💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 919
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Въпросите към Илиян и Михаела са минали първа проверка и предстои да бъдат зададени на уважаемите гости.
Всички въпроси са 'топа и фърси' 😊

batigol,
Имаш специални поздрави от Надкастърите за брилянтния въпрос или по-скоро ход, който си замислил. Туджаров е изумен. Направо се записвай за Сървайвър (ама не новия). 😀

За тези, които не знаят, ето го въпросът, то и аз останах безмълвен, изобщо не ми бе минало през главата.
Хаха, представяте ли си Мани да участва във втори пореден саботаж, хахахаха

Цитат
Защо след като те номинираха, не помисли с Рали и Мани да саботирате втората номинационна игра и на новия съвет да номинирате Джаферович с помощта на Мани, капитанския глас, грошовете и дори сабите на Ралица? Джаферович е контузена и ще я биеш лесно и се връщаш с грошове и си разбила основната коалиция в Безстрашните.
Мишето отговори на този въпрос, защото изобщо не са се усетили, че вече няма женска коалиция, няма ли са абсолютно никакво съмнение, за това и са оставили сабите и не са ги взели на съвета, за да не са подозрителни, че са с раница без да е нужно да ги използват. Съответно и не са провели разговор в Мани, за да разработят някаква стратегия и няма как да се сетят, че трябва да си използват и грошовете.
Да, като вариант е възможен ход, но в тази ситуация е неприложим.
Според мен не си разбрала добре идеята на хода.
Мишето даде отговор за съвета, на който беше самата тя номинирана.
Хода е за саботаж в следващата игра. Тази, която спечелиха с колелата. Ако я бяха загубили отиваха на втория съвет знаейки, че няма женска коалиция,  и са имали ден за да се групират с Мани.

Хода е брилянтен, аз също не се сетих за него. Браво batigol

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 09:31 от Bengun

# 106
А на мен не ми омръзва, защото бъдещето на Игрите е в развитието им и като стратегическа игра, не само силови битки.

дано не се случи, защото е много досадно. честно казано ми се гледат игри, не мрънкания и драми, особено на някакви дебили. тези части ги превъртам.

# 107
Аз имам друг поглед върху играта за тази седмица. И тъй като се базира на спойлер от другата тема и на едно послание в ИГ на един от участниците ще изчакам да мине довечера играта, защото може и да съм в грешка и тогава ще пиша. Но ако съм права, темата ще гръмне Отново. 😁😆

# 108
  • София
Bengun, ходове могат да се измислят, но трябва да са реалистични.
Никога Мишето и Рали няма да саботират игра, а пък още повече след като видяха, какво се случи след първия саботаж, те да организират втори, че и отново с Мани.
Рали дори извън играта е още бясна на Мани и Фейгин и бълва хейт, как може да се нарушава така играта, колко не е спортменско и че тя никога не би направила подобно нещо, реално не знам, кой би си представил тя самата да саботира.

Виж, примерно хода на Чакалчето, който му е хрумнал чак след като отпада, да пробва да манипулира Мишето на съвета, когато ги номинират с Фифо, да и предложи да си разчистят сметките на арената и да са двамата номинирани е много добър, защото има шанс за успех. Чакалчето дори е задал въпроса на Мишето сега, след Игрите и тя е отговорила, че  е щяла да се съгласи, най- малкото пред камерите трудно може би щеше да откаже като става въпрос за чест.

# 109
Никога Мишето и Рали няма да саботират игра, а пък още повече след като видяха, какво се случи след първия саботаж, те да организират втори, че и отново с Мани.
Рали дори извън играта е още бясна на Мани и Фейгин и бълва хейт, как може да се нарушава така играта, колко не е спортменско и че тя никога не би направила подобно нещо, реално не знам, кой би си представил тя самата да саботира.
Хода е реалистичен в контекста на играта и възможен за изпълнение.
Това, че те никога нямаше да го реализират, даже и да са се сетили за него и според мен е така.
Затова и цената, която ще платят двете ще е отпадане от играта. Михаела отпадна, остава Ралица, но и тя скоро  ще е на арената. Но няма да е тази седмица.

# 110
Гроздето е кисело за тях май... Нищо, техен е изборът да не се борят за 100 хил. лева.

# 111
  • София
Сезон 4....Предстои да се коментира.
Сезонът на Коалициите! Във всяко племе има поне по две, като лидер и първият играч, който преди да влезе в даденo племе, вече е с готова коалиция. Да, за Алеко става въпрос Grinning

Diavolo, корицата е един път. Голям си Grinning

# 112
Благодаря за страхотната тема.

Анкетата:
Кой е играча на изминалата седмица:Георги
Кои ще са новите капитани:Ще ми се да е Фифо или Гого ,но няма шанс,така че сигурно Лефтеров.При Червените Мира според мен.
Кое племе ще спечели битката за територия:Безстрашни
Трябва ли Генчо и Георги да използват грошове тази седмица-Все още не.
По кого трябва да стрелят Генчо и Георги-Зорница или Виктория.
Искате ли Игрите да са само мъже срещу мъже и жени срещу жени ?-Не е това проблема, другаде куцат нещата...

# 113
Само да напомня.
От тази седмица до края на сезона епизода в понеделник ще започва от 21:00
, а не както беше досега от 20:00

# 114
Благодаря за темата.

Капитан ще е Алекса. Както и очаквах, когато Елица я няма, той не ми е така дразнещ.

Не искам двубой Мани срещу Фейгин..Sad

# 115
Морген! Благодарности отново за труда по оформяне на темата, Г&Г са големи симпатяги на тази корица, а и по принцип си ги харесвам.
Герои на седмицата за мен са Жоро и Рали.
За капитани предполагам Алекса, освен ако не решат да сложат Гената или Жорката на чело с евентуална тенденция да си тръгнат на капитанската.
За жълтите на Фифо залагам по- скоро, хем като новопридобит член в коалицията, хем няма да я заболи толкова Джафи, ако си тръгне. Grinning
Предполагам Жълтите ще спечелят, но това го мисля, единствено заради Жоро и Фей, които явно ще са аут по някое време в тази битка.
Гената и Жоро трябва да изритат Викито, но се съмнявам, че ще го направят, мисля че до последно ще гласуват за Зори/Мира.
На последния въпрос нямам отговор.
Спорна и готина седмица на всички.

# 116
Георги е като некой от хобитите в главата. така го и раздава. хапка смеховка и леко леко. /Генчо ми е като Мазньо Heart от Гумените мечета като се усмифне

# 117
Да се разпиша и аз в новата теме Smile
Огромни благодарности към труда на Diavolo и Bengun! Момчета, правите темата изключително професионално!

А сега за анкетата - за играч/и на седмицата гласувах за добрите герои - Ралица и Георги. Разбирам, че въпросът се отнася за стратегически и т.н ходове в играта, но съвестта ми не позволява да дам глас за Мани и Фейгин. Smile
Капитани предполагам ще са Алекса /отново/ и вероятно Лефтеров. Но ще се зарадвам много, ако Дж. най-сетне излезе от уютната сянка на контузията и най-накрая да застане на капитанското място. Надявам се червените да идат на резиденцията, за да хапнат малко шоколад  и те. Smile
В за висимост от развоя на номинациите, да, трябва да похарчат малко грошове Г и Г, па дано махнат поне една придворна от свитата на Алекса - Вики, ако може.
Задължително е според мен финалната битка да бъде разделена на мъже срещу мъже и жени срещу жени. Каквото и да си говорим, мъжете и жените сме различни - анатомично, физиологично..Няма как битката да бъде еднаква и за двата пола - т.е има как, но то ще е винаги в ущърб на един от двамата или на самата игра.
Пожелавам интересна, феърплей седмица и повече Гого в кадър. Smile

# 118
Най силно ме дразнят 2 те поддръжничките на злото Ели . Толкова да са прости жени. Алекса много добре си влезна в обувките на жена си и ги примъкна заедно с Виктория. Нали е ясно вече ..че той ще гони другите 2 мъжове Г§Г за да има слаби играчи за 100 000лева срещу него.

# 119
Честно казано въобще не страдам за Мишето. Предимството на Георги беше никакво, битката беше изравнена като възможности, но тя пак загуби с много. В крайна сметка освен социална игра трябва да можеш и поне един дуел да спечелиш. Харесват ми правилата на фермата, че без спечелен дуел не можеш да станеш финалист.
Готинко им беше като пращаха Фифо, сега изведнъж им стана напечено и разбраха какво е от другата страна. Че и Мишето малко обидена беше как Фифо се ориентирал да и заеме мястото в коалицията и не го посочи в силните играчи в племето преди отпадането си. Те и на този съвет имаха въможност да обърнат нещата - ако Мишето беше гласувала за Джаферович. Ралица след Фифо пита нея кой ще номинира и Михаела вече беше предадена, но пак Фифо...3 гласа нейните с Ралица + евентуално Мани и Гого и готово. Гого не би номинирал Фифо и Лефтеров, но от жените всяка според мен.

Общи условия

Активация на акаунт