile
Имах предвид снимката на Генчо с гостите му в Харманли и една, на която ми се видя и Вальо от миналия сезон.

# 84
  • София
Генчо отговаря на въпроси:

Снимките от Хелоуин партито са от неговата къща и лично той се е занимавал с украсата.

Най-силния участник в игрите е бил Гого

Любим филм: Небесно царство
Любим музикален изпълнител: Линкин Парк
Не си пада по книгите

Дали поддържа някакви отношения с Елица и Алекса е отговорил:
''Не бих казал...''

за Жезъла май бе публикувано сторито.
Алекса е открил мъртъв делфин на обиталището и от челюстта му го е направил.

# 85
Благодаря за темата! Пожелавам на участниците да им пуснат парното.

# 86
Ходът наистина е гениален, но защо не е направен за мен е ясно:
1) Ако е вярно, че Михаела не е играла двойна игра, то за мен те двете с Рали са доста зле стратегически, как да им хрумне такъв ход?
2) След като продукцията направо затри Мани и Фейгин с публичното оповестяване на саботажа, кой би посмял да го направи, дори и да се сети?
3) Коментарите на всички Безстрашни за саботажа бяха от типа: "Аз никога не бих!" И това, че сега по лайфове обясняват как е страхотен ход, не означава, че им стиска/моралът им позволява да го направят.
batigol,
Имаш специални поздрави от Надкастърите за брилянтния въпрос или по-скоро ход, който си замислил. Туджаров е изумен. Направо се записвай за Сървайвър (ама не новия). 😀

За тези, които не знаят, ето го въпросът, то и аз останах безмълвен, изобщо не ми бе минало през главата.

Цитат
Защо след като те номинираха, не помисли с Рали и Мани да саботирате втората номинационна игра и на новия съвет да номинирате Джаферович с помощта на Мани, капитанския глас, грошовете и дори сабите на Ралица? Джаферович е контузена и ще я биеш лесно и се връщаш с грошове и си разбила основната коалиция в Безстрашните.

# 87
Прекрасна тема, благодаря!
За капитанството: при червените Алекса, не мисля че ще е друг.
При жълтите Няма да е Лефтеров според мен.
Капитанските са с елиминации,та Джаферович ще предпочете да се лиши от два гласа, но да си запази антуража.Сега е моментът да направят Гого капитан и да се надяват да не се върне от капитанска.После да паднат и на съвета издухат Мани със същите надежди.Като си останат пак те,Ралица е пътник,а после е обединението.
Ако продукцията не е решила примерно да видим Мани и Фейгин една срещу друга😜,мисля че нещата ще се развият както казах по-горе.

# 88
  • София
Въпросите към Илиян и Михаела са минали първа проверка и предстои да бъдат зададени на уважаемите гости.
Всички въпроси са 'топа и фърси' 😊

batigol,

Цитат

Мишето отговори на този въпрос, защото изобщо не са се усетили, че вече няма женска коалиция, няма ли са абсолютно никакво съмнение, за това и са оставили сабите и не са ги взели на съвета, за да не са подозрителни, че са с раница без да е нужно да ги използват. Съответно и не са провели разговор в Мани, за да разработят някаква стратегия и няма как да се сетят, че трябва да си използват и грошовете.
Да, като вариант е възможен ход, но в тази ситуация е неприложим.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 07:39 от Иля

# 89
  • София
Благодаря за темата!
Още не съм гледала епизода от петък, но браво на Георги, да видим кой ще е следващият изгорял при жълтите.

Общи условия

Активация на акаунт